Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Top”
Beoordeling van Buzz Bar

Buzz Bar
Geclassificeerd als nr. 52 van 271 Restaurants in Oludeniz
Certificaat van uitmuntendheid
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd, Bezorgen, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd, Bezorgen, Reserveringen
20 september 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Wat een super goed restaurant is dit met geweldig eten en zeer gastvrije obers. Je moet wel reserveren want het is daar elke avond vol

Datum van bezoek: september 2018
Bedank Carla B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (2.936)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 2.936 beoordelingen

5 augustus 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Twee maal hier geluncht en zeker niet teleurgesteld.... alles is heerlijk en wij zijn foodies dus een aanrader

Datum van bezoek: augustus 2018
Bedank carola2407
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 juli 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Prachtig restaurant / bar met vriendelijk personeel. Het uitzicht is fantastisch! Vanuit je stoel kijk je zo uit over de zee. De prijzen van het drinken vallen er mee. Het eten is iets duurder als andere plekken op deze locatie. Toiletten zijn schoon.

Datum van bezoek: juli 2018
Bedank Marit P
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 juni 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

De lekkerste wafels vind je hier bij buzz bar. Je kan er ook terecht voor allerlei andere gerechten.

Datum van bezoek: juni 2018
Bedank mohammedm4401
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 augustus 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Goeie koffie. Personeel is vriendelijk. Ik raad het zeker aan voor iedereen die even wil genieten van het uitzicht.

Datum van bezoek: augustus 2017
Bedank Sedayuce
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Buzz Bar bekeken, bekeken ook

 
Oludeniz, Mugla Provincie
 
Oludeniz, Mugla Provincie
 

In Buzz Bar geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding