Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Prachtige plek hier "snuif" je Afrika”
Beoordeling van Buffelsdrift Game Lodge

De beste prijzen voor -
Inchecken dd/mm/jjjj Uitchecken dd/mm/jjjj
Prijzen zijn voor 1 kamer, 2 volwassenen
Prijzen weergeven
Vergelijk de beste prijzen van de beste reiswebsites
en nog 8 websites!
Buffelsdrift Game Lodge
Beoordeeld als nr. 3 van 52 bijzondere accommodaties in Oudtshoorn
Certificaat van uitmuntendheid
30 januari 2017 beoordeeld

Fantastisch. We zijn hier 2 jaar geleden ook geweest.
Wederom geweldige ervaring
Tenten aan het water, de hippo,s. De safari,s het uitzicht, de rust
Helemaal prima om een paar dagen door te brengen

Klien min puntje: de bus lading luidruchtige nederlanders, maar die waren na een dag alweer weg

Kamertip: Tent aan het water
Bekijk meer kamertips
  • Verbleef: Januari, 2017, reisde met vrienden
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank ElsjeC10
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Buffelsdrift, General Manager van Buffelsdrift Game Lodge, reageerde op deze beoordelingGereageerd 31 januari 2017
Google-vertaling

Thank you so much for taking the time to review your experience with us, we are so pleased to hear that you have enjoyed the unique experience of staying at Buffelsdrift Game Lodge. Thank you for making us part of your travels, and we hope that we will have the pleasure of seeing you again in future. Best wishes, The Buffelsdrift Team.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (942)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

19 - 25 van 942 beoordelingen

28 januari 2017 beoordeeld

We verbleven hier 2 nachten. Rond de poel staan een 30 tal ingerichte tenten opgesteld, voorzien van alle comfort. Bij onze aankomst was het erg warm (42 graden), zodat de airco de tent niet kon afkoelen.
De bush safari was uitstekend.
Enige minpunt : onze tent is wat aan vernieuwing toe.

  • Verbleef: Januari, 2017, reisde met een partner
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Chris-LindaV
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Buffelsdrift, General Manager van Buffelsdrift Game Lodge, reageerde op deze beoordelingGereageerd 30 januari 2017
Google-vertaling

Thank you so much for taking the time to review your experience with us at Buffelsdrift Game Lodge, we appreciate your feedback on what we are doing right as well as where you feel we are able to improve on our facilities. We hope that you will be back to visit again soon to see these improvements. Best wishes, The Buffelsdrift Team.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 december 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Mooie lokatie, fantastisch uitgeruste tenten, heel romantisch met bad op pootjes en een buitendouche.
De bush safari zo tegen zonsondergang was adembenemend.
Fijn adequaat personeel, goed restaurant.
Wel veel luidruchtigheid van groepen. Tis een populaire bestemming voor grote reisorganisaties.
Dat haalt veel van het idyllische karakter van de plek weg en doet je soms even denken aan de Beekse Bergen.

Verbleef: November, 2016, reisde met een partner
Bedank Christien V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Buffelsdrift, Owner van Buffelsdrift Game Lodge, reageerde op deze beoordelingGereageerd 9 december 2016
Google-vertaling

Thank you so much for taking the time to review your stay with us at Buffelsdrift Game Lodge. We are pleased to hear that you were satisfied with your accommodation during your stay and that the bush safari has been a highlight for you as you look back on your experience with us. We hope that you have traveled home safely, and we hope that we will have the pleasure of seeing you again in future. Best wishes, The Buffelsdrift Team.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 december 2016 beoordeeld


Mooie plek, geweldige tenten. Zeer goed en romantisch uitgerust met bad op pootjes en buitendouche.
Goed verzorgd restaurant ook. Prima en adequaat personeel.
We hebben een bush safari gedaan, was erg prachtig zo tijdens tijdens de zonsondergang.
Ons minpunt: als je niet van grote groepen houdt dan misschien beter mijden. Groepen luidruchtige duitsers, belgen en nederlanders (echt heel hard praten in de nabijgelegen tent) maken het minder idylillisch dan het zou moeten zijn.
Je krijgt daardoor een soort Beekse Bergen gevoel. Toch ietwat te toeristisch en massaal.
Dat vonden wij als stel een beetje storend.


  • Verbleef: November, 2016, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank 963christienv
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Buffelsdrift, Owner van Buffelsdrift Game Lodge, reageerde op deze beoordelingGereageerd 9 december 2016
Google-vertaling

Thank you for taking the time to review your stay at Buffelsdrift Game Lodge. We are pleased to hear that you have enjoyed the unique experience of staying at our lodge, and that you have taken the time to enjoy some of our wonderful onsite game viewing experiences. We hope that you have traveled home safely, and we hope that we will have the pleasure of seeing you again soon. Best wishes, The Buffelsdrift Team.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 december 2016 beoordeeld

Dit resort is het mooiste dat we in Zuid Afrika hebben gezien. In de tent ontbreekt het aan niets en vind je koloniaal meubilair. Er is zelfs airconditioning. Door de unieke ligging zie je aan de nabijgelegen overkant van het water de Big Five bijna aan je voorbij komen, terwijl je ligt te relaxen op het steigertje van je tent. Onvergetelijk!

Verbleef: Januari, 2016, reisde met een partner
Bedank tasebase
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Buffelsdrift, General Manager van Buffelsdrift Game Lodge, reageerde op deze beoordelingGereageerd 5 december 2016
Google-vertaling

Thank you so much for taking the time to review your experience with us at Buffelsdrift Game Lodge! We are thrilled to hear that you have enjoyed the unique, luxury tented experience we offer. We hope that we will have the pleasure of seeing you again in future, to experience more of what we have to offer at our lodge. Best wishes, The Buffelsdrift Team.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 november 2016 beoordeeld

Wat een mooi logeeradres. Wat hebben we genoten van het park de dieren de tent en het restaurant. Leuk, vriendelijk en behulpzaam personeel. Hier moet eigenlijk iedereen die naar Zuid Afrika gaat gaan logeren. Het is niet heel goedkoop maar echt de moeite waard.

Kamertip: Het zijn geen kamers maar tenten. Als ja gaat boek vroeg zodat je een tent aan het water hebt.
Bekijk meer kamertips
  • Verbleef: Oktober, 2016, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank 110maria54
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Buffelsdrift, General Manager van Buffelsdrift Game Lodge, reageerde op deze beoordelingGereageerd 21 november 2016
Google-vertaling

Thank you so much for taking the time to review your stay with us, we are delighted to hear that you have enjoyed the unique, luxury outdoor experience we offer at our lodge. Thank you for making special mention of our friendly and helpful staff, and we are happy to hear taht this has been a highlight for you as you look back on your stay. We hope taht we will have the pleasure of seeing you again in future, and we wish you all the best on all your future travel adventures. Best wishes, The Buffelsdrift Team.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 november 2016 beoordeeld

Een droom van een verblijf in een luxe tent aan het meer met de nijlpaarden voor je dek. Ons verblijf was inclusief ontbijt en diner wat meer dan voortreffelijk was.De luxe van niet zelf je koffer naar je verblijf te hoeven brengen maar keurig netjes afgeleverd, de luxe van de tent met koelkast, minibar, luxe bedden die s'avonds opengeslagen waren als je terug kwam van het diner, de badkamer die zo groot was als de slaapkamer, de buitendouche allemaal te mooi voor woorden.
Wij zouden zeggen ga het zelf eens meemaken. Trouwens de safari was adembenemend en onze vrouwelijke gids een zeer goede chauffeur.

Kamertip: De luxe tenten aan de rand van het stuwmeer zijn bijzonder.
Bekijk meer kamertips
  • Verbleef: Oktober, 2016, reisde met een partner
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank ManusNetherlands
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Buffelsdrift, General Manager van Buffelsdrift Game Lodge, reageerde op deze beoordelingGereageerd 21 november 2016
Google-vertaling

Thank you so much for taking the time to review your stay with us at Buffelsdrift Game Lodge, we are so pleased to hear that you have enjoyed the unique, luxury camping experience we are proud to offer. We are so happy that you have found your accommodation comfortable, and that our service has been a highlight for you as you look back on your stay witn us. We hope that we will have the pleasure of seeing you again in future! Best wishes, The Buffelsdrift Team.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hotels die je misschien ook aanspreken ...
Reizigers hebben ook deze hotels in Oudtshoorn bekeken
op 6,8 km afstand
Hlangana Lodge
Hlangana Lodge
nr. 1 van 9 in Oudtshoorn
516 beoordelingen
op 23,3 km afstand
Swartberg Country Manor
Swartberg Country Manor
nr. 2 van 9 in Oudtshoorn
205 beoordelingen
op 15,9 km afstand
De Zeekoe Guest Farm
De Zeekoe Guest Farm
nr. 5 van 52 in Oudtshoorn
950 beoordelingen
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
op 14 km afstand
Chandelier Game Lodge & Ostrich Show Farm
op 25,2 km afstand
Madi-Madi Karoo Safari Lodge
Madi-Madi Karoo Safari Lodge
nr. 9 van 52 in Oudtshoorn
189 beoordelingen
op 7,6 km afstand
Old Mill Country Lodge & Restaurant
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven

In Buffelsdrift Game Lodge geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Aanvullende informatie over Buffelsdrift Game Lodge

Adres: Cango Caves Road | P.O.Box 268, Oudtshoorn 6620, Zuid-Afrika
Locatie: Zuid-Afrika > Western Cape > Oudtshoorn
Voorzieningen:
Bar/lounge Gratis snelle internetverbinding (wifi) Gratis parkeren Kinderactiviteiten (kind-/gezinsvriendelijk) Restaurant Spa Suites Zwembad Rolstoeltoegang
Stijl hotel:
Beoordeeld als nr. 3 van 52 bijzondere accommodaties in Oudtshoorn
Prijsklasse: € 141 - € 255 (Op basis van de gemiddelde tarieven voor een standaardkamer)
Hotelcategorie:4 ster(ren) — Buffelsdrift Game Lodge 4*
Aantal kamers: 29
Reserveringsmogelijkheden:
TripAdvisor is een trotse partner van TripOnline SA, Booking.com, Agoda, Expedia, Hotels.com, 5viajes2012 S.L. en HotelQuickly, dus je kunt je reserveringen bij Buffelsdrift Game Lodge met vertrouwen boeken. We helpen maandelijks miljoenen reizigers het perfecte hotel te vinden voor vakantie- en zakenreizen, altijd met de beste kortingen en speciale aanbiedingen.
Ook bekend als:
Buffelsdrift Game Hotel Oudtshoorn

Is dit uw TripAdvisor-vermelding?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding