Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
4 personen bekijken dit hotel
Leg de laagste prijs van deze websites vast
Expedia.comUS$ 155
PricelineUS$ 155
BestWestern.comUS$ 155
Hotels.comUS$ 155
TravelocityUS$ 155
travelup.comUS$ 164
alle 21 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (7.934)
Beoordelingen filteren
7.934 resultaten
Waardering van reizigers
2.946
2.934
1.270
480
304
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
2.946
2.934
1.270
480
304
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 7.934 beoordelingen
Beoordeeld op 15 mei 2022

Alhoewel het hotel in de basis voldeed zal ik hier geen tweede keer meer komen. Er is namelijk veel geluidsoverlast. Elke stap op de gang elka stap in de kamer boven je hoor je namelijk. Dus ook de medewerkers van het hotel kunnen dit niet veranderen. Het bedlampje was moeilijk te bedienen de toilet bleef doorspoelen en het koffiezetapparaat deed het niet. Wij bleven toch maar 1 nacht dus geen ramp maar toch..het had zo niet mogen zijn.

Datum van verblijf: mei 2022
Reistype: Reisde met familie
Bedank peettr
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Barbara Cote, Other van Best Western Premier Grand Canyon Squire Inn, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 15 mei 2022
Google-vertaling

Thank you for staying with us and sharing what you liked and how we can improve. We apologize for the disruptions you experienced, as you are not able to make the most of your visit when there is noise. We will continue to work harder to ensure our guests receive superior care, and we hope to see you again on a future visit.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 10 september 2021

Hier 10 jaar terug verbleven tijdens een road trip langs de westkust van Amerika. Eigenlijk wilden we de Maswik Lodge North boeken, maar deze zat vol. Vandaar dat we uitkwamen op de Best Western Square Inn, wat overigens prima beviel! Vriendelijk personeel, prachtige ambiance, schone kamers en een goed ontbijt.

Datum van verblijf: oktober 2020
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
1  Bedank 496jimmyv
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Barbara Cote, Other van Best Western Premier Grand Canyon Squire Inn, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 september 2021
Google-vertaling

Thank you for staying with us and sharing your feedback. We are happy to hear you enjoyed your stay with us so long ago and took the time now to let us know. We appreciate your business and look forward to your next visit.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 14 oktober 2019

Een enorm complex met meerdere gebouwen, goede kamer, fijne badkamer en alles in orde, toch al een beetje aan een opknapbeurt toe vanwege de leeftijd. Vlak bij de ingang van het Nationale park. Wel prijzig voor wat je ervoor terugkrijgt en er zit geen ontbijt bij, dat moet je nog los afrekenen bij het restaurant. Wij kozen ervoor dit dure ontbijt over te slaan en bij de Starbucks koffie te drinken (zit in de general store) met een lekkere kaneelkoek.

Kamertip: Het is er druk, en verschillende gebouwen je moet op tijd aankomen om een parkeerplek bij je eigen gebouw te hebben.
Datum van verblijf: september 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank BdKramer
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Barbara C, Social Media Ambassador van Best Western Premier Grand Canyon Squire Inn, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 15 oktober 2019
Google-vertaling

Thank you for staying with us and sharing your feedback. We are happy to hear you enjoyed your stay overall. It sounds like we have some work to do in an effort to exceed your expectations with regard to our decor. We apologize for letting you down. We hear you concerns, and we will make efforts to improve the products and services we provide during future renovations. We hope you will allow us another chance to provide you with superior care in the future.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 10 oktober 2019

Goed hotel om vanuit hier de Grand canyon te bezoeken. Is zo'n 15 min rijden naar grand canyon village en daar kun je de shuttlebus pakken. In Tusayan verder niet veel te beleven, zijn wat fastfoodketens en wat restaurants en een General Store. Maar voor een kort bezoek een prima dorpje. Het hotel is mooi en heeft een mooie entree. Onze kamer was ruim genoeg, fijne badkamer/douche. Een lekker zwembad (dat op de foto wel wat groter lijkt) met een warme spa. In de zomer volgens mij een erg leuke buitenbar die helaas tijdens ons bezoek gesloten was. Er is in het hotel zelf verder ook eea te beleven, restaurant/bar/bowling/spelletjes area. Al met al een fijn hotel voor 2 nachten.

Datum van verblijf: oktober 2019
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Myrthe V
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Barbara C, Social Media Ambassador van Best Western Premier Grand Canyon Squire Inn, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 12 oktober 2019
Google-vertaling

Thank you for reviewing our hotel. We appreciate you! You mentioned our rooms are spacious and you must have had plenty of room to relax! You've also noted we have several restaurants and amenities on property, and we are glad you enjoyed them! Your feedback is so helpful as others are planning their special trip to the canyon. Thank you for staying with us and sharing your feedback. We hope you will come back and stay with us again!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 27 september 2019 via mobiele applicatie

Dit hotel heeft grandeur, maar voornamelijk in de algemene ruimtes. Vriendelijke ontvangst bij de receptie, snelle incheck. Kamer is heerlijk ruim met zelfs twee kofferrekjes. Koffie kan je er zelf zetten, ook fijne toiletspullen. Wat dan weer vreemd is, is dat de beugel om in bad te stappen naast het toilet zit en je daar niet tussen kunt staan. Geen flesje water bij aankomst wat we in veel goedkopere accommodaties wel hadden. Het is heel gehorig, de deuren vallen met een enorme klap dicht en dat is vooral 's nachts heel vervelend. Je hoort de mensen op de gang ook luid en duidelijk. De WiFi is goed. Al met al maakt het de gevraagde kamerprijs niet waar.

Datum van verblijf: september 2019
Reistype: Reisde met een partner
Bedank LizzytBV
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Barbara C, Social Media Ambassador van Best Western Premier Grand Canyon Squire Inn, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 27 september 2019
Google-vertaling

Thank you for staying with us and sharing your review. Your feedback is very helpful in guiding us to where we should pay more attention to our guests' needs. It sounds like you are looking forward to a different bathroom design, bottled water rather than the BEVI flavored water and seltzer machine, and quieter accommodations. We hear your concerns and will take them into consideration as we plan for future improvement. We apologize for not exceeding your expectations, and we hope we will have another chance to provide you with superior care in the future.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken