Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (271)
Beoordelingen filteren
271 resultaten
Waardering van reizigers
99
136
24
8
4
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
99
136
24
8
4
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 271 beoordelingen
Beoordeeld op 18 oktober 2016

Voor ons na 3 keer in dit hotel te hebben overnacht een uitstekende basis voor trektochten in Nepal en excursies in de Kathmandu vallei.
Mooie locatie, goede faciliteiten, vriendelijk personeel en een uitstekende keuken.

Kamertip: Voor wat meer privacy en genieten van de tuin zijn de kamers aan de zuidzijde een goede keuze.
Datum van verblijf: september 2016
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank limburgtravellers
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Samir B, General Manager van Summit Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 22 november 2016
Google-vertaling

Dear Guest,

Thank you! for your kind feedback. Myself and team is happy to know that, you have enjoyed our service and the the landscape. Once again thank you for your comment. would like to see you again.

Best Regards

Samir Banerjee

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 15 augustus 2015

Al eerder hier geslapen en toen was ik gematigd positief. Hoewel ik ook na dit bezoek nog steeds overloop van enthousiasme was het gelet op de situatie in Kathmandu wel de juiste keuze: het hotel heeft de aardbevingen nl. zonder noemenswaardige schade doorstaan. De kamerprijzen zijn hoog. De kamers zelf zijn prima onderhouden en schoon. Bedden geven echter geen maximaal slaapcomfort. Badkamer is weliswaar netjes onderhouden, maar raakt gedateerd en de douche werkt niet optimaal. Ontbijt is prijzig en kwaliteit is matig. Een argument gehad met bediening en dat was niet prettig. Vanwege slechte bediening die avond werd aangeboden om koffie en thee vanwege het huis aan te bieden. Dat was vriendelijk. Helaas kwam het toch op de rekening terecht en men weigerde het er af te halen. Wel mochten we opnieuw koffie en thee bestellen. Tja... Daardoor toch weer dezelfde eindconclusie als de vorige keer: schijn bedriegt. Zwembad is overigens prima op orde.

Kamertip: De Himalaya kamers zijn ruimer dan de kleinere kamers aan de Garden Wing maar prijstechnisch slechts een fractie duurder.
Datum van verblijf: augustus 2015
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Peter19031976
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Samir B, General Manager van Summit Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 23 augustus 2015
Google-vertaling

Dear Guest,

Let me take privilege thank you! for your valuable feedback. Your concerns are well taken. It was our pleasure to serve you. Myself and Team Summit will look forward to welcome you, once again

Best Regards

Samir Banerjee

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 7 januari 2015

Inmiddels 8x in dit hotel geweest. Het is altijd een goede basis voor tochten in de Himalaya. Kathmandu is heel druk en hectisch. als je in het Summit Hotel komt treed je een oase van rust binnen. Voor de poort staat bewaking, maar dan is het verder ontspannen. Een mooi terras en zwembad. Restaurant is goed en nog nooit last van verkeerd eten gehad. Ik vertrouw op de keuken.
Slaapkamers zijn afhankelijk van de prijs, maar allemaal goed genoeg voor de prijs. Water is schaars en wordt per vrachtauto aangevoegd.
Het bedienend personeel is vriendelijk, soms wat kortaf als ze het hotelvak nog verder moeten leren.
Naast het hotel ligt een agency voor expedities en trekkings in de Himalaya; Summit Trekking. Een gerenommeerd bureau voor begeleiding en materialen.

Datum van verblijf: oktober 2014
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
1  Bedank Rob-Spijkenisse
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 27 mei 2014

Hotel ligt in een buitenwijk van Kathmandu,in een groene omgeving.Geen last van de geluiden van de stad,/Hotel heeft een prima keuken zowel voor ontbijt en diner.Naast het hotel bevind zich het kantoor van Summit Travel. Deze leveren o.a. gidsen en dragers voor trekkings in de Himalaya. Voor ongeveer 300 roepi brengt de taxi je naar het centrum.

Kamertip: Kamers in div.soorten met of zonder douche en toilet.
Datum van verblijf: september 2013
  • Reistype: Reisde alleen
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank nepalkenner
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 11 mei 2014 via mobiele applicatie

Mooi hotel met een zwembad. Prima bediening, en personeel. Het eten is goed. Ruime keuze tijdens lopend buffet bij het ontbijt, voor ieder wat wils. Prachtige schone kamers. Mooie tuin. En makkelijk bereikbaar. Je hoeft niet ver te reizen om naar de stad te gaan.

Datum van verblijf: april 2014
1  Bedank Sanne T
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken