Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Minisafari”
Beoordeling van Buffelsdrift Game Lodge

De beste prijzen voor -
Inchecken dd/mm/jjjj Uitchecken dd/mm/jjjj
Prijzen zijn voor 1 kamer, 2 volwassenen
Prijzen weergeven
Vergelijk de beste prijzen van de beste reiswebsites
en nog 8 websites!
Buffelsdrift Game Lodge
Beoordeeld als nr. 3 van 52 bijzondere accommodaties in Oudtshoorn
Certificaat van uitmuntendheid
1 mei 2017 beoordeeld

Mooi opgezette lodge met luxe ingerichte tenten. Mooi zwembad met uitzicht op het meertje met hippo's. Prima restaurant met zeer uitgebreid ontbijtbuffet. Als je geluk hebt zie je giraffes, neushoorns, bergzebra's en wildebeesten tijdens de gamedrives.

Kamertip: Luxe tenten op de 1e rij met uitzicht op het meer
Bekijk meer kamertips
  • Verbleef: April, 2017, reisde met familie
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank 949Nicky
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Buffelsdrift, General Manager van Buffelsdrift Game Lodge, reageerde op deze beoordelingGereageerd 2 mei 2017
Google-vertaling

Hello from the Buffelsdrift Team,
Thank you for taking the time to share this lovely review. It warms our hearts to hear that you had a brilliant experience here at our lodge. We are very happy to hear that you enjoyed the breakfast at our restaurant and took the time to do a Game Drive. Our Game Drives really are a big treat for our guests. We hope that you will be back for a visit again soon. Best wishes, the Buffelsdrift Team.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (937)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

12 - 18 van 937 beoordelingen

28 april 2017 beoordeeld

Geweldige plek! Mooie tenten met heerlijke bedden. Buiten op terras gegeten met uitzicht op de hippo's. Gamedrive door t park gemaakt en veel dieren gezien. Goeie locatie in de buurt van Oudtshoorn. Top!

  • Verbleef: April, 2017, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank 833marjad
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Buffelsdrift, General Manager van Buffelsdrift Game Lodge, reageerde op deze beoordelingGereageerd 2 mei 2017
Google-vertaling

Hello from the Buffelsdrift Team,
Thank you for sharing this lovely review. We are very happy to hear that you enjoyed your stay in our tents and took the time to do the Game Drive. Seeing the hippos during dinner and seeing the many animals on the Game Drives really is a big treat for our guests. We hope that you will be back for a visit again soon. Best wishes, The Buffelsdrift Team.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 april 2017 beoordeeld

een werkelijk fantastische plaats, je verblijft er in een tent met slaapkamer en badkamer ( met bad, dubbele lavabo, toilet..) en een douche in open lucht. Een mooie omgeving met enkele dieren die er vrij rondlopen, een goed restaurant en vriendelijke en vriendelijk en behulpzaam personeel. War je daar zeker moet doen is wanneer het er donker is dan moet je absoluut de sterrenhemel bewonderen, ongelooflijk mooi.

Kamertip: iedere tent is een goede locatie, het domein is gewoonweg prachtig
Bekijk meer kamertips
  • Verbleef: Maart, 2017, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank jo f
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Buffelsdrift, General Manager van Buffelsdrift Game Lodge, reageerde op deze beoordelingGereageerd 26 april 2017
Google-vertaling

Hello from the Buffelsdrift Team,
Thank you for taking the time to share this lovely review. We are thrilled to hear that you had such an amazing overall experience at our Lodge. We really take pride in making our tents as convenient as possible for our guests. We are very happy that you also enjoyed our restaurant and had a chance to admire the beautiful stars. We hope that you will be back to visit again soon.
Best wishes, The Buffelsdrift Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 april 2017 beoordeeld

Na een vriendelijke ontvangst werden we naar onze luxe bushtent gereden (nr 27). Vanuit hier konden we al diverse soorten dieren zien. Goede bedden en een grote badkamer met extra buitendouche. Heerijk gegeten.

  • Verbleef: Maart, 2017, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank ErikvZu
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Buffelsdrift, General Manager van Buffelsdrift Game Lodge, reageerde op deze beoordelingGereageerd 24 april 2017
Google-vertaling

Hello from the Buffelsdrift Team,
Thank you for taking the time to share this lovely review! We are thrilled to hear that you had such an amazing overall experience at our lodge! It warms our hearts that you were able to experience the animals in such a special manner and that also enjoyed dining at our restaurant. Our animals in their natural habitat really is a big treat for our guests. Thank you for making special mention of our friendly and helpful staff, we will be sure to pass the compliments on to them. We hope that you have traveled home safely and that we will have the pleasure of seeing you again in future.
Best wishes, The Buffelsdrift Team.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 april 2017 beoordeeld

De locatie bestaat uit een hoofdgebouw en langs een pas aan het meer diverse grote tenten, de helft op een heuvel met mooie rotstuinen eromheen en de helft langs het meer met een terras boven het strandje. Apart om het wild vanaf je luie stoel op nog geen honderd meter afstand voorbij te zien trekken. De inrichting is goed maar prima bedden en een douche en bad, twee ligbedden op het terras als je aan de waterkant zit.
Ontbijt buffet uitgebreid en voldoende, het diner a la carte, het personeel deels onvriendelijk zeker toen een van de mede reizigers een terechte klacht had over haar zeer slechte stukje vlees. Dit werd zeer slecht opgelost. Kijk ook goed naar de eindafrekening want daar werden nogal wat fouten meegemaakt.

  • Verbleef: Maart, 2017, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank edjoke18
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Buffelsdrift, General Manager van Buffelsdrift Game Lodge, reageerde op deze beoordelingGereageerd 4 april 2017
Google-vertaling

Hello from the Buffelsdrift Team,
Thank you so much for your review. We are thrilled to hear that you have enjoyed the unique experience of a stay at our lodge. Our tents terrace offers our guests the chance to see the wildlife at their watering place and it is truly a very special experience for our guests. We are also happy to hear that you also had the chance to experience these special moments, all from the comfort of your tent. Thank you for your valuable feedback on where we can improve our service to make every experience even more pleasant.
We hope that we will be seeing you again soon!
Best wishes, The Buffelsdrift Team.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
11 maart 2017 beoordeeld

Wij hebben een leuke game drive gehad, was niet spectaculair vergeleken met andere in de buurt van Johannesburg maar wel wat je hier kan verwachten.
De Tent was prima, goed bed niets op aan te merken.
de dame van de receptie vonden wij minder wij waren eerder aanwezig omdat wij een sneller reis hadden gehad.
Omdat wij twee uur eerder dan de geplande aankomst tijd waren aangekomen vroegen wij of wij eerder konden inchecken. dit zou een half uur eerder misschien kunnen.
Achteraf waren wij de laatste die naar onze tent konden gaan pas om 15.00 was onze tent gereed, de dame die de tent gereed maakte vertelde dat dit de laatste tent was en dat ze helemaal niet gevraagd was deze eerde gereed te hebben.
Wij zijn voor gelogen door de dame aan de receptie die totaal geen interesse had om ook maar iets voor ons te doen, heel jammer.
Lieg er niet over zeg gewoon ik ga niets voor jullie doen!
Dus hierdoor een slechte nasmaak aan de Buffeldrift over gehouden.

  • Verbleef: Maart, 2017, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank Luitgaardenjan
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Buffelsdrift, General Manager van Buffelsdrift Game Lodge, reageerde op deze beoordelingGereageerd 16 maart 2017
Google-vertaling

Thank you very much for your review.
Please do not compare us with other game lodges as everyone is unique in their own way.
We advise guest prior to arrival that checkin time is from 14:00.
Please accept our apologies that you did not get the 4 star quality and service that Buffelsdrift Game Lodge is know for.
We hope to welcome you back in the near future to experience the real Buffelsdrift Game Lodge.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 februari 2017 beoordeeld

Fantastisch uitzicht, fantastische safari's, veel uitleg van de rangers en heerlijk luxe tenten en eten. We hebben ontzettend genoten ondanks de korte nachten vanwege het lawaai van de vogels. Enige wat we minder vonden was het olifanten voeren, onze zoon was wat bang maar er werd zo gehaast gehandeld, hup voeren, foto's en toen vragen om een tip. Erg jammer want het past niet bij het totale geheel van Buffelsdrift.

Wat misschien ook nog een aanrader kan zijn, is een verschoonkussen bij de algemene toiletten. Er zijn tenslotte best veel gezinnen met kinderen maar er was geen verschoongelegenheid.

  • Verbleef: Januari, 2017, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Stephanie V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Buffelsdrift, General Manager van Buffelsdrift Game Lodge, reageerde op deze beoordelingGereageerd 7 februari 2017
Google-vertaling

Thank you so much for taking the time to review your stay with us at Buffelsdrift Game Lodge. We are pleased to hear that you were satisfied with your accommodation and meals throughout your stay. We appreciate that you have taken the time to highlight what we are doing right and where you feel we can improve in future in your review. We hope that we will have the pleasure of seeing you again in future to experience an overall improvement in facilities at our lodge. Best wishes, The Buffelsdrift Team.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hotels die je misschien ook aanspreken ...
Reizigers hebben ook deze hotels in Oudtshoorn bekeken
op 6,8 km afstand
Hlangana Lodge
Hlangana Lodge
nr. 1 van 9 in Oudtshoorn
513 beoordelingen
op 23,3 km afstand
Swartberg Country Manor
Swartberg Country Manor
nr. 2 van 9 in Oudtshoorn
204 beoordelingen
op 15,9 km afstand
De Zeekoe Guest Farm
De Zeekoe Guest Farm
nr. 4 van 52 in Oudtshoorn
947 beoordelingen
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
op 14 km afstand
Chandelier Game Lodge & Ostrich Show Farm
op 25,2 km afstand
Madi-Madi Karoo Safari Lodge
Madi-Madi Karoo Safari Lodge
nr. 8 van 52 in Oudtshoorn
189 beoordelingen
op 7,6 km afstand
Old Mill Country Lodge & Restaurant
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven

In Buffelsdrift Game Lodge geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Aanvullende informatie over Buffelsdrift Game Lodge

Adres: Cango Caves Road | P.O.Box 268, Oudtshoorn 6620, Zuid-Afrika
Locatie: Zuid-Afrika > Western Cape > Oudtshoorn
Voorzieningen:
Bar/lounge Gratis snelle internetverbinding (wifi) Gratis parkeren Kinderactiviteiten (kind-/gezinsvriendelijk) Restaurant Spa Suites Zwembad Rolstoeltoegang
Stijl hotel:
Beoordeeld als nr. 3 van 52 bijzondere accommodaties in Oudtshoorn
Prijsklasse: € 143 - € 270 (Op basis van de gemiddelde tarieven voor een standaardkamer)
Hotelcategorie:4 ster(ren) — Buffelsdrift Game Lodge 4*
Aantal kamers: 29
Reserveringsmogelijkheden:
TripAdvisor is een trotse partner van Booking.com, TripOnline SA, Agoda, Expedia, Hotels.com, 5viajes2012 S.L. en HotelQuickly, dus je kunt je reserveringen bij Buffelsdrift Game Lodge met vertrouwen boeken. We helpen maandelijks miljoenen reizigers het perfecte hotel te vinden voor vakantie- en zakenreizen, altijd met de beste kortingen en speciale aanbiedingen.
Ook bekend als:
Buffelsdrift Game Hotel Oudtshoorn

Is dit uw TripAdvisor-vermelding?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding