Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (2.682)
Beoordelingen filteren
2.682 resultaten
Waardering van reizigers
1.953
512
136
40
41
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
1.953
512
136
40
41
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 2.682 beoordelingen
Beoordeeld op 28 december 2017 via mobiele applicatie

Hotel doet qua inkom en ruimtes sterk denken aan het 'koloniaal' verleden. Vriendelijke ontvangst. Ruime en verzorgde kamers en badkamers. Ontbijt viel wat tegen: teveel keuze, als mensen iets lieten vallen op de grond (zoals omelet) liet men dat gewoon liggen (waardoor iedereen erin bleef trappen), deed rommelig aan. Diner was Ok. 4-uurtje was super (gebak met thee en koffie).

Verbleef: december 2017, reisde met een partner
Bedank Guinardus
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
sunint, Manager van The Table Bay Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 31 december 2017
Google-vertaling

Good Day Guinardus,

Thank you for sharing you review with us.

With regards to the breakfast restaurant experience, please accept our apologies for this matter. Please know that the relevant manager has been advised.

Overall, we are pleased to read that you have enjoyed the remainder of your stay with us.

We wish you a pleasant onward journey and look forward to welcoming you back to the Table Bay Hotel.

Kind Regards,
Adam Herbert
Guest Services Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 29 oktober 2017 via mobiele applicatie

Spectaculair uitzicht, ruime kamers, prima service, gezellige bar & lounge.
Eten doe je natúúrlijk in één van de restaurants op de Waterfront of in de (overdekte) mail, beiden op minuten loopafstand.
Momenteel is er een nijpend watertekort maar daar kan het hotel niets aan doen; wel vragen ze je op zoveel mogelijk manieren zuinig te zijn met het water.

Verbleef: oktober 2017, reisde met een partner
Bedank Kora C
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 8 augustus 2017 via mobiele applicatie

Prachtig ruim en groot hotel. Kamers zeer Luxe, voorzien v alles. Ontbijt uitgebreid echt Top!. Veel en vooral vriendelijk personeel.Goed advies mbt trips.prachtige High tea.
Aansluitend aan shopping mall.

Verbleef: augustus 2017, reisde met familie
Bedank Anja B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 8 april 2017

Een mooi aangenaam hotel vlak bij de waterfront promenades. Vele restaurants en drinkgelegenheden in de buurt. Perfecte locatie met schitterend uitzicht op het water en de omgeving. Prijs/kwaliteit zeker een aanrader.

  • Verbleef: januari 2017, reisde met familie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank erik702
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 2 maart 2017

De ligging is fantastisch zo in het centrum en bij de Waterfront.
Het uitzicht is ook groots en het hotel is zeer ruim opgezet.
Je loopt zo vanuit de lobby het schitterende winkelcentrum in met de mooiste en luxieuze winkels die je maar kunt bedenken.
De service is er prima en de vriendelijke gastvrijheid ia alom tegenwoordig
Een ontbijt in de overtreffende trap, maar als het hotel vol is, dan is het er ook erg druk.
Maar dan is er altijd nog de fraai ingerichte bar om een rustig plekje op te zoeken

Kamertip: Winkelen om de hoeken je hebt alleen maar een stukje pastic nodig
  • Verbleef: februari 2017, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Huntmaster2
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken