BobHoutje

1e stop na vliegreis

Beoordeling van Real Marina Hotel & Spa
4,0 van 5 bollen9 jun 2022 beoordeeldvia mobiele applicatie
Prima hotel maar 5 sterren is een te hoge verwachting. Kamer zeer ruim, idem badkamer en gelukkig schoon. Bedden voorzien met een plastic onderlegger, kan echt niet. Diner kon in restaurant of bar, menu idem. Bijgerechten vergeten en vanwege personeel niet meer gekregen, wel gratis koffie. Ontbijtbuffet ruime keuze maar niet luxueus.
Datum van verblijf: juni 2022
Gereageerd 11 jun 2022
Dear Guest,

Thank you for your comments. It’s always important to know our Guests' opinion.
Regarding the plastic underlay, it’s our standard procedure to make all beds safely and protected. Nevertheless, we can take them off if the guest wishes for.
We apologize for the restaurant issue, usually our service runs smoothly, and we have good feed backs.
Hopefully we get the see you again soon at Real Marina Hotel & Spa.

Best Regards,
Standard Studio
9.5 km van Real Marina Hotel & Spa
Meer hotels in Olhao bekijken
Beoordeeld op 22 maart 2022

wegens slechte geluidisolatie konden we niet slapen wegens buren
kregen andere kamer rond 22uur....moesten vroeg op
binnen zwembad buiten gebruik
ligstoelen nog niet gekuist ...3 dg na sahara zand
warme portugese ontvangst die we gewoon was hier niet zo

drukke boulevard niet echt stil bij zwembad

Datum van verblijf: maart 2022
Diretor Geral, General Manager van Real Marina Hotel & Spa, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 28 maart 2022

Dear Guest,
We regret that your stay at our hotel did not entirely correspond to your expectations and would like to thank you for your constructive comments and feedback.
Please be assured that your comments and suggestions will be taken into consideration and that we will do our utmost to improve wherever we can.
Thank you so much for your review and we look forward to welcoming you again, hopefully soon.
Sílvia Cruz

Beoordeeld op 17 oktober 2020

Prachtig hotel met wel 4 sterren ondanks dat de vloerbedekking op de gangen wat "sleets"is. Uiterst vriendelijke medewerkers en buitegewoon goede service. Dagelijks direct na verlaten hotelkamer wordt deze gereinigd. Iedereen met mondkapjes in deze coronatijd. Op elke hoek van een gang en op elke verdieping bij de liften staat hand reiniger. Voortreffelijk ontbijt-buffet met tafels en stoelen , die gereinigd worden waar je bij staat. Wegwerphandschoentjes verplicht bij gebruik van het buffet. Heerlijk zwembad en bijbehorende gratis ligbedden. Prijs/kwaliteit ruim voldoende

Kamertip: Vraag naar zeezicht kamer (iets duurder) zeker de moeite waard
Datum van verblijf: oktober 2020
Diretor Geral, Gerente geral van Real Marina Hotel & Spa, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 19 oktober 2020

Dear Guest,
Thank you for the comment and for leaving us your great opinion of our Hotel.
It’s very special for us to learn that your experience was great and that you had such a pleasant stay with us.
It's for comments like yours that our team works daily.
We look forward to welcoming you again hopefully soon.
Kind Regards,
Sílvia Cruz

Beoordeeld op 22 januari 2020

Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.
Zeer goede fietsen (geen E-bikes) staan ter beschikking regen 12 Euro per dag (24 uur).
Mooie standaardkamer. De vijf-sterrennotering is een iets te hoge notering.
Kortom : uitstekende prijs/kwaliteit ; zeer goed en aangenaam hotel.

Datum van verblijf: januari 2020
Qualidade P, Gerente van Real Marina Hotel & Spa, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 23 januari 2020

Dear Guest,
Thank you so much for your constructive comments and review.
It is always a pleasure to know that a Guest is satisfied with our service, and our staff
Only demanding Guests like you allow us to improve our service and continue to exceed expectations.
We look forward to welcoming you again, hopefully soon.

Beoordeeld op 20 januari 2020

we waren hier voor de tweede maal en dit hotel blijft ons aanspreken. we hadden de superior kamer, veel ruimte, twee badkamers , een leef- en slaapkamer. een goede matras. Het personeel is steeds vriendelijk en hulpvaardig. een lekker en uitgebreid ontbijtbuffet.

Datum van verblijf: januari 2020
Qualidade P, Gerente van Real Marina Hotel & Spa, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 21 januari 2020

Dear Guest,
Thank you for your comments. They were very kind and we absolutely loved them.
It is really gratifying for us to learn how enjoyable your stay was and that you were pleased with our service and staff.
Thank you so much for leaving us your feedback about our Hotel and we hope that we will have you again for another great time.

Beoordeeld op 17 januari 2020

Dit hotel kan men zeker aanbevelen : zeer goede prijs/kwaliteit.
Het personeel is zeer vriendelijk en hulpvaardig.
Ik zou dit hotel niet willen omschrijven als een 5-sterenhotel. Zoals eerder vermeld, is de prijs/kwaliteit-verhouding uitstekend. Dit hotel is zeker aan te bevelen !!!

Dear Guest,
Thank you for the comment and for leaving us your great opinion of our Hotel.
We are very happy that you had a pleasant stay and that you recommend our Hotel.
We look forward to welcoming you again hopefully soon.
Kind Regards,