Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
POD Camps Bay(Camps Bay)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 240
US$ 229
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Besparingsmelding! 23% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 23% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 297 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

Ocean View House(Camps Bay)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 107
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Atlanticview Cape Town Boutique Hotel(Camps Bay)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 239
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Camps Bay Retreat(Camps Bay)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 189
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
The Place on the Bay(Camps Bay)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 91
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
The Bay Hotel(Camps Bay)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 135
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
3 On Camps Bay Boutique Hotel(Camps Bay)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 87
US$ 79
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Besparingsmelding! 14% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 14% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 92 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

The Crystal(Camps Bay)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 95
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis parkeren
  • Zwembad
South Beach Camps Bay(Camps Bay)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 203
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Beoordelingen (1.740)
Beoordelingen filteren
1.740 resultaten
Waardering van reizigers
1.403
198
71
34
34
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
1.403
198
71
34
34
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
4 - 9 van 1.740 beoordelingen
16 februari 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

We kwamen tegen middernacht in he donker aan en hadden geen idee waar we waren. De volgende ochtend bleek pas in wat voor een fantastische omgeving we zaten. Luxe kamer met balkon, uitzicht op bergen en oceaan. Mooie zwembaden, iedereen aardig, prima shuttles naar Campsbay en Waterfront. Goede restaurants. Aanrader!

Verbleef: februari 2016, reisde met een partner
1  Bedank LauraVre
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 november 2015 beoordeeld

Twelve Apostles ademt luxe vanaf het moment dat je de oprit oprijdt en je auto afgeeft aan 1 van de mannen die daar klaar staan. De kamers zijn niet super groot maar wel heel erg luxe met heel veel fijne elementen en een geweldig bed en badkamer. Ontbijt met uitzicht op zee is hemels en de SPA is mooier dan mooi. Hier kom je helemaal tot rust!

  • Verbleef: februari 2015, reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank EllenHH
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
15 februari 2015 beoordeeld

We hadden een fantastische tijd met onze familie. De kamer was geweldig, dineren in restaurant Azure een ervaring en de verjaardag picknick voor mijn oudste dochter een moment om nooit te vergeten. Maar wat het verschil met andere exclusieve hotels maakt, was het personeel. Alle medewerkers waren buitengewoon vriendelijk en behulpzaam, ook voor mijn dochters ( 5 en 1,5 jaar). Wij hebben geweldige herinneringen aan dit hotel en komen zeker terug in de toekomst!

Bedank michieltheunissen
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.nl.tripadvisor.com. De oorspronkelijke versie bekijken
1 januari 2015 beoordeeld

Laatste hotel van onze rondreis. 5 sterren zeker waard. Prachtig gelegen aan Camps Bay - je kan 's morgens ontbijten op het terras met uitzicht op de oceaan. Ook de bar en het restaurant zijn van hoog niveau. Kamers zijn luxueus en ruim. Personeel is (overdreven) vriendelijk ! Traditionele luxe.

  • Verbleef: maart 2014, reisde alleen
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Filip B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 februari 2014 beoordeeld

Dit was de laatste stop van onze reis door Zuid-Afrika. Twee nachten verbleven we hier en wat zijn we verwend! Heerlijk eten,attent personeel en last but not least: het uitzicht over de oceaan! Met een shuttle van het hotel naar the waterfront, en ook keurig weer opgehaald. Echt alle 5 z'n sterren waard!

Misschien om toch een minpuntje aan te voeren: het zwembad had wat groter gemogen....

Verbleef: februari 2014, reisde met een partner
Bedank Irene D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Horst F, General Manager van The Twelve Apostles Hotel and Spa, reageerde op deze beoordelingGereageerd 9 maart 2014
Google-vertaling

Dear Trip Advisor Reviewer,

Thank you for taking the time to share your experience at the Twelve Apostles hotel & Spa with our potential future guests.

I am very happy to read that your last stop was a memorable experience at the Twelve Apostles Hotel & Spa. We proud ourselves with our personal, attentive and genuinely friendly service that we can only achieve with wonderful staff.

We know how important it is to have easy access to the V&A Waterfront and Camps Bay and for this reason we have our complimentary shuttle that runs from 08h00 – 21h30 daily.

I have also noted your comments about the pool size and should we have the opportunity in the future to make any alterations we will definitely do so.

We look forward to welcoming you back in the very near future.

With warm regards
Horst W. Frehse

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken