2 personen bekijken dit hotel
Priceline
AlgotelsUS$ 376
TravelocityUS$ 384
Beoordeeld op 5 september 2019 via mobiele applicatie

Je zit niet in een farm house maar wel in een prachtig park met oude bomen en mooi aangelegde bloementuinen.
Geen geluiden te horen buiten dat van de vogeltjes . Absoluut geen drukte in september . Zeer vriendelijk personeel .
Diner avonds op het gras tussen de bomen . NatuurExcursies mogelijk met gids.

Datum van verblijf: september 2019
Connector818795, Gerente de relações públicas van Octant Hotels Vila Monte, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 8 september 2019

Dear Guest,
thank you for the punctuation and the kind words.
We are delighted that you enjoy our property to relax and enjoyed all that Vila Monte has to offer.
We hope to see you again.
Kind regards,
Vila Monte

Beoordeeld op 13 februari 2019

Wat een geweldige mooie plek, met super lieve mensen, en heerlijk kamers. Een oasa aan rust, super lekker gegeten en wat een mooie natuur. Ze hebben 2 zwembaden en meer dan genoeg bedden om op te liggen. In de kamers is aan alles gedacht en je waant je echt in heerlijke rustig plek. Het restaurant is super lekker en heerlijke wijnen, met name de Portugeese wijn was super goed.

Datum van verblijf: november 2018
Connector818795, Guest Relations Manager van Octant Hotels Vila Monte, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 maart 2019

Dearest Aniek,

What a thorough and thoughtful review - Thank you for your words. We are happy to know you enjoyed Vila Monte in all its diversity.

Please be back - It would be our greatest pleasure to welcome you again in the future.

Best to you,

Your Vila Monte Farm House Team

Beoordeeld op 31 augustus 2018

Heel mooi domein, rustige omgeving. Heel mooie onderhouden tuinen. Vriendelijk personeel. Het uitzicht bij het ontbijt en diner in restaurant Laranjal is super. Het diner in restaurant Laranjal is superlekker, meer verfijnd dan in restaurant A terra. A terra is basic food maar wel heel mooi interieur of in de tuin zitten. Kamers mooi, badkamer wat klein maar alles wat je nodig hebt. Matrassen wel hard. De 2 zwembaden zijn ook heel leuk, totaal verschillend. Een aanrader voor wie rust zoekt.

Datum van verblijf: juli 2018
Antwoord van management:Gereageerd op 8 september 2018

Thank you a lot for this sympathetic review. We are happy to read you enjoyed your time and that you found the protected and exhaustive grounds of Vila Monte and the surrounding neighborhood of the authentic Algarve full of tradition an interesting combination. Of course it is also always an honor to read positive feedback on our teams - Your words have been passed on to them. Also, it is great to hear that you found the combination of our two different restaurant concepts appealing and enjoyed both cuisines. Most importantly, we are more than content to know that you were able to follow through with the purpose of your stay: to relax!

Many greetings from us to you - Hoping you will be back one day,

Your Vila Monte team

Beoordeeld op 30 april 2017 via mobiele applicatie

Vila monte bestaat uit verschillende goed gerenoveerde gebouwen in een zeer grote weelderige tuin . Twee zwembaden .
Het beste van alles: zeer comfortabele bedden en een heerlijk ontbijt!
Alles tot in de puntjes verzoegd

Datum van verblijf: april 2017
Beoordeeld op 14 september 2016 via mobiele applicatie

Met een grote groep op huwelijksreis bij hotel vila monte. Alles was tot in de puntjes geregeld, mede dankzij raquel. Niets was teveel en de service was fenomenaal.
Eten is allemaal biologisch, veel uit eigen tuin. Ruime keuze bij het ontbijtbuffet. Mooie lichte en schone kamers. 's Avonds lekker om het kampvuur met dekentjes.
Vanuit het hotel verschillende activiteiten gedaan. Ook dat is allemaal goed geregeld.
Boven verwachting!!

Datum van verblijf: september 2016