Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Old Mill Country Lodge & Restaurant(Oudtshoorn)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 96
US$ 49
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Besparingsmelding! 26% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 26% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 66 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

US$ 86
US$ 71
Priceline
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis parkeren
  • Inclusief ontbijt
US$ 143
US$ 117
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Hlangana Lodge(Oudtshoorn)
US$ 96
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 55
US$ 42
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Besparingsmelding! 29% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 29% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 59 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

US$ 198
US$ 186
Agoda.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 125
US$ 122
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 98
US$ 95
Hotels.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Beoordelingen (1.090)
Beoordelingen filteren
1.091 resultaten
Waardering van reizigers
688
289
68
37
9
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
688
289
68
37
9
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
36 - 41 van 1.091 beoordelingen
28 januari 2017 beoordeeld

We verbleven hier 2 nachten. Rond de poel staan een 30 tal ingerichte tenten opgesteld, voorzien van alle comfort. Bij onze aankomst was het erg warm (42 graden), zodat de airco de tent niet kon afkoelen.
De bush safari was uitstekend.
Enige minpunt : onze tent is wat aan vernieuwing toe.

  • Verbleef: januari 2017, reisde met een partner
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Chris-LindaV
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Buffelsdrift, General Manager van Buffelsdrift Game Lodge, reageerde op deze beoordelingGereageerd 30 januari 2017
Google-vertaling

Thank you so much for taking the time to review your experience with us at Buffelsdrift Game Lodge, we appreciate your feedback on what we are doing right as well as where you feel we are able to improve on our facilities. We hope that you will be back to visit again soon to see these improvements. Best wishes, The Buffelsdrift Team.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 december 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Mooie lokatie, fantastisch uitgeruste tenten, heel romantisch met bad op pootjes en een buitendouche.
De bush safari zo tegen zonsondergang was adembenemend.
Fijn adequaat personeel, goed restaurant.
Wel veel luidruchtigheid van groepen. Tis een populaire bestemming voor grote reisorganisaties.
Dat haalt veel van het idyllische karakter van de plek weg en doet je soms even denken aan de Beekse Bergen.

Verbleef: november 2016, reisde met een partner
Bedank Christien V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Buffelsdrift, Owner van Buffelsdrift Game Lodge, reageerde op deze beoordelingGereageerd 9 december 2016
Google-vertaling

Thank you so much for taking the time to review your stay with us at Buffelsdrift Game Lodge. We are pleased to hear that you were satisfied with your accommodation during your stay and that the bush safari has been a highlight for you as you look back on your experience with us. We hope that you have traveled home safely, and we hope that we will have the pleasure of seeing you again in future. Best wishes, The Buffelsdrift Team.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 december 2016 beoordeeld


Mooie plek, geweldige tenten. Zeer goed en romantisch uitgerust met bad op pootjes en buitendouche.
Goed verzorgd restaurant ook. Prima en adequaat personeel.
We hebben een bush safari gedaan, was erg prachtig zo tijdens tijdens de zonsondergang.
Ons minpunt: als je niet van grote groepen houdt dan misschien beter mijden. Groepen luidruchtige duitsers, belgen en nederlanders (echt heel hard praten in de nabijgelegen tent) maken het minder idylillisch dan het zou moeten zijn.
Je krijgt daardoor een soort Beekse Bergen gevoel. Toch ietwat te toeristisch en massaal.
Dat vonden wij als stel een beetje storend.

  • Verbleef: november 2016, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank 963christienv
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Buffelsdrift, Owner van Buffelsdrift Game Lodge, reageerde op deze beoordelingGereageerd 9 december 2016
Google-vertaling

Thank you for taking the time to review your stay at Buffelsdrift Game Lodge. We are pleased to hear that you have enjoyed the unique experience of staying at our lodge, and that you have taken the time to enjoy some of our wonderful onsite game viewing experiences. We hope that you have traveled home safely, and we hope that we will have the pleasure of seeing you again soon. Best wishes, The Buffelsdrift Team.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 december 2016 beoordeeld

Dit resort is het mooiste dat we in Zuid Afrika hebben gezien. In de tent ontbreekt het aan niets en vind je koloniaal meubilair. Er is zelfs airconditioning. Door de unieke ligging zie je aan de nabijgelegen overkant van het water de Big Five bijna aan je voorbij komen, terwijl je ligt te relaxen op het steigertje van je tent. Onvergetelijk!

Verbleef: januari 2016, reisde met een partner
Bedank tasebase
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Buffelsdrift, General Manager van Buffelsdrift Game Lodge, reageerde op deze beoordelingGereageerd 5 december 2016
Google-vertaling

Thank you so much for taking the time to review your experience with us at Buffelsdrift Game Lodge! We are thrilled to hear that you have enjoyed the unique, luxury tented experience we offer. We hope that we will have the pleasure of seeing you again in future, to experience more of what we have to offer at our lodge. Best wishes, The Buffelsdrift Team.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 november 2016 beoordeeld

Wat een mooi logeeradres. Wat hebben we genoten van het park de dieren de tent en het restaurant. Leuk, vriendelijk en behulpzaam personeel. Hier moet eigenlijk iedereen die naar Zuid Afrika gaat gaan logeren. Het is niet heel goedkoop maar echt de moeite waard.

Kamertip: Het zijn geen kamers maar tenten. Als ja gaat boek vroeg zodat je een tent aan het water hebt.
  • Verbleef: oktober 2016, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank 110maria54
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Buffelsdrift, General Manager van Buffelsdrift Game Lodge, reageerde op deze beoordelingGereageerd 21 november 2016
Google-vertaling

Thank you so much for taking the time to review your stay with us, we are delighted to hear that you have enjoyed the unique, luxury outdoor experience we offer at our lodge. Thank you for making special mention of our friendly and helpful staff, and we are happy to hear taht this has been a highlight for you as you look back on your stay. We hope taht we will have the pleasure of seeing you again in future, and we wish you all the best on all your future travel adventures. Best wishes, The Buffelsdrift Team.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken