Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Schitterend appartement”
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Luxeappartement/appartement -
1 slaapkamer, 1 badkamer, met plaats voor 4 gasten
Nazare, Leiria District, Centro

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 3 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Nederlands
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Nederlands
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
annedemeu ...
Varsenare, België
Niveau 2 bijdrager
4 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
“Schitterend appartement”
Beoordeeld op 5 oktober 2018 voor een verblijf in september 2018

Prachtig smaakvol ingericht appartement met alle nodige voorzieningen . Rustig gelegen en op wandelafstand.van het centrum van Sitio, Vanop het terras heb je een mooi zicht op de zee.

Datum van verblijf: september 2018
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
5 okt 2018
Dank je Ann, leuk dat jullie ervan genoten hebben!
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
JonasD746
1 beoordeling
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
“Prachtig appartement met magnifiek zicht”
Beoordeeld op 10 augustus 2018 voor een verblijf in juli 2018
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Wij verbleven deze zomer voor 10 dagen in dit prachtige appartement. Het is zeer smaakvol ingericht en beschikt over alle hedendaagse comfort. Vanop het terras heb je een magnifiek uitzicht over de Atlantische oceaan en het (zeer ruime) zwembad. Het appartement is gelegen op een zeer rustig domein, het tennisplein is een leuk extraatje. In de buurt valt er heel wat te beleven en bezoeken. Handig is ook dat je zowel op Porto als Lissabon kan landen om vervolgens door te reizen naar dit appartement.

Prijs - kwaliteit: Top!

Datum van verblijf: juli 2018
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
10 aug 2018
Dank je Jonas en Julie, fijn dat jullie er zo’n mooie huwelijksreis beleefden! Wij zijn ook heel enthousiast over het appartement en de hele regio, na één reis willen we er nog blijven terugkeren en zelfs wonen. Schitterend daar!
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen