Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisch!”
Beoordeling van Esquina Restaurante

Esquina Restaurante
Geclassificeerd als nr. 3 van 29 Restaurants in Burgau
Certificaat van uitmuntendheid
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Zakelijke bijeenkomsten, Gezinnen met kinderen, Romantisch, Lokale keuken, Speciale gelegenheden
Dineropties: Na sluitingstijd, Diner, Reserveringen
8 juli 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk gegeten, vriendelijke en goede bediening, chique en sfeervolle uitstraling. Zeker een aanrader!

Datum van bezoek: juli 2018
Bedank lotteo363
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (400)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 400 beoordelingen

12 juni 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

na kijken van recensies op tripadvisor met verwachtingen naar dit restaurant vertrokken. het viel tegen op eigenlijk alle vlakken. Het eten was tegenvallend, de bediening was matig, de gehele entourage was ook gewoon tegenvallend. De cd van Jack Johnson stond op repeat. Nee dit was oprecht de slechtste tent die we deze vakantie tot op heden hebben bezocht

Datum van bezoek: juni 2018
Bedank Bas L
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 november 2017 beoordeeld

Bij restaurant Esquina moet je reserveren, dus de verwachting is hoog.
Het eten was inderdaad niet slecht, maar iets onder de verwachting.
De kip piri piri was nl wat droog, maar de rest was goed.
De creme Brulee erg lekker.
Aardige en adequate bediening.
De prijs was redelijk.

Datum van bezoek: oktober 2017
Bedank avandergoot
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 oktober 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Druk restaurant dus of reserveren of, zoals wij deden, ervoor zorgen dat je er op tijd (19:00) bent. Twee keer heerlijk gegeten hier. Vooral de cataplana met zeeduivel (voor 2 personen), kip piri piri en de zeeduivel casserole vielen door hun intense smaken erg in de smaak. Ook de gefrituurde inktvisringen waren erg lekker. De gerechten worden bovendien mooi gepresenteerd. Enthousiaste eigenaar en vriendelijke bediening. Zorg dat je genoeg contanten bij je hebt, zo nodig pin automaat op loopafstand.

Datum van bezoek: oktober 2017
Bedank KarinaIsabella
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 augustus 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Specialiteit van het huis. Portugees gerecht (kip/gamba en schelpen) Vriendelijke bediening. Reserveren is noodzakelijk.

Datum van bezoek: augustus 2017
Bedank 611wimb
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Esquina Restaurante bekeken, bekeken ook

 

In Esquina Restaurante geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding