Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (2.015)
Beoordelingen filteren
2.015 resultaten
Waardering van reizigers
1.133
592
168
63
59
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
1.133
592
168
63
59
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 2.015 beoordelingen
Beoordeeld op 13 maart 2018 via mobiele applicatie

Radisson Blu Waterfront ligt op een unieke locatie. We waren er voor de derde keer en het is een ideale plek voor een bezoek aan Kaapstad. Prima voorzieningen,mooi terras met uitzicht op een baai en zeer goede bediening.

Verbleef: maart 2018, reisde met een partner
Bedank C10001
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Debra S, General Manager van Radisson Blu Hotel Waterfront, Cape Town, reageerde op deze beoordelingGereageerd 16 maart 2018
Google-vertaling

Dear C10001,

Thank you for taking the time to send us your valuable feedback and submitting a review.

I will be sure to share your wonderful compliments with the rest of the team and delighted to hear that you had a memorable stay with us and thoroughly enjoyed your vacation.

On behalf of myself and the team at Radisson Blu Hotel Waterfront we look forward to welcoming you back when you next travel to Cape Town, South Africa.

Wishing you all the very best.

Kind regards

Debra Sivertsen
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 18 november 2017

Uitstekend hotel met uitzicht op de zee gelegen op loopafstand bij Waterfront. Medewerkers zijn zeer attent en zorgen dat je een warm verblijf hebt in dit hotel. Uitstekend ontbijt met alle mogelijkheden om je maag te vullen. Uitgebreide fitness. Standaard kamer heeft niet overdreven veel ruimte. Juiste prijs/kwaliteit in het hogere segment

Verbleef: november 2017, reisde voor zaken
Bedank Paul V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Debra S, General Manager van Radisson Blu Hotel Waterfront, Cape Town, reageerde op deze beoordelingGereageerd 27 november 2017
Google-vertaling

Dear Paul,

Thank you for taking the time to send us your valuable feedback and submitting a review.

I am delighted to hear that you had a memorable stay with us and thoroughly enjoyed your vacation in Cape Town.

On behalf of myself and the team at Radisson Blu Hotel Waterfront we look forward to welcoming you back when you next travel to Cape Town, South Africa.

Wishing you all the very best.

Kind regards

Debra Sivertsen
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 27 september 2017 via mobiele applicatie

Het hotel is gelegen op een prachtige locatie, dicht aan het water!
We hadden een suite geboekt met zicht op zee, 's ochtends kan je de dolfijnen voorbij zien zwemmen! Prachtig dus!

We hebben hier ook ' avonds gegeten en het heeft ons echt gesmaakt! Ook de service is uitstekend!
Ook bij het ontbijt was alles voorzien!

Qua locatie ook ideaal om de stad te verkennen en uiteraard ben je om 10 min wandelen verwijderd van het VNA waterfront!

Ik dank jullie voor dit perfecte verblijf!
Wij komen zeer graag terug!!!

Verbleef: september 2017, reisde met een partner
Bedank sar V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Debra S, General Manager van Radisson Blu Hotel Waterfront, Cape Town, reageerde op deze beoordelingGereageerd 29 september 2017
Google-vertaling

Dear Sar

Thank you for sending us your valuable feedback and submitting a review.

I am truly delighted to hear that you had a memorable stay. Thank you for the wonderful compliments regarding the team and your overall experience.

We look forward to welcoming you back when you next travel to Cape Town.

Best Wishes from all of us here at Radisson Blu Hotel, Waterfront.


Debra Sivertsen.
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 5 juni 2017

Radisson Blu Waterfront was ons laatste hotel na een reis door de Westkaap. Het is een zeer luxe hotel nabij the Waterfront alwaar je met een gratis shuttle vanaf het hotel heen kan. Omdat we de laatste dag voor onze avond vlucht wat ziek waren wilde graag een late check out, deze kregen wij van het zeer vriendelijke personeel, free-off charge!!

  • Verbleef: mei 2017, reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank patrickijnsen
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Debra S, General Manager van Radisson Blu Hotel Waterfront, Cape Town, reageerde op deze beoordelingGereageerd 12 juni 2017
Google-vertaling

Dear Patrick,

Thank you for taking the time to send us your valuable feedback and submit a review regarding your stay with us.

I am delighted to hear that you had a memorable stay with us and thoroughly enjoyed your vacation in Cape Town. We were more than happy to assist with a complimentary late check out for you.

On behalf of myself and the team at Radisson Blu, Waterfront we look forward to welcoming you back when you next travel to South Africa.

Kind regards

Debra Sivertsen
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 5 maart 2017

Radisson Blue ligt op een prachtige lokatie met een terras aan de waterkant. Als je een beetje geluk hebt komen de dolfijnen dichtbij met een voorstelling in de naast gelegen baai. De ontvangst is uiterst vriendelijke,de kamers zijn zeer goed geoutilleerd. Het hotel beschikt over een zeer goed restaurant en serveert in de ochtend een fraai ontbijt. Kortom een tophotel

Kamertip: kies de waterkant
  • Verbleef: februari 2017, reisde met een partner
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank C10001
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken