Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (854)
Beoordelingen filteren
854 resultaten
Waardering van reizigers
502
245
71
20
16
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
502
245
71
20
16
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 854 beoordelingen
Beoordeeld op 3 mei 2017

het hotel ademt de sfeer van toendertijd uit. heel netjes, heel ruime kamer. het meubilair in de benedenruimte komt heel zwaar over. klasse maar zeker niet oubollig. op adem komen na een lange dag, dat kan je hier zeker doen. om te dineren gingen we op verplaatsing. het heel uitgebreide ontbijt was het perfecte begin van een mooie dag. zoals vakantie hoort uiteraard. als je hier je keus niet vindt...... vindt je die nergens

  • Verbleef: juni 2016, reisde met vrienden
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank lucaske007
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 16 november 2016 via mobiele applicatie

Een mooi en luxueus hotel. Wij zaten in het bijgebouw, met uitstekende kamers. Vanaf het balkon hebben wij een uitstekend uitzicht over de baai. Helaas hebben we nog geen walvissen kunnen zien. Misschien hebben we morgen meer geluk.

Verbleef: november 2016, reisde met vrienden
Bedank WiWa51
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 2 januari 2016 via mobiele applicatie

Omdat het centrum van Hermanus overvol was, reden we enkele minuten verder en vonden volop parkeergelegenheid nabij Hotel Misty Waves, dat ook nog een restaurant/keuken heeft, genaamd Mon Desir. We hebben er heerlijk en verrassend geluncht! Alles vers en mooi opgediend! Een echte aanrader!

Verbleef: januari 2016, reisde met een partner
Bedank Drijfveer
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 11 april 2015

Prachtig gelegen met een geweldig uitzicht op zee! De bruidssuite heeft het mooiste uitzicht. Kamers zijn over de top ingericht.
Wifi is uitermate langzaam en je kunt geen files downloaden, wel je mail ophalen.
Dit is echt een minpunt.
De staff is in alles een gericht om het verblijf comfortabel te laten zijn.

Kamertip: In het midden van het hotel.
  • Verbleef: april 2015, reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank DianaRed
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 25 november 2012 via mobiele applicatie

Het hotel en de kamers zijn zeker goed maar dat mag ook wel voor die prijs. Suite kost ruim 200 euro per nacht. Wat je nergens vindt is dat het een Moslim hotel betreft wat betekend beperkte keuze in het restaurant en geen koffie met likeur na het eten. Dat wordt nergens gemeld en als ik geweten had dat ik in een moslim hotel zou slapen had ik zeker niet geboekt.

  • Verbleef: november 2012
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Rene W
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Honeyontravel, Manager van Misty Waves Boutique Hotel Hermanus, reageerde op deze beoordelingGereageerd 3 december 2012
Google-vertaling

Dear Guest

We appreciate constructive criticism and always endeavour to provide a better service to deal with every concern. However in this case it is an unfair and incorrect attack as this hotel is Run and OWNED by an Afrikaans and English Family. There is one Pakistani person who run the dinner and lunch restaurant totally apart from the hotel!! His waiters is English and African people. The Waves Restaurant is run by the Afrikaans/English family and in control of the Breakfast and breakfast buffet. This is NOT a Muslim hotel. We do not know why you wanted to create this image. Please rectify it.
(And for interest sake there is another 30 plus excellent restaurants to choose from within a few minutes from the hotel. However Tikka Palace with their authentic pakistani/Indian and OTHER cuisine is favoured by guests of the hotel)
Thank you for your positive comments with regards to the rooms.
Kind Regards
Management

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken