Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Oliver's Restaurant & Lodge
Hotels in de buurt
US$ 248*
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Pine Lake Inn(White River)
US$ 119*
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis parkeren
  • Restaurant
Casterbridge Hollow(White River)
US$ 140*
US$ 108*
Agoda.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 116*
US$ 92*
Priceline
Zie aanbieding
  • Gratis parkeren
  • Zwembad
US$ 168*
US$ 152*
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis parkeren
  • Zwembad
Belgrace Boutique Hotel(White River)
US$ 250*
Agoda.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
ilanda Guest House(White River)(Heel veel waar voor je geld!)
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
bedfinder
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Expedia.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Country Lane Lodge(White River)
TripAdvisor
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Beoordelingen (375)
Beoordelingen filteren
375 resultaten
Waardering van reizigers
290
69
13
3
0
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
290
69
13
3
0
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 375 beoordelingen
9 januari 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Wat een verrassing was dit! We hadden room 8 en daarmee zowat een heel huis tot onze beschikking. Met een heel groot dubbel terras ervoor, midden in het groen, buitendouche met zingende vogeltjes boven je hoofd. Echt fantastisch. Super ontbijt, in gangen. Diner redelijk.

Verbleef: januari 2017, reisde met een partner
Bedank LauraVre
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
TanjaRufErrath, Owner van Oliver's Restaurant & Lodge, reageerde op deze beoordelingGereageerd 15 januari 2017
Google-vertaling

Thank you for your kind review and it was a pleasure having you stay with us. We hope you have taken many special memories back home and maybe we may welcome you again one day! Kind Regards - Tanja Ruf

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 januari 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Vlak voor oud en nieuw gearriveerd bij de mooie lodge naast de golfbaan van White River. De bagage werd naar de kamer gebracht en wij konden ons verpozen op het heerlijke terras. De kamer met balkon was perfect. Heerlijke bedden, ruime badkamer en voldoende ruimte. Elke dag een fantastisch ontbijt en 's avonds genieten van de kookkunsten van de chef. Alles is hoog op smaak en de wijnkaart is uitgebreid genoeg om een passende wijn te vinden. Met oud en nieuw werd er een party georganiseerd die ook bezocht werd door mensen uit de omgeving en dat zorgde voor een volle tent, maar daar had het personeel geen enkele moeite mee. Champagne en vuurwerk maakten het af. Eigenaresse Tanja was niets te veel, een golfbaan boeken of de beste route zoeken voor onze vervolgreis, geen probleem. Een dagje rustig aan doen en lekker bij het zwembad liggen is ook niet te versmaden.
Al met al een echte aanrader

Verbleef: januari 2016, reisde met vrienden
Bedank Dick B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 januari 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

kleinschalig en bijzonder. Dat was de eerste indruk van dit leuke hotel bij White River aan de rand van de White River Country Club (golf). Toen hadden we de kamer nog niet gezien. Een geweldige kamer met uitstekend bed en alles wat je nodig hebt.
Heerlijk terras om iets te drinken. Je bestelling voor het eten wordt daar opgenomen. Een kleine maar uitstekende kaart maakt het kiezen moeilijk. Het eten smaakt uitstekend. De wijnkaart is uitgebreid en gevarieerd.
De staf doet alles om je verblijf tot een geweldige belevenis te maken.

Verbleef: januari 2016, reisde met een partner
Bedank medea52
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 september 2015 beoordeeld

als je aankomt lijkt het een lodge in the middle of nowhere, maar het is erg dichtbij de panorama route, die echt schitterend is. het personeel en de eigenaresse zijn ontzettend vriendelijk en gastvrij. de kamer die wij hadden was heel erg ruim, goed onderhouden en schoon. Modern is het niet, het is eerder klassiek. het eten is echt van zeer hoge kwaliteit en erg lekker. wij hebben hier een fantastische tijd gehad. Echt een aanrader.

  • Verbleef: februari 2015, reisde met een partner
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank Thomas R
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 september 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Echte country side lodge met bijzonder vriendelijke bediening en eigenaren. Gelegen aan de 18 holes golfbaan en 15 min van vliegveld en Nelsspruijt. Geweldig eten en drinken en uitgebreide massages etc.

Verbleef: september 2015, reisde met een partner
Bedank Jeroen V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken