Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
US$ 165
US$ 140
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis parkeren
  • Inclusief ontbijt
Barnstormers Rest(Malelane)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 94
US$ 85
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 123
US$ 120
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis parkeren
  • Inclusief ontbijt
Besparingsmelding! 23% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 23% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 155 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

Cycas Guest House(Malelane)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 64
US$ 59
Agoda.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
Rio Vista Lodge(Malelane)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 102
US$ 95
Agoda.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis parkeren
  • Zwembad
Hhusha Hhusha(Malelane)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 68
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Bezuidenhout Guest House(Malelane)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 62
US$ 52
Agoda.com
Zie aanbieding
  • Gratis parkeren
Hennies Rest(Malelane)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 83
Agoda.com
Zie aanbieding
Buhala Lodge(Malelane)
US$ 307
US$ 281
Agoda.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis parkeren
  • Zwembad
Beoordelingen (457)
Beoordelingen filteren
457 resultaten
Waardering van reizigers
101
171
109
44
32
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
101
171
109
44
32
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
6 - 11 van 457 beoordelingen
26 augustus 2015 beoordeeld

Grotere Lodge maar zeker van alle faciliteiten voorzien voor stellen en zeker ook gezinnen. De kamers zijn prima verzorgt en het zwembad is aangenaam. Teens ons verblijf was er geen service bij de bar wat jammer was maar voor de rest goed. Het terras aan het einde van de dag vereist wel even insmeren want de muggen waren erg actief.

Verbleef: april 2015
Bedank Rob H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
GMPKL, General Manager van Pestana Kruger Lodge, reageerde op deze beoordelingGereageerd 21 november 2015
Google-vertaling

Dear Rob H

Thank you for your feedback, your comments about the poor Bar service have been addressed and will be monitored closely by the relevant Management.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 oktober 2013 beoordeeld

Mooie Lodge op uitgestrekt, heuvelachtig terrein. Helaas kregen wij een kamer, waarvoor wij een trap op moesten. Voor ons minder geschikt. De kamer zelf was ruim, met een prachtig uitzicht op de rivier. We zagen een kudde olifanten, allerlei vogels en krokodillen. Zeer de moeite waard. Onpersoonlijke service en matig eten.

Verbleef: september 2013, reisde met een partner
2  Bedank Stef en Tineke V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 december 2012 beoordeeld

Goed hotel maar kent door grote omvang geen warme ontvangst. Prachtig uitzicht. Buffet is redelijk van kwaliteit bij zowel ontbijt als diner. Kamers ruim en kompleet. De veranda over de rivier is een mooie plek om heerlijk de bush in te turen of de over de rivier te kijken. Een fijne afsluiting na een dag Kruger.

  • Verbleef: december 2012, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank EliseV69
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 december 2012 beoordeeld

Goed hotel, mooie lodges verspreid over terrein. goede bedden, prima service en diner in buffetvorm was uitstekend. uitgelezen uitvalsbasis voor safari in kruger park. je komt al helemaal in de natuurstemming als je op de veranda over de rivier kijkt. we troffen het dat een aantal nijlpaarden het een prima stek vonden om zich vanmaf het terras te laten bewonderen. we hadden de vroege ochtend safari en kregen vanuit hotel een voortreffelijk ontbijt mee voor onderweg. kom er zeker nog eens terug. goede swimming pool, apen op het terrein , gastvrij en behulpzaam personeel

  • Verbleef: november 2012, reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Jan C
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 juni 2012 beoordeeld

Het huisje met rieten kap was mooi modern ingericht, sfeervol en schoon. Heerlijk bed. Goed werkende airco. Lekkere stoelen op de veranda. Het restaurant was goed.
We moesten wel even moeite doen om te melden dat we er wilden blijven slapen.

  • Verbleef: september 2011, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Madwitch1
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken