Wij verbleven hier drie dagen met een onderbreking van één dag. Eerste indruk was goed, alleen verwacht je bij een hotel van deze keten wel dat er iemand bij de stoep staat om met bagage te helpen. Check in gaat in Argentinië langzamer dan bijv Europa want er komt flink wat administratie bij kijken. Kopietje zus, formuliertje zo. Tijdens het wachten bieden ze een glaasje wijn, dus iedereen blij. Zoals geboekt was de governor suite voor ons. Mooie ruime suite, beetje gedateerd, maar van alle gemakken voorzien en een van de weinige met twee slaapkamers. Bovendien ligt deze kamer aan de straatkant dus je hebt geen last van lawaai van de binnenplaats.
Op de eerste dag waren we de kluis vergeten af te sluiten, maar bij terugkomst lag er keurig een briefje dat de manager hem had gesloten. Alles er nog keurig in! Grote dank aan de housekeeping voor hun onberispelijke gedrag.
Bij het inchecken voor de laatste dag een upgrade naar de presidential suite met een aansluitende extra kamer zodat we toch gewoon twee slaapkamers hadden.
Een puntje van kritiek: checkout gaat echt te langzaam, weer zoveel papierwerk hoeft echt niet. Je kan natuurlijk online uitschenken, maar wij hadden nog wat uit de minibar gebruikt en dat wordt anders misschien niet in rekening gebracht.