We reserveerden een kamer ter plaatse en kregen er gelijk eentje met een balkon met uitzicht op het zwembad.
Personeel zeer vriendelijk en behulpzaam.
Lekker ontbijt ook.
Alles was ook volledig coronaproof.
Aanrader!!
Personeel zeer vriendelijk en behulpzaam.
Lekker ontbijt ook.
Alles was ook volledig coronaproof.
Aanrader!!
Mooi hotel met heel vriendelijk personeel. Kamers waren heel schoon en werden elke dag schoongemaakt. Na een kleine week kwam er stank uit de afzuiger op onze badkamer, maar toen we dit aangaven konden we zonder problemen naar een nieuwe zelfde soort kamer.
Bij de studio zijn de pannen in het keukentje klein, maar voldoende om mee te koken. Koelkast met vriesvak doen het uitstekend en ruim genoeg.
Centrum is kleine 10min lope en kan je heerlijk eten of terrasje pakken. Voor tour pak je eenvoudig de bus of de trein en kan je naast het hotel opstappen. Dagje naar lissabon geweest en retourtjw met de bus waren 67,30 voor 2 personen. Vanaf hotel opstappen en 3,5 uur rijden.
Personeel is super vriendelijk, helpen graag om bijvoorbeeld een tour te boeken.
Zwembad ook klein maar heel schoon en lekker. Ontbijt hebben wij geen gebruik van gemaakt. Supermarkt zit om de hoek en daar hadden ze verse broodjes, dus als je wil besparen kan je dat prima doen.
Alles goed verzorgd en schoon, dus blij met onze keuze.
Wij boekten dit hotel op basis van de ligging in de stad. Het oude stadsgedeelte ligt op amper 500m van het hotel. De buurt is niet echt mooi maar wel midden in het echte Olhão.
Mooie ruime kamer met kitchenette.
De badkamer is eerder klein.
Het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam.
Het ontbijt is goed, niks tekort gekomen.
Koffie kan je heel de dag gratis nemen.
Het zwembad is top en zalig rustig.
Echt leuke ontdekking.
Wij hebben dit hotel ontdekt in november 2017. Alhoewel de lokatie niet onmiddellijk de "standaardtoerist" zal charmeren omwille van het vergane urbane karakter van de omliggende straten vonden wij het een originele lokatie. Op stapafstand van station, bus, haven, mercado, restaurantjes,.... Het hotel is zeer netjes met een uiterst vriendelijke bediening. In april 2018 hebben we hier terug een weekje doorgebracht en in juli wacht ons nogmaals een leuke vakantie daar. De kleine minpuntjes zijn al vermeld in eerdere reviews: geen haakjes voor jas e.d. op te hangen en geen minibar/ijskastje.
Wij waren zeer tevreden van dit hotel. Olhao op zich is leuk, de ligging van het hotel iets minder maar dat wordt ruimschoots goedgemaakt door de vriendelijkheid van het personeel en de mooie kamers. Enige wat voor ons miste was een minibar in de kamer (blijkbaar zijn er wel kamers met kitchenette dus dat zou ik zeker aanraden). Goed ontbijt met voldoende keuze, leuk, klein zwembad met leuke stoeltjes errond. Zeker een aanrader om van hieruit Algarve te bezoeken.
kamer voldoende ruim, fris en hygienisch, grote douche, goede airco
minpuntjes: maar 1 stoel; haakjes in badkamer zitten veel te hoog en je kunt er niks ophangen wat geen lusje heeft, geen koelkastje/minibar.
personeel heel vriendelijk en behulpzaam
Jammer dat zwembad sluit als het donker wordt!