Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Heerlijk hier”

De beste prijzen voor -
Inchecken dd/mm/jjjj Uitchecken dd/mm/jjjj
Prijzen zijn voor 1 kamer, 2 volwassenen
Prijzen weergeven
Vergelijk de beste prijzen van de beste reiswebsites
en nog 1 website!
Zwartberg View Mountain Lodge
Beoordeeld als nr. 9 van 50 bijzondere accommodaties in Oudtshoorn
Certificaat van uitmuntendheid
20 november 2016 beoordeeld

Bij aankomst werden we verrast door nieuwe eigenaren, we hadden nl Jann en Camilla verwacht. Maar geen enkel probleem, we werden verwacht en waren meer dan welkom. Drie heerlijke huisjes bovenaan de berg met een fantastisch uitzicht over het terrein, waar ook verschillende dieren rondlopen.
Het avondeten is gezamenlijk met de andere gasten in de nieuw gebouwde eetruimte beneden. Geweldig lekker eten, goed gegrillde biefstukken, verse groenten, zelfgemaakte desserts. Echt een verwennerij.
Mochten we weer es naar Zuid-Afrika op vakantie gaan, slaan we Zwartberg View zeker niet over.

Kamertip: Er zijn drie huisjes, alle drie zijn ze top.
Bekijk meer kamertips
  • Verbleef: September, 2016, reisde met een partner
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank kittyNL
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Belinda B, Manager van Zwartberg View Mountain Lodge, reageerde op deze beoordelingGereageerd 28 november 2016
Google-vertaling

Hi Kitty
Wonderful we are so happy that you enjoyed your stay. It was a pleasure to meet you guys and I really do hope that when you are in South Africa again you come by to see us.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordeling
Beoordelingen (424)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 8 van 424 beoordelingen

5 februari 2016 beoordeeld

Als je van luxe houdt: ga hier niet heen. De weg naar de lodges vereist stuurmanskunst om met je auto onbeschadigd op de bestemming te komen. De 3 lodges zijn sober ingericht zonder airco maar met een luidruchtige ventilator. Fantastisch en rustig gelegen zonder WiFi. Jann en Camilla hebben een soort mini Zoo aangeschaft voor op hun terrein. Als het tijd is om te bbq en worden de dieren gevoederd. De bbq was helaas geen succes.

  • Verbleef: Februari, 2016, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
Bedank Linda12031203
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
jannharoldbader, Owner van Zwartberg View Mountain Lodge, reageerde op deze beoordelingGereageerd 6 februari 2016
Google-vertaling

Yes, quite right, if you want luxury then you must be prepared to pay for luxury!
You were only prepared to pay R890 for your accommodation, two meals and a fantastic nature reserve location. The barbeque failed ? We noticed you polished your plates clean, even though you claimed your steak was overcooked. There is no zoo here, animals come out of the bush at night for fodder and return to the bush. I am sorry even our table staff upset you so much that you did not leave them one penny by way of a tip.
Actually, we would have paid you to smile just once.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
7 december 2015 beoordeeld

Zwartberg View Mountain Retreat is alleen te bereiken via een zeer slechte weg, smal en met diepe kuilen. Langs de weg staan accasiastruiken met scherpe stekels die je voertuig flink kunnen beschadigen. Eigenlijk heb je een auto nodig die hoog op de wielen staat.
De huisjes zijn niet erg schoon en er is geen WiFi.
Het eten is goed en 's avonds is er een kampvuur bij het kleine wildparkje met zebra's en springbokken.

Kamertip: Three the same rooms, about 500 meters from the main building
Bekijk meer kamertips
  • Verbleef: November, 2015, reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Wim C
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
jannharoldbader, Owner van Zwartberg View Mountain Lodge, reageerde op deze beoordelingGereageerd 8 december 2015
Google-vertaling

Thank you so much for your quite damning and harmful review.
Our access road is exactly 60 metres long - there are no deep potholes !
We noticed when you arrived that you were having some trouble with the motor car in general, mainly with steering and pulling off. This is substantiated by the fact that the acacia trees you mention are NEXT to the road - all of our guests come here in small hired cars and our own car is a fiat palio 1200cc car with ordinary ground clearance.
We have full strength wifi 100% of the time, all the time...and this is borne out on tripadvisor and booking.com with ratings of 9,2 for wifi. We have our own wifi tower and do not rely on a bounced signal.
We are sorry you did not enjoy your stay, but we do realise that you were so furious about your own inabilty to handle the car that you would not allow yourself to simply enjoy this amazing place as so many others do.
finally we must apologise for your room being dirty, we did clean it that morning and make it up before you arrived, so we are not quite sure how it became so dirty again so quickly.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 oktober 2015 beoordeeld

Wij hebben genoten van ons verblijf in Zwartberg View Mountain. De drie chalets, gebouwd in een traditionele Afrikaanse stijl, staan in een prachtig natuurgebied. De bossies van de Karoo stonden volop in bloei en op de achtergrond de Swartberg. Prachtig! Op het terrein lopen zebra's, een giraffe, kudu's en nog veel meer dieren. Jann en zijn vrouw Camilla verzorgen iedere avond een overheerlijke maaltijd, hierin bijgestaan door Rebecca. De struisvogelbiefstuk was zo mals, hij smolt op je tong bij wijze van spreken. Bij het diner en ontbijt deel je de bijzonder smaakvol gedecoreerde tafel met de 4 andere gasten. Wij zijn blij dat we voor deze plek hebben gekozen. Het was een unieke ervaring

  • Verbleef: Oktober, 2015, reisde met een partner
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank KrmiNetherlands
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
jannharoldbader, Owner van Zwartberg View Mountain Lodge, reageerde op deze beoordelingGereageerd 31 oktober 2015
Google-vertaling

A unique experience !!! Exactly what we try to achieve - and it is true that we do not have the biggest chalets, the largest bathrooms, or the most upmarket furniture, but as this reviewer says, people leave here having enjoyed a very unique experience, completely different and hopefully more fulfilling than anything else !!!
We are always grateful for every review and we hope that we will get the votes to assure us the recognition as the best value for money lodge in all Africa when the Safari Awards come to be judged in London in 2016 !

Jann, Camilla and all the animals at Zwartberg View

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 mei 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Een prachtige rood-oranje zonsopgang en zonsondergang in zwartberg-landschap, op Vergelegen Road en zo voelt het ook. Het avondeten met zebra's en elanden onverstoorbaar kauwend om je heen is heel bijzonder. Prima accomodatie, heerlijk rustig. Lekkere en goed verzorgde maaltijden.

Verbleef: Mei, 2015, reisde met familie
Bedank WendyDeVrede
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
jannharoldbader, Owner van Zwartberg View Mountain Lodge, reageerde op deze beoordelingGereageerd 20 mei 2015
Google-vertaling

We always try not to take any review for granted and make people aware how much their opinions mean to us, and as we reach the end of the season, closing now for three months we must remember to thank this, and every other reviewer for having given us the opportunity to host them
at Zwartberg View - we sincerely hope that we were able to bring something special to everyone who chose us !!
Jann, Camilla and the ZV team.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 mei 2015 beoordeeld

Deze locatie is er één uit duizenden. De omgeving is meer dan prachtig, de zonsondergang is overweldigend en dan het wild dat er zit! Elandantiloop, zebra, springbok, civetkat.....ze komen bijna bij je aan tafel zitten. Het eten (een bbq) was echt heerlijk en het ontbijt ook. Alles werd zorgvuldig en tot in de puntjes verzorgd opgediend. En zo kan ik nog wel even doorgaan.
Ons advies (en we kennen veel locaties in ZA echt goed): bezoek Zwartberg View Mountain Retreat op een reis door Zuid Afrika.

  • Verbleef: Mei, 2015, reisde met vrienden
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Jan S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 december 2014 beoordeeld

Unieke locatie met uitzicht over de Zwartberg en slapen onder een schitterende sterrenhemel..
Vrij lastig aan te rijden, maar ZONDER GPS en een goede map is het ons gelukt! Wakker worden met openslaande deuren en genieten van PUUR natuur (Zuid-Afrika)

  • Verbleef: December, 2014, reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Diana V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hotels die je misschien ook aanspreken ...
Reizigers hebben ook deze hotels in Oudtshoorn bekeken
op 18.5 km afstand
Hlangana Lodge
Hlangana Lodge
nr. 1 van 9 in Oudtshoorn
501 beoordelingen
op 34.7 km afstand
Swartberg Country Manor
Swartberg Country Manor
nr. 2 van 9 in Oudtshoorn
189 beoordelingen
op 13.5 km afstand
Buffelsdrift Game Lodge
Buffelsdrift Game Lodge
nr. 3 van 50 in Oudtshoorn
911 beoordelingen
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
op 2.0 km afstand
Thabile Lodge
Thabile Lodge
nr. 1 van 50 in Oudtshoorn
456 beoordelingen
op 17.5 km afstand
Madi-Madi Karoo Safari Lodge
Madi-Madi Karoo Safari Lodge
nr. 8 van 50 in Oudtshoorn
184 beoordelingen
op 26.6 km afstand
De Zeekoe Guest Farm
De Zeekoe Guest Farm
nr. 5 van 50 in Oudtshoorn
921 beoordelingen
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven

In Zwartberg View Mountain Lodge geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Aanvullende informatie over Zwartberg View Mountain Lodge

Adres: Vergelegen Road | Vergelegen Road, Oudtshoorn 6628, Zuid-Afrika
Locatie: Zuid-Afrika > Western Cape > Oudtshoorn
Voorzieningen:
Gratis ontbijt Gratis parkeren Restaurant Suites
Stijl hotel:
Beoordeeld als nr. 9 van 50 bijzondere accommodaties in Oudtshoorn
Prijsklasse: € 115 - € 121 (Op basis van de gemiddelde tarieven voor een standaardkamer)
Aantal kamers: 4
Reserveringsmogelijkheden:
TripAdvisor is een trotse partner van Booking.com, dus je kunt je reserveringen bij Zwartberg View Mountain Lodge met vertrouwen boeken. We helpen maandelijks miljoenen reizigers het perfecte hotel te vinden voor vakantie- en zakenreizen, altijd met de beste kortingen en speciale aanbiedingen.

Is dit uw TripAdvisor-vermelding?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding