alignment c
Antwerpen, België

FANTASTISCH

Beoordeling van Diplomatic Hotel
5,0 van 5 bollen10 dec 2024 beoordeeld
Perfect! Mooie schone kamers vriendelijke staff de conciërge Luis is excellent in zijn service. Kwaliteit voor je geld. Gaan we zeker weer doen. Midden in de stad en uitzicht is geweldig. Ook het zwembad is geweldig. iedereen is behulpzaam.
Datum van verblijf: december 2024
Reistype: Bezocht voor zaken
Constanza Perez Colman, Other van Diplomatic Hotel, reageerde op deze beoordeling
Gereageerd 5 weken geleden
Dear, We appreciate your rating, we are glad to know that your experience was pleasant. We hope to enjoy your visit again soon. Best regards.
1.1 km van Diplomatic Hotel
Bar abierto 24 horas
5.7 km van Diplomatic Hotel
Meer hotels in Mendoza bekijken
Beoordeeld op 11 februari 2019 via mobiele applicatie

Prachtig klassiek ingericht hotel. Kamers erg netjes en ruim. We aten er met een groep. Eten was niet erg bijzonder. Slappe zwezerik als voorgerecht en een onaantrekkelijk hoofdgerecht met zalm ravioli met zeevruchtensaus. Ontbijt de volgende ochtend was gelukkig wel goed verzorgd

Datum van verblijf: februari 2019
DiplomaticH, Manager van Diplomatic Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 7 juni 2019

Estimado agradecemos sus comentarios y nos alegramos de que su estadía fuese placentera junto a la #ExperienciaDiplomatic.
Esperamos contar con su visita nuevamente
Saludos Cordiales.
Santiago Alsina, Gerente General

Beoordeeld op 21 mei 2018 via mobiele applicatie

Degelijk verzorgd hotel met chique uitstraling. Ligt aan drukke weg maar daar heb je geen hinder van. Zeer uitgebreid lekker ontbijt. Degelijke grote kamers. Als je er s avonds eet, mooie uitgebreide kaart met zeer lekkere gerechten.

Datum van verblijf: april 2018
Beoordeeld op 7 april 2018 via mobiele applicatie

Mooi uitgevoerde inrichting. Ruime lobby vriendelijk personeel. Erg gast gericht. Schoon en helder. Snelle liften. Kamers zeer comfortabel en netjes ingericht. Goede badkamer aparte douche dat is prettig. Klein zwembad en kleine sauna.

Datum van verblijf: april 2018
Beoordeeld op 18 februari 2014

dit was weer een hotel uit de topklassen. Mooie kamer met uitzicht op de bergen alleen het was bewolkt.
Attent personeel en mooie grote kamers dus geen klagen

alleen de rekening voor de was was schrikbarend. Voor 15 items 700 pesos dus 70 euro/
Een echte domper dus. maar soms heb je pech.
Ontbijt was uitgebreid en prima dus verder geen klachten

Kamertip: vraag om een bergview
Datum van verblijf: februari 2014
Beoordeeld op 6 maart 2013

We hadden gekozen voor de hoekkamers met bergzicht. Is het geld zeker waard. Schitterende grote kamer met geweldig uitzicht, we zaten dan ook op de 17e verdieping. Als geweldig, zeer ruime badkamer, aparte douche, heerlijk groot bed, goede WiFi, nul geluid vd buren. Super ontbijt, zelfs champagne. Goede lokatie, veel restaurants in de buurt. Zwembad op 1e verdieping lag goed op de zon !

Kamertip: Hoeksuites zijn zeer ruim met geweldig uitzicht, het extra geld zeker waard !
Datum van verblijf: maart 2013