Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (515)
Beoordelingen filteren
515 resultaten
Waardering van reizigers
206
199
75
27
8
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
206
199
75
27
8
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 515 beoordelingen
26 april 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Erg vriendelijk personeel. Behulpzaam. Kamers ruim met redelijk sanitair. Dat laatste kan beter de douche was outdated en weinig waterdruk. Goed gelegen en gemakkelijk bereikbaar.overall een goed hotel om een paar dagen te verblijven.

Verbleef: april 2018, reisde met een partner
Bedank Herman d
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 februari 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Prima hotel met mooie ruime en comfortabele kamers. Vriendelijk personeel en een zwembad op de binnenplaats. Heerlijk ontbijt in een mooie zaal. Ook Carmona is een leuk plaatsje onder de rook van Sevilla.

Verbleef: februari 2018, reisde met een partner
Bedank Lex K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 september 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Dit is een heerlijk hotel, gunstig gelegen, netjes en ontzettend vriendelijk personeel. Dankzij de goede tips hebben we Sevilla goed met de auto kunnen bezoeken. Carmona zelf is een leuke plaats. Wij hadden via Weekendesk een goede deal met ontbijt en diner geboekt!! Een absolute aanrader!

Verbleef: september 2017, reisde met een partner
Bedank Danielle S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 mei 2017 beoordeeld

We waren hier met 4 vriendinnen als startende nacht voor 14 dagen rondreis. Hier echt aan te raden qua sfeervol pico bello logement. Vriendelijk receptie personeel. Parking was mijn zorg, maar dat kwam daar wel in orde: ofwel voor hotel ofwel hebben ze een aparte plek vlakbij. Wij gaven voorkeur om te ontbijten op dorpsplein vlakbij na 8u in de bar op de hoek met terras: om dadelijk in de Andalusische volkse sfeer te komen... Dat was simpel, héél goedkoop én lekker! Wat chaotisch, maar daar kan je dan alvast wat wennen voor de rest van de reis door Andalucia? HEERLIJK...

Kamertip: Kamers op patio zijn allicht rustiger? Wij hadden kamers op buitenkant en dit gaf geen probleem!
  • Verbleef: april 2017, reisde met vrienden
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank BormsS1
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 april 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Prima hotel. Kamer op begane grond. Vreselijke geluidsoverlast! De auto's rijden langs je raam schreeuwende spanjolen. Gelukkig altijd oordoppen mee! Prima ontbijt, mooi gelegen, en eenvoudige nette kamer.

Verbleef: april 2017, reisde met een partner
1  Bedank Civani x
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken