Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
10 personen bekijken dit hotel
Booking.com
US$ 372
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 12-03-21
Expedia.com
US$ 372
US$ 329
Aanbieding bekijken
BESPAAR US$ 43
Gratis annuleren tot 12-03-21
Priceline
US$ 372
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 12-03-21
Hotels.comUS$ 329
Agoda.comUS$ 372
TravelocityUS$ 329
alle 15 aanbiedingen bekijken
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (2.051)
Beoordelingen filteren
2.051 resultaten
Waardering van reizigers
1.260
543
165
54
29
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
1.260
543
165
54
29
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 2.051 beoordelingen
Beoordeeld op 14 augustus 2014

Wij hadden in eerste instantie een gewone kamer. Die zijn erg donker en hebben geen balkon. Hebben een upgrade genomen naar een suites. Kostte 50 dollar per dag extra. Kregen toe een mooie grote kamer incl jacuzzi en balkon. Prima ontbijt. Verreweg het beste wat we hebben meegemaakt op onze trip.

Datum van verblijf: augustus 2014
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Fred v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Robert_Holeman, General Manager van Sedona Real Inn and Suites, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 23 augustus 2014
Google-vertaling

Thank you for the review. I am happy to read you enjoyed the jacuzzi suite and how Sedona Real was the best experience of your trip!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 26 mei 2013

Hotel ligt in een prachtige omgeving,met uitzicht op rode rotsformatie's rondom Sedona.
Goed verzorgd Hotel,met mooie kamers,en alles wat je verwacht in een kamer aanwezig te zijn,ingedeeld in div blokken rond de Receptie. En een mooi Buitenbad.
Uitgebreid Continentaal ontbijt. Vriendelijke menssen aan de Receptie,bereid om je in alles te helpen indien nodig.

Kamertip: Bij somige kamers (blokken) ligt de parkeerplaats voor de auto aan de zijkant. Kies i.d.m kamer met autoparking voor de kamer.
Datum van verblijf: juni 2012
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Sjaak B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 11 mei 2013

Wij verbleven hier 4 nachten met ons gezin (dochter van 18 en zoon van 13). Kamer was enorm groot, maar de indeling is onlogisch. Bij binnenkomst meteen links de "badkamer" (dus open in de kamer) en rechts een afsluitbare ruimte met een toilet en een bad. Toilet bleef na doorspoelen lopen en we moesten regelmatig handmatig de vlotter bedienen. Wel prettig dat er standaard een slaapbank in de kamer staat. Ontbijt beperkt in keuze en zeer matig ( maar wel inbegrepen in de prijs ). Prijs/kwaliteit verhouding oké. Niet echt goedkoop maar in vergelijking met soortgelijke hotels redelijk. Prijs bij booking.com was goedkoper dan rechtstreeks bij het hotel.

Datum van verblijf: mei 2013
Reistype: Reisde met familie
Bedank JvH_1962
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 23 juli 2012

Wij verbleven hier met 4 volwassenen en een kleintje van 1,5. Twee kamers naast elkaar. Er stond keurig een bedje klaar voor de kleine. Schoon en netjes. Prijs-kwaliteit goed. Het ontbijt was heel redelijk - zeker in vergelijking met andere hotels en hun continental breakfasts.

Van het zwembad moet je niet al te veel voorstellen - het is vrij klein maar wel allemaal keurig. In de lobby is er altijd koffie, thee en koud water verkrijgbaar. Parkeerplaats genoeg.

De hotelkamers bevinden zich in apart gebouw - los van de lobby. De ingang van de kamers zijn buiten - maar wel overdekt. Tussen de kamers door loopt een leuk aangelegd beekje met hele schattige bruggetjes waarmee de kleine zich enorm vermaakt heeft.

Personeel dat er op dat moment was, was niet bijster slim maar wel aardig.

Airco maakt veel lawaai

Datum van verblijf: juni 2012
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank EEvje
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
Beoordeeld op 22 juli 2011

De kamer was schoon en comfortabel; het personeel verstrekt behulpzame sightseeing suggesties voor ons bezoek aan Sedonda.
Het hotel heeft ook een "gratis" ontbijt dat een geweldige selectie van eten in een vriendelijke omgeving bood.
Ik zou het "Sedonda Real Inn and Suites" sterk aanraden en ik zal er weer verblijven wanneer ik Sedonda bezoek!

Bedank macbill
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.com. De oorspronkelijke versie bekijken
megan-community, Owner's Assistant van Sedona Real Inn and Suites, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 1 augustus 2011
Google-vertaling

Thank you for taking the time to let us know that you enjoyed your visit. We apprecaite your comments and hope to see you and your family up here again soon!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken