Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.015)
Beoordelingen filteren
1.015 resultaten
Waardering van reizigers
656
206
71
43
39
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
656
206
71
43
39
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 1.015 beoordelingen
7 februari 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk genoten van dit zeer mooie en verzorgde complex, met een eigen watervoorziening ziet de tuin er nog schitterend uit. We hadden een zeer ruime en schone kamer. Goed bed en goede stoelen, ook op het terras bij de kamer. Personeel zeer vriendelijk en behulpzaam. Zwembad van een redelijke grootte, met goede bedden en parasols. WiFi werkt uitstekend. Het restaurant is ook prima en bij de bar een klein menu ook prima. Minpunten, inrichting beetje saai wat meer kleur . Vind het vreemd dat restaurant zondag en maandagavond gesloten is, ook in de omgeving is veel op zondagavond gesloten.

Verbleef: februari 2018, reisde met een partner
Bedank Hans V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
AsaraWineandHotel, Manager van Asara Wine Estate & Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 12 februari 2018
Google-vertaling

Dear Hans V,
Many thanks for the visit to Asara and detailed review, we're delighted to hear that you enjoyed all aspects of Asara.
Asara is, as you say, a great starting point for a visit to the Cape winelands as we are so close to Stellenbosch which is at the heart of our wine region.
We note your comment about the decor and colour, than-you for the feedback on that.
We understood your review with the help of Google translate, please excuse us replying in English.
Erg bedankt!
Kind regards,
Asara Hotel Management

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 oktober 2017 beoordeeld

Een fantastisch hotel met een heerlijk zeer compleet ontbijt. De kamers zijn luxe en zeer groot met een ruim terras. Het personeel is zeer vriendelijk. Jammer dat het restaurant in renovatie is. We hebben wel 2 maal in de bistro gegeten. De gerechten smaakten goed, maar is zeer beperkt qua menukaart. Gelukkig zijn er voodoo nee mogelijkheden in de omgeving. De deli zaak heeft heerlijke zoete tractaties. Al met al een aanrader, zeker als het restaurant weer geopend is.

Kamertip: De signature kamers hebben een heel groot terras of balcon.
  • Verbleef: oktober 2017, reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Peter-Ruth
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
AsaraWineandHotel, Manager van Asara Wine Estate & Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 18 oktober 2017
Google-vertaling

Dear Peter-Ruth,
Thank-you for the kind review of your visit to Asara - what a lovely heading! There is indeed a romantic atmosphere at Asara, and we're delighted to hear that you enjoyed it. FYI on the dining options; our destination restaurant mise en place is re-opening again this week after what was an extended closing this winter.
We understood your review with the help of Google translate - please excuse us replying in English.
Hartelijk bedankt!
Kind regards,
Asara Hotel Management

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 april 2017 beoordeeld

Het eten is er lekker en vooral het prachtige uitzicht zorgt voor een unieke ervaring. Het terras aan het restaurant is een aanraden vanwege het mooie zicht. De tafels staan voldoende uit elkaar om privacy te geven en de bediening is er in orde.

  • Verbleef: april 2017, reisde met familie
    • Service
Bedank Annelies199
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
AsaraWineandHotel, Manager van Asara Wine Estate & Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 19 april 2017
Google-vertaling

Dear Annelies199,
Thank-you for the review of your visit to our Sansibar bistro, we're glad to hear that the food was delicious, and you're right that the views make it a magnificent and unique setting. We hope you will visit again when next in SA.
We understood your review with the help of Google translate - please excuse us replying in English.
Kind regards,
Asara Hotel Management

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 januari 2017 beoordeeld

Mooi gelegen wijngoed waar je kan logeren in een 5sterren hotel.
Mooi terras waar je kan genieten van een lekkere lunch of een heerlijk aperitief.
een bar en een gin-kaart om U tegen te zeggen.
Vriendelijke en snelle bediening.

Verbleef: december 2016, reisde met familie
Bedank Broeyo
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
AsaraWineandHotel, Manager van Asara Wine Estate & Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 10 januari 2017
Google-vertaling

Dear Broeyo,
Many thanks for the review and kind words, we hope you will be back for another visit when next in SA, and, while Asara is indeed as you say great for a lunch or dinner, it's even better for a stay!
We understood your review with the help of Google translate - please excuse us replying in English.
Kind regards,
Asara Hotel Management

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 december 2016 beoordeeld

Dit verblijf, in een groot wijndomein in Stellenbosch, is niet alleen een aanrader omwille van de rustige en centrale ligging in een wijndomein, maar zeker ook omwille van de uiterst omgeving-vriendelijke manier waarop de gebouwen zijn afgewerkt.
Je verblijft in pefect afgewerkte en ruime kamers met groot terras en uitzicht op de wijngaarden.
De combinatie met hun uitstekende restaurant “mise en place” maakt van deze estate een vijfster meer dan waard.
Geniet vooral van een subliem dinner aan de rand van het kleine meer.
Je krijgt hier gerechten en wijnen met sterrenkwaliteit voor een uiterst vriendelijke prijs.
Voor elke Zuid Afrika bezoeker van die regio een absolute aanrader.

  • Verbleef: november 2016, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Jan D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
AsaraWineandHotel, Manager van Asara Wine Estate & Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 20 december 2016
Google-vertaling

Dear Jan D,
Many thanks for reviewing your visit to Asara, and for the generous compliments. We're delighted to hear that you found everything at Asara so much to your liking, and hope you will visit us again when next in SA.
We understood your review with the help of Google translate - please excuse us replying in English.
Hartelijk bedankt!
Kind regards,
Asara Hotel Management

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken