Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Prachtplek!”
andere reizigers hebben deze accommodatie geboekt
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Luxeappartement/appartement -
1 slaapkamer, 1 badkamer, met plaats voor 2 gasten
Antequera, Costa del Sol, Province of Malaga, Andalusië

Reizigersbeoordelingen

Heel goed - gebaseerd op 21 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Deens
  • Eerst Duits
  • Eerst Engels
  • Eerst Hongaars
  • Eerst Nederlands
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Deens
Eerst Duits
Eerst Engels
Eerst Hongaars
Eerst Nederlands
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
ron v
1 beoordeling
“Prachtplek!”
Beoordeeld op 5 november 2015 voor een verblijf in september 2015

El Arpa is een oase van rust. De prachtige ‘Finca’ ligt heerlijk afgelegen aan een mooi groot meer waarvan je vanwege de stilte vaak het idee hebt dat het er helemaal alleen voor jou ligt. Het is een ideale uitvalsbasis als je de steden Sevilla, Cordoba en Granada wil bezoeken, of in het geval je het dichter bij huis wil houden, Ronda, Malaga en Antequera (vooral het bezoek aan El Torcal is erg de moeite waard). Maar gewoon lekker op de Finca blijven kan ook. Wij hadden een van de appartementen op de bovenverdieping, en dan heb je een prachtig uitzicht over het meer en de omringende heuvels. Restaurants liggen op wat afstand (vanaf een kilometer of 4, wel goed en snel bereikbaar met de auto), maar de appartementen zijn ook uitermate goed uitgerust met keukengerei zodat je ‘s avonds heerllijk zelf kunt koken en eten op je mooie terrasje.
In de omgeving zijn tal van mogelijkheden voor actieve ontspanning, veel mooie wandeltochten, en voor wie geen hoogtevrees heeft de Caminito del Rey. Mikael en Rikki kunnen je veel tips geven, en hebben tal van geplastificeerde kaarten die je mee kunt nemen. En na een actieve ontspanning is het heerlijk zwemmen in het meer. Prachtplek om lekker tot rust te komen, en een ideale uitvalsbasis voor als je wil genieten van dat wat Andalusie te bieden heeft.

Reisgroep: Partner
Je leeftijdgroep 50-64
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Piet L
Kortrijk, België
1 beoordeling
“Prachtige ligging van correct onderhouden appartementen waar hartelijkheid ontbreekt.”
Beoordeeld op 4 november 2015 voor een verblijf in oktober 2015

Prachtige ligging aan meer. Talloze wandelmogelijkheden. Aangeboden luchtfoto's te onduidelijk : zorg beter zelf voor goede stafkaarten !
Heel verzorgde en goed onderhouden appartementen.
Onthaal correct, maar weinig hartelijk. De eigenaars beantwoorden al je vragen, maar daar houdt het mee op.
De appartementen op gelijkvloers zijn bijzonder klein en niet geschikt om tijdens de middaghitte of tijdens de koelere winteravonden te verblijven.

Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Service
Pluspunten: De ligging.
Minpunten: De onhartelijkheid van de eigenaar.
Reisgroep: Alleen
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Nee.
Aanbevolen voor:
Oudere reizigers
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
  • Was er wifi/internettoegang in de woning?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
5 nov 2015
Thank you for your feedback. The ground floor apartments are very small. For people who want to spend time here at El Arpa we recommend the 1st floor apartments, which are bigger.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Richter h
1 beoordeling
“Primadeluxe”
Beoordeeld op 8 oktober 2015 voor een verblijf in september 2015

Erg tevreden over het huisje. Het was schoon en een heerlijk welkomsmandje met allerlei lokale producten stond ons op te wachten. Een prjsvriendelijke buitenkans om even lekker bij te komen in een prachtige omgeving. Zeker aan te bevelen voor mensen die rust zoeken.

Reisgroep: Partner
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Rude4life
Haarlem, Nederland
1 beoordeling
“El Arpa, een geweldige locatie met veel rust en natuur”
Beoordeeld op 8 oktober 2015 voor een verblijf in september 2015

El Arpa is gelegen aan een groot stuwmeer en het is een genot om er wakker te worden met dit uitzicht. Huur wel een appartement op de 1e verdieping want beneden heb je dat uitzicht niet. Bovendien zijn de appartementen boven iets groter met een mooi terras. Aanrader als je van rust en natuur houdt. Vanuit El Arpa kun je met de auto naar Malaga en Ronda. Geweldige tijd gehad!

Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Service
Pluspunten: Het uitzicht!
Minpunten: Betalen voor wc rollen
Reisgroep: Partner
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Aanbevolen voor:
Vakantie met vrienden
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
  • Was er wifi/internettoegang in de woning?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Freek K
Callantsoog, Nederland
1 beoordeling
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
“Dit is nou echt vakantie”
Beoordeeld op 20 september 2015 voor een verblijf in juli 2015
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Prettige mailwisseling vooraf. Warm welkom. Gastenboek en informatiemap met info over uitjes, restaurants, stedentrips, flora en fauna. Heerlijk zwemwater in het meer voor de deur. Winkeltje met voldoende aanbod, tevens een boekenkast met boeken en tijdschriften in allerlei talen ter uitleen voor de gasten. Gelegen in een prachtige ambiance van exotische planten, kruiden en bomen. We mochten de kruiden gebruiken voor de maaltijden. Prettige, gepaste omgang met gastheer en -vrouw.
Wij hebben hier erg genoten van de rust, de omgeving en bevelen dit adres bij Rikke en Michael van harte aan.

Reisgroep: Partner
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Eva R
Sprang-Capelle, Nederland
1 beoordeling
“Heerlijk ontspannen vakantie”
Beoordeeld op 3 september 2015 voor een verblijf in augustus 2015

Ontzettend genoten op El Arpa bij gastvrije hosts Rikke en Michael. Fijne appartementen met een goed uitgeruste keuken. Meer dan voldoende handdoeken worden voorzien. Hou er wel rekening mee dat er geen airco is en er behalve de deur geen mogelijkheid is om bijv. een raam open te zetten. Bij heel warm en benauwd weer is dat een beetje afzien. Mooie omgeving, heerlijk wandelen en ook bijv. Malaga op 1 uur rijden. Aanrader op wandelgebied is park Torcal bij Antequera, ongelooflijk mooi klauteren in een onwerelds landschap. Kortom wij zijn heerlijk bijgetankt en lekker tot rust gekomen gedurende onze 2 weken op El Arpa.

Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Service
Pluspunten: De prachtige omgeving
Minpunten: Geen airco op de kamer en geen mogelijkheid om een raam open te zetten.
Reisgroep: Tieners
Je leeftijdgroep 35-49
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Aanbevolen voor:
Oudere reizigers
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
  • Was er wifi/internettoegang in de woning?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Paul B
Alkmaar, Nederland
1 beoordeling
“2 weken in El Arpa is 4 weken vakantie, want het is daar dubbel genieten”
Beoordeeld op 23 juni 2015 voor een verblijf in juni 2015

De locatie is wonderschoon en ligt aan een prachtig kleurende waterreservoir. Finca El Arpa ligt als enige onderkomen aan het waterreservoir, zodat we deze elke morgen als prive zwembad konden beschouwden.
Het onderkomen is knus en voorzien van alle gewenste benodigdheden. De beneden locatie, die wij hadden, biedt bescherming tegen de zon en de regelmatig aanwezige wind. De bovenverdieping geeft echter een mooiere uitkijk over het reservoir.
De ontspanning werd gevonden in wandelen, lopen, kanoën, kastelen beklimmen en stadjes en museums bezichtigen. Het hoogte punt is wel het bewandelen van de vernieuwde Caminito del Rey, want deze is verbazingwekkend mooi. Het mooiste moment van de dag is misschien wel tijdens het avondeten bij zonsondergang voor de Finca kijkend over het waterreservoir.
We komen nooit 2 keer op hetzelfde adres, maar het zou zomaar kunnen gebeuren.

Reisgroep: Partner
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
vanaf
US$ 116
/
Nacht
Week
Boek nu
Of stuur de eigenaar een bericht
Betaal veilig bij deze accommodatie
Betaal nooit voor je vakantiewoning via rechtstreekse overboeking.
Meer informatie over veilig betalen.
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen