Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Heerlijk vegetarisch eten”
Beoordeling van Cafe Mono Congo

Cafe Mono Congo
Geclassificeerd als nr. 3 van 46 Restaurants in Dominical
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 2 - US$ 5
Dineropties: Ontbijt
Gegevens restaurant
Dineropties: Ontbijt
Een TripAdvisor-lid
9
12 augustus 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Je kunt hier heerlijk vegetarisch eten en achteraf genieten van een dessert (veel keuze) met heerlijke koffie. Attente bediening.

Bedank Een TripAdvisor-lid
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Jo B, Owner van Cafe Mono Congo, reageerde op deze beoordelingGereageerd 23 augustus 2017
Google-vertaling

Vielen herzlichen Dank für Ihren Besuch und, dass Sie sich die Zeit nehmen eine Bewertung zu schreiben. Wir hoffen, Sie bald wieder bei uns begrüßen zu dürfen.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (582)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

4 - 8 van 582 beoordelingen

27 mei 2017 beoordeeld

Een geweldig restaurant voor koffie, smoothie, of iets lekkers te eten. Mooie lokatie aan de rivier die rust uitstraalt. Vriendelijk en servicegrericht personeel.

    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Reiziger53
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Jo B, Owner van Cafe Mono Congo, reageerde op deze beoordelingGereageerd 7 juni 2017
Google-vertaling

Vielen herzlichen Dank für Ihren Besuch und, dass Sie sich die Zeit nehmen eine Bewertung zu schreiben. Wir hoffen, Sie bald wieder bei uns begrüßen zu dürfen.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 mei 2017 beoordeeld

Zalig plekje om wat te chillen bij je koffie of om een lekkere veggie hap naar binnen te spelen. Supervriendelijk personeel, fantastische setting en tasty food. Als enig minpuntje kan ik alleen de prijs opgeven: het is een beetje aan de dure kant voor wat je krijgt. All together zeker eens uitproberen, mijn persoonlijke favoriet is de iced soy chai tea!

    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank SweetCaroLime
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Jo B, Owner van Cafe Mono Congo, reageerde op deze beoordelingGereageerd 19 mei 2017
Google-vertaling

Thanks so much for trying us out Caroline. Glad you liked it. Next time you are in, we recommend you try some of the lower priced items than the soy chai latte. You might find they are easier on the pocketbook. See you soon!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 januari 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

We namen de soep van de dag en een kaneelkoek om de honger te stillen in de namiddag. Lekker soep, extra peper kan je zelf wel toevoegen, met heerlijke geroosterde sneetjes brood. De kaneelkoek is niet zo lekker als de befaamde 'cinnabon', maar toch smaakvol. Populaire zaak. Soms toch prijzig.

Bedank Fiers R
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Jo B, Owner van Cafe Mono Congo, reageerde op deze beoordelingGereageerd 4 februari 2017
Google-vertaling

Muchas gracias Fiers.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 augustus 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

We kwamen hier na een lange wandeling en de smoothies waren precies wat we nodig hadden op dat moment. Leuke sfeer, aardige mensen en een mooi uitzicht over de rivier.

Bedank Lieve S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Jo B, Owner van Cafe Mono Congo, reageerde op deze beoordelingGereageerd 22 augustus 2016
Google-vertaling

Thanks for the kind words LIeve.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Cafe Mono Congo bekeken, bekeken ook

Dominical, Provincie Puntarenas
Dominical, Provincie Puntarenas
 
Dominical, Provincie Puntarenas
Dominical, Provincie Puntarenas
 

In Cafe Mono Congo geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding