Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Sky Ranch Lodge(Sedona)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 198
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Bell Rock Inn(Sedona)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 223
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Arroyo Pinion Hotel, an Ascend Hotel Collection Member(Sedona)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 238
US$ 181
AscendHotels
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Arabella Hotel Sedona(Sedona)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 226
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Baby Quail Inn(Sedona)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 180
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Sedona Rouge Hotel and Spa(Sedona)
US$ 358
US$ 347
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Ridge on Sedona Golf Resort(Sedona)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 330
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis parkeren
  • Zwembad
Sedona Summit Resort(Sedona)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 352
Orbitz.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 670
US$ 567
Kimpton
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Beoordelingen (3.338)
Beoordelingen filteren
3.338 resultaten
Waardering van reizigers
1.965
993
274
73
33
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
1.965
993
274
73
33
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 3.338 beoordelingen
1 oktober 2017 beoordeeld

De kamer was perfect in orde.
Van het baliepersoneel kregen we alle hulp en info aangaande wat er te doen was in de omgeving. We vonden dit echt zeer aangenaam. De hotelservice met busje naar het dorp vonden wij echt fijn.
Het ontbijt 'smorgens was eenvoudig maar goed.

Kamertip: De kamers boven hebben een fijn terras voor de deur.
  • Verbleef: september 2017, reisde met een partner
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Machteld D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
895jennifer, Guest Relations Manager van Best Western Plus Inn of Sedona, reageerde op deze beoordelingGereageerd 2 oktober 2017
Google-vertaling

Thank you for rating your stay with us. I am happy you found our hotel pleasant and had a chance to enjoy our amenities. I hope you will be able to return soon for a longer visit.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 september 2017 beoordeeld

Vorige week wederom hier overnacht. We hadden een kamer aan het terras met uitzicht op de schitterende rode bergen. 's-Avonds heerlijk bij de tafel openhaard gezeten, die was er 2 jaar geleden nog niet. 's-Morgens heerlijk ontbeten, volop keus en zeer goed geholpen door de mevrouw aan de receptie. Zij had interessante tips om in de omgeving te bezichtigen. Als we de volgende keer weer in Sedona zijn gaan we zeker hier weer naar toe.

  • Verbleef: september 2017, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Best Western
Bedank 796petrusv
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
895jennifer, Guest Relations Manager van Best Western Plus Inn of Sedona, reageerde op deze beoordelingGereageerd 27 september 2017


Ik ben zo blij dat je het uitzicht van ons hotel genoten en dat ons personeel gastvrij was. Bedankt voor uw gasten, we hopen u snel weer te zien!

Amanda
Guest Relations

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 augustus 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Netjes hotel met fabelachtig uitzicht over de bergen. Vriendelijk geholpen bij de lobby, 's morgens een eenvoudig maar goed ontbijt. Omgeving is bijzonder mooi, kortom het is ons goed bevallen, zeker de moeite waard om bij doorreis hier 2 of 3 volle dagen te vertoeven.

Verbleef: augustus 2017, reisde met familie
Bedank Patrick v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
895jennifer, Guest Relations Manager van Best Western Plus Inn of Sedona, reageerde op deze beoordelingGereageerd 11 augustus 2017


Bedankt voor uw vriendelijke complimenten voor ons hotel en personeel! Ik ben zo blij dat je van je tijd genoten bent, kom snel terug!

Amanda
Guest Relations

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 augustus 2017 beoordeeld

Fijn hotel met lekker zwembad en prachtig uitzicht vanaf groot balkon op omgeving met bergen.
Hotelservice met busje naar dorp. Fijne restaurants, zowel trendy als oud Amerikaans. En pink jeep tour gemaakt, super.

  • Verbleef: augustus 2017, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Best Western
Bedank René K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
895jennifer, Guest Service Representative van Best Western Plus Inn of Sedona, reageerde op deze beoordelingGereageerd 6 augustus 2017

Bedankt voor uw vriendelijke beoordeling. Ik ben blij dat je een goede tijd in Sedona had gehad. We zijn blij dat u in staat was om gebruik te maken van onze shuttle.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 november 2016 beoordeeld

Dit hotel ligt een beetje buiten het leuke centrum van Sedona maar heeft een prachtig uitzicht en buitenterras met lekkere loungebanken. Kamers zelf zijn vrij klein maar wel OK. Ook aardig plonszwembadje erbij.

  • Verbleef: juli 2016, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Sasjen
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management:Gereageerd 11 november 2016

Dank u voor de tijd neemt om uw ervaringen met ons te delen. Ik ben blij te horen dat u genoten van uw verblijf, evenals de schoonheid van Sedona. Kom ons zien binnenkort weer!

Amanda Baker
Guest Relations

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken