Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Booking.com
US$ 204
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 13-03-21
Reserveer nu, betaal bij aankomst
Expedia.com
US$ 195
Aanbieding bekijken
ZenHotels.com
US$ 285
US$ 171
Aanbieding bekijken
BESPAAR US$ 114
PricelineUS$ 204
eDreamsUS$ 204
getaroom.comUS$ 285
alle 16 aanbiedingen bekijken
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.852)
Beoordelingen filteren
1.852 resultaten
Waardering van reizigers
683
702
307
104
56
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
683
702
307
104
56
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 1.852 beoordelingen
Beoordeeld op 22 september 2017

Goede ruime kamer met groot lekker bed, incl een goed basic ontbijt. wifi is goed en parkeren voor de deur. Mooi uitzicht en veel winkels en restaurants in de buurt. Lekker zwembad met jacuzzi aanwezig.

Datum van verblijf: augustus 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
1  Bedank MSO_66
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Frank B, General Manager van GreenTree Inn Sedona, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 26 september 2017
Google-vertaling

Thank you for your amazing review! We love to hear how much our guests enjoy the many things our hotel has to offer! I'm glad you were able to enjoy our pool and hot tub, as well as the private balcony with the "beautiful views"!!! Please come back any time and we will save a seat at our breakfast for you!
Safe Travels!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 9 juni 2017 via mobiele applicatie

In Sedona bij Green Tree Inn je hoofd neerleggen en wakker worden met een prachtig uitzicht op the red rocks is onvergetelijk.
Comfortabel en schoon hotel met allerlei winkels en restaurants in de buurt.

Datum van verblijf: juni 2017
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Thea D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Frank B, General Manager van GreenTree Inn Sedona, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 juni 2017
Google-vertaling

Thank you very much Thea for the awesome 5 STAR rating and detailed comments.

We appreciate that our location and balcony rooms you woke up to was unforgettable, comfortable and clean with shops and restaurants close by.

Come back and see us again - You made our day!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 11 september 2016

Fijne kamer met balkon op de 1ste verdieping, mooi zwembad, veilig gratis parkeren en gratis wifi. Ook een gratis ontbijt met toast, nagels, koffie en sapjes + vers fruit. We werden goed verzorgd door Alex, die zelfs op zijn gitaar voor ons speelde. Dank je wel Alex, je maakte ons verblijf speciaal!

Datum van verblijf: september 2016
Bedank Josehuntjens
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Frank B, General Manager van GreenTree Inn Sedona, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 11 september 2016
Google-vertaling

Great review and we truly appreciate the 5 STAR rating.

We are very glad that you found our hotel and rooms very comfortable with balcony on the 1st floor, nice swimming pool, free secure parking and free wifi. A free breakfast of toast, nails, coffee and juices + fresh fruit. We were well looked after by Alex, who played for us even on his guitar. Thank you Alex, you made our stay special!

Thank you for the detailed acknowledgment and the experience of a lifetime here in beautiful Sedona, AZ.

Please come back and see us again real soon. Safe travels.


Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 9 september 2016 via mobiele applicatie

Days inn in sedona vonden wij een heerlijk hotel. Mooie ruime kamers met balkon, een erg fijn groot bed en heerlijke kussens. Het personeel is vriendelijk en we konden zonder problemen ons verblijf omboeken. Ontbijt niet erg uitgebreid en simpel maar het wordt wel netjes schoon gehouden en aangevuld. Sedona zelf is een geweldige plek. Het winkeltje tegenover het hotel " crystal" ook trouwens! Oja en een heerlijk zwembad met jacuzzi!

Datum van verblijf: september 2016
Reistype: Reisde met een partner
Bedank 871cristels
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Frank B, General Manager van GreenTree Inn Sedona, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 11 september 2016
Google-vertaling

WOW - thank you so much for the great positive review and 5 STAR rating.

We are very glad that you we found a lovely hotel with nice spacious rooms\balconies, a very nice big bed and lovely pillows.
The staff is friendly and many places to walk to. The lovely pool with Jacuzzi made our stay the best!

Please come back and see us again real soon. Safe travels!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 26 maart 2016

De Days Inn bleek een prima keuze voor ons verblijf in Sedona. De kamers zijn ruim en keurig verzorgd. Voorzien van een Kingsize bed en o.a. een TV, koelkast, magnetron, haardroger, koffiemachine, enz. De gratis Wifi in de kamer werkte uitstekend. De Days Inn heeft een mooi zwembad. De lobby voor het continentale ontbijt was wat aan de kleine kant, zodat er spitsdrukte was en we even moesten wachten tot er een tafeltje vrij kwam. Het ontbijt was goed.

Kamertip: Kies een kamer die wat verder van de weg afligt, zodat er geen geluid van de weg in de kamer is te horen
Datum van verblijf: maart 2016
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank JaapV830
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
GTIFlagstaff, General Manager van GreenTree Inn Sedona, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 27 april 2016
Google-vertaling

Thank you so much for taking the time and reviewing our hotel. We are glad that overall you had a good stay.
Please come back and see us again soon as we are starting our new renovations and upgrades in the rooms and our breakfast and common areas throughout 2016.

We wish you and your family safe travels!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken