Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“A perfect quiet spot in Fuengirola close to all ...”
andere reizigers hebben deze accommodatie geboekt
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Luxeappartement/appartement -
1 slaapkamer, 1 badkamer, met plaats voor 4 gasten
Fuengirola, Costa del Sol, Province of Malaga, Andalusië

Reizigersbeoordelingen

Gemiddeld - gebaseerd op 8 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

jeldereng
1 beoordeling
“Ervaring met huurappartement via TripAdvisor”
Beoordeeld op 13 december 2019 voor een verblijf in december 2019

De ontvangst bij aanvang van huur was niet professioneel Verhuurder had Oekcrainse vriendin de overdracht laten regelen Deze kon geen Spaan of Engels waardoor uitleg over gebruik van de spullen in t appartement niet zijn gedaan Ook de eerder doorgekregen zon op het terras is er nooit gekomen omdat het balkon aan de noordwest kant van het gebouw gelegen was Positief was her feit dat het appartement midden un t centrum lag maar negatief door het vele geluid van auto s feestende touristen enz
Ook was het appartement naar Nederlandse maatstaven erg slecht onderhouden Nauwelijks schoon eerder vuil

Datum van verblijf: december 2019
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
NorthStar ...
2 beoordelingen
Beoordeeld op 11 juni 2019 voor een verblijf in mei 2019
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: mei 2019
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
13 jun 2019
It's been a pleasure to have Frans & Susan as our guests and we're so glad they've had a nice stay. Hope to see you coming back soon. Thanks a lot!
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
South Shields, Verenigd Koninkrijk
Beoordeeld op 10 januari 2019 voor een verblijf in januari 2019
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: januari 2019
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.
Alejandro ...
Madrid, Spanje
1 beoordeling
Beoordeeld op 11 augustus 2020 voor een verblijf in augustus 2020
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: augustus 2020
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Departure ...
1 beoordeling
Beoordeeld op 31 juli 2020 voor een verblijf in juli 2020
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: juli 2020
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   No.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
11 aug 2020
Hola! Aclarar que la viajera canceló la reserva voluntariamente, que era para fechas en las que estaba permitido viajar y alojarse.
TripAdvisor permitía (como es públicamente conocido) cancelaciones sin coste por motivo de la pandemia COVID19 durante todo el período en que había estado de alarma / restricciones, circunstancia que le informamos en todo momento.
Por último, TripAdvisor informa muy claramente las políticas de cancelaciones y penalizaciones al viajero en el momento de reservar. Siempre es más que recomendable leerlas bien antes de reservar.
Lamentamos en todo caso la cancelación de las vacaciones de la viajera y demás molestias causadas. Somos anfitriones desde 2006 y con muchos huéspedes satisfechos hasta la fecha. Gracias
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Gonzalo R
Gemeenschap van Madrid, Spanje
1 beoordeling
Beoordeeld op 10 augustus 2017 voor een verblijf in juli 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: juli 2017
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Asun2014
Sevilla, Spanje
1 beoordeling
Beoordeeld op 20 april 2014 voor een verblijf in april 2014
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: april 2014
Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Service
Pluspunten: La ubicación
Reisgroep: Uitgebreide familie
Je leeftijdgroep 35-49
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Aanbevolen voor:
Vakantie met vrienden Oudere reizigers
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt Tripadvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen
© 2021 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in Nederland. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.