Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“3 x Geweldig; accommodatie, uitzicht en ontvangst”
andere reizigers hebben deze accommodatie geboekt

Beoordeling van VILLA & SPA VENICE to PIRAN

Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Villa -
3 slaapkamers, 2 badkamers, met plaats voor 6 gasten
Koper, Slovenian Istria, Primorska

Reizigersbeoordelingen

Heel goed - gebaseerd op 10 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Duits
  • Eerst Engels
  • Eerst Grieks
  • Eerst Nederlands
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Duits
Eerst Engels
Eerst Grieks
Eerst Nederlands
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Sarah_Aal ...
Aalst, België
2 beoordelingen
“3 x Geweldig; accommodatie, uitzicht en ontvangst”
Beoordeeld op 29 juli 2015 voor een verblijf in juli 2015

Reeds sinds de reservatie is de gastvrouw Natasa met ons in de weer (vb opsturen van rij info). We krijgen een warme ontvangst met als toemaatje lekkers in de frigo. De accommodatie is heel netjes en ruim, het uitzicht prachtig. Het zwembad, jacuzzi, sauna, fitnesstoestel ... maken dit verblijf extra aangenaam. In een gps werden al alle bezienswaardigheden en lekkere restaurants opgeslagen, zeer praktisch. Ook Natasa kan je steeds contacteren voor info over de regio. Wij verbleven hier met 4 kinderen. We raden het verblijf ten zeerste aan. Een topper!!

Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Service
Pluspunten: De persoonlijke service
Reisgroep: Kleine kinderen
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Aanbevolen voor:
Vakantie met vrienden Oudere reizigers
Gezinnen met kleine kinderen
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
  • Was er wifi/internettoegang in de woning?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Christian ...
München, Duitsland
1 beoordeling
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
Beoordeeld op 7 november 2015 voor een verblijf in september 2015
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling
Dit is een machinevertaling vanuit het Engels Wat is dit?
Language Weaver Machinevertalingen weergeven

Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Service
Reisgroep: Vrienden
Je leeftijdgroep 25-34
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Aanbevolen voor:
Vakantie met vrienden Gezinnen met kleine kinderen
Grote groepen
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
  • Was er wifi/internettoegang in de woning?
  • Werd de borgsom die je moest betalen op tijd terugbetaald?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.com. De oorspronkelijke versie bekijken
Antwoord van management
14 nov 2015
Dear, Christiane,
Thank you for such nice gesture:)
Guests like you are more than welcome anytime :)
Hope to see you again:)
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Alexandra ...
Londen, Verenigd Koninkrijk
1 beoordeling
Beoordeeld op 18 september 2015 voor een verblijf in september 2015
Dit is een machinevertaling vanuit het Engels Wat is dit?
Language Weaver Machinevertalingen weergeven

Reisgroep: Echtgenoot/partner
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.com. De oorspronkelijke versie bekijken
Antwoord van management
15 okt 2015
Thank you dear Alexandra:)
it was pleasure having you here and welcome again:)
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
SaskaK
Zakynthos, Griekenland
Niveau 4 bijdrager
26 beoordelingen
8 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 11 nuttige stemmen
Beoordeeld op 22 februari 2015 voor een verblijf in december 2014
Dit is een machinevertaling vanuit het Engels Wat is dit?
Language Weaver Machinevertalingen weergeven

Prijs/kwaliteit Kamers
Locatie Hygiëne
Service
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.com. De oorspronkelijke versie bekijken
Crispie1
Moffat, Verenigd Koninkrijk
Niveau 3 bijdrager
18 beoordelingen
4 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 8 nuttige stemmen
Beoordeeld op 25 januari 2015 voor een verblijf in januari 2015
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling
Dit is een machinevertaling vanuit het Engels Wat is dit?
Language Weaver Machinevertalingen weergeven

Prijs/kwaliteit Kamers
Locatie Hygiëne
Service
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.com. De oorspronkelijke versie bekijken
aalz
Harrow
Niveau 4 bijdrager
7 beoordelingen
4 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 8 nuttige stemmen
Beoordeeld op 2 september 2017 voor een verblijf in augustus 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
413campbe ...
Telford, Verenigd Koninkrijk
Niveau 1 bijdrager
4 beoordelingen
3 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 7 nuttige stemmen
Beoordeeld op 10 september 2015 voor een verblijf in augustus 2015
Google Vertalen naar het Nederlands
4
personen vonden dit een nuttige beoordeling

Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Service
Pluspunten: The view
Minpunten: The false claims and poor customer service
Reisgroep: Uitgebreide familie
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   No.
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Was er wifi/internettoegang in de woning?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
11 sep 2015
False accusation reply
Thank you for your comments and despite all damages you have coasted us i still am sorry you did not enjoy your holidays the way you could.
I really try hard to provide best possible accommodation and experience for all my guests and so far according to guest satisfaction I am doing a good job.
As i have mentioned to you in all of our communications it would be much easier to solve problems on the spot, if of course you would declare the damages and not hide it. And after all my guests you are the first one i demanded a damage deposit.
At your departure I saw the damages of hot tub and umbrella and I was willing to overlook, but when I discovered there were more damages on the property you have covered (mattress, mattress cover, beddings, shutter) i contacted you and try to find solution. Unfortunately we could not reach an agreement.
Hot tub was completely fine it was only locked and it took 2 minutes with me on the phone to guide you to unlock it.
There are really two sun loungers, but there are three big benches outside too and the biggest one is right by the pool.
Because of a huge living room window we had to install a double mosquito net which overlaps app 8 cm one over another. The mosquito net was installed by professional and served it’s purpose.
Sun umbrella was not broken before your arrival so was not the shutter.
Hot tub water is regularly changed, i offer my guests the highest hygiene possible. To accomplish that i provide detailed guidelines regarding use of SPA. The hot tub was oiled all over after your stay and of course water and filters were damaged.
For your information damages have coasted me much more than damage deposit (300 eur) you have paid.
Nataša, Villa Venice to Piran
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen