Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Zwartberg View Mountain Lodge
Hotels in de buurt
Old Mill Country Lodge & Restaurant(Oudtshoorn)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 146
US$ 74
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 89
US$ 56
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Hlangana Lodge(Oudtshoorn)
US$ 63
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Besparingsmelding! 10% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 10% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 70 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

La Plume(Oudtshoorn)
US$ 96
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 88
US$ 75
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 134
US$ 130
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis parkeren
  • Inclusief ontbijt
US$ 69
US$ 67
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 63
Expedia.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Besparingsmelding! 29% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 29% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 89 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

US$ 143
Orbitz.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 177
US$ 154
Priceline
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis parkeren
  • Zwembad
Beoordelingen (452)
Beoordelingen filteren
452 resultaten
Waardering van reizigers
388
51
10
2
1
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
388
51
10
2
1
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
4 - 9 van 452 beoordelingen
5 februari 2016 beoordeeld

Als je van luxe houdt: ga hier niet heen. De weg naar de lodges vereist stuurmanskunst om met je auto onbeschadigd op de bestemming te komen. De 3 lodges zijn sober ingericht zonder airco maar met een luidruchtige ventilator. Fantastisch en rustig gelegen zonder WiFi. Jann en Camilla hebben een soort mini Zoo aangeschaft voor op hun terrein. Als het tijd is om te bbq en worden de dieren gevoederd. De bbq was helaas geen succes.

  • Verbleef: februari 2016, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
Bedank Linda12031203
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
jannharoldbader, Owner van Zwartberg View Mountain Lodge, reageerde op deze beoordelingGereageerd 6 februari 2016
Google-vertaling

Yes, quite right, if you want luxury then you must be prepared to pay for luxury!
You were only prepared to pay R890 for your accommodation, two meals and a fantastic nature reserve location. The barbeque failed ? We noticed you polished your plates clean, even though you claimed your steak was overcooked. There is no zoo here, animals come out of the bush at night for fodder and return to the bush. I am sorry even our table staff upset you so much that you did not leave them one penny by way of a tip.
Actually, we would have paid you to smile just once.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
7 december 2015 beoordeeld

Zwartberg View Mountain Retreat is alleen te bereiken via een zeer slechte weg, smal en met diepe kuilen. Langs de weg staan accasiastruiken met scherpe stekels die je voertuig flink kunnen beschadigen. Eigenlijk heb je een auto nodig die hoog op de wielen staat.
De huisjes zijn niet erg schoon en er is geen WiFi.
Het eten is goed en 's avonds is er een kampvuur bij het kleine wildparkje met zebra's en springbokken.

Kamertip: Three the same rooms, about 500 meters from the main building
  • Verbleef: november 2015, reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Willem C
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
jannharoldbader, Owner van Zwartberg View Mountain Lodge, reageerde op deze beoordelingGereageerd 8 december 2015
Google-vertaling

Thank you so much for your quite damning and harmful review.
Our access road is exactly 60 metres long - there are no deep potholes !
We noticed when you arrived that you were having some trouble with the motor car in general, mainly with steering and pulling off. This is substantiated by the fact that the acacia trees you mention are NEXT to the road - all of our guests come here in small hired cars and our own car is a fiat palio 1200cc car with ordinary ground clearance.
We have full strength wifi 100% of the time, all the time...and this is borne out on tripadvisor and booking.com with ratings of 9,2 for wifi. We have our own wifi tower and do not rely on a bounced signal.
We are sorry you did not enjoy your stay, but we do realise that you were so furious about your own inabilty to handle the car that you would not allow yourself to simply enjoy this amazing place as so many others do.
finally we must apologise for your room being dirty, we did clean it that morning and make it up before you arrived, so we are not quite sure how it became so dirty again so quickly.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 oktober 2015 beoordeeld

Wij hebben genoten van ons verblijf in Zwartberg View Mountain. De drie chalets, gebouwd in een traditionele Afrikaanse stijl, staan in een prachtig natuurgebied. De bossies van de Karoo stonden volop in bloei en op de achtergrond de Swartberg. Prachtig! Op het terrein lopen zebra's, een giraffe, kudu's en nog veel meer dieren. Jann en zijn vrouw Camilla verzorgen iedere avond een overheerlijke maaltijd, hierin bijgestaan door Rebecca. De struisvogelbiefstuk was zo mals, hij smolt op je tong bij wijze van spreken. Bij het diner en ontbijt deel je de bijzonder smaakvol gedecoreerde tafel met de 4 andere gasten. Wij zijn blij dat we voor deze plek hebben gekozen. Het was een unieke ervaring

  • Verbleef: oktober 2015, reisde met een partner
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank KrmiNetherlands
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
jannharoldbader, Owner van Zwartberg View Mountain Lodge, reageerde op deze beoordelingGereageerd 31 oktober 2015
Google-vertaling

A unique experience !!! Exactly what we try to achieve - and it is true that we do not have the biggest chalets, the largest bathrooms, or the most upmarket furniture, but as this reviewer says, people leave here having enjoyed a very unique experience, completely different and hopefully more fulfilling than anything else !!!
We are always grateful for every review and we hope that we will get the votes to assure us the recognition as the best value for money lodge in all Africa when the Safari Awards come to be judged in London in 2016 !

Jann, Camilla and all the animals at Zwartberg View

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 mei 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Een prachtige rood-oranje zonsopgang en zonsondergang in zwartberg-landschap, op Vergelegen Road en zo voelt het ook. Het avondeten met zebra's en elanden onverstoorbaar kauwend om je heen is heel bijzonder. Prima accomodatie, heerlijk rustig. Lekkere en goed verzorgde maaltijden.

Verbleef: mei 2015, reisde met familie
Bedank WendyDeVrede
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
jannharoldbader, Owner van Zwartberg View Mountain Lodge, reageerde op deze beoordelingGereageerd 20 mei 2015
Google-vertaling

We always try not to take any review for granted and make people aware how much their opinions mean to us, and as we reach the end of the season, closing now for three months we must remember to thank this, and every other reviewer for having given us the opportunity to host them
at Zwartberg View - we sincerely hope that we were able to bring something special to everyone who chose us !!
Jann, Camilla and the ZV team.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 mei 2015 beoordeeld

Deze locatie is er één uit duizenden. De omgeving is meer dan prachtig, de zonsondergang is overweldigend en dan het wild dat er zit! Elandantiloop, zebra, springbok, civetkat.....ze komen bijna bij je aan tafel zitten. Het eten (een bbq) was echt heerlijk en het ontbijt ook. Alles werd zorgvuldig en tot in de puntjes verzorgd opgediend. En zo kan ik nog wel even doorgaan.
Ons advies (en we kennen veel locaties in ZA echt goed): bezoek Zwartberg View Mountain Retreat op een reis door Zuid Afrika.

  • Verbleef: mei 2015, reisde met vrienden
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Jan S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken