Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (368)
Beoordelingen filteren
368 resultaten
Waardering van reizigers
348
18
2
0
0
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
348
18
2
0
0
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
6 - 11 van 368 beoordelingen
Beoordeeld op 6 maart 2018 via mobiele applicatie

Een prachtig guesthouse. Zeer mooie kamer. Heerlijk eten. Mooie tuin met lekker zwembad. En bovenal een uiterst vriendelijk stel die het guesthouse runt. Ook de leuke honden zijn een bezoek waard. Kortom: een aanrader!

Familie van der straaten

Datum van verblijf: december 2017
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Chris v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ilara R, Owner van Plumbago Guest House, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 april 2018
Google-vertaling

Dear Family vd Straaten
thank you so much for your wonderful review !
we hope you come back and visit soon again :-) we are so happy you were happy with us
take care and keep in touch
warm regards ilara and Robbie Robertson & our wonderful Plumbago Staff

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 11 februari 2018 via mobiele applicatie

Wij hebben 3 nachten bij Ilara en Robbie mogen verblijven.
De suites waren erg mooi en vriendelijk ingericht, overal waar je kijkt in de kamer lagen bloemetjes of kan je een glaasje sherry pakken.
Aan alles is gedacht om het zo comfortabel mogelijk te maken.

Ilara was zo behulpzaam met alles, ze vertelde ons waar alle mooie plekjes waren en alle in en outs van het stadje en de omgeving.

De laatste avond hebben wij heerlijk bij het guesthouse gegeten, de kookkunsten van Ilara en haar staf was fantastisch, alles uit de zelfgemaakte keuken. Om nog maar te zwijgen over de heerlijke wijnkast.

Kortom een heerlijk verblijf gehad en zeker een aanrader!

Datum van verblijf: februari 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Cruiser754710
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Plum1mp, Owner van Plumbago Guest House, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 12 februari 2018
Google-vertaling

Dear Fantastisch !
thank you for your lovely review !
your words were so heartfelt and we loved having you in our home.
we hope to see you in the future - and will take great care of you again :-)
so happy you were happy with everything -
take care and keep in touch
regards ilara Robbie and the Plumbago Family

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 9 december 2017

Wat een hartelijke ontvangst door Ilara en haar staf. Mooie lokatie met een prachtig uitzicht, een lekker zwembad en zeer comfortabele kamers. En wat kan Ilara koken zeg: haar kookkunst doet echt niet onder voor dat van vele restaurants. En Robbie? Zegt zelf dat zijn handen niet geschapen zijn om borden vast te houden maar dat lukt hem prima. Wat werd het een prachtige avond. De hartelijkheid en gastvrijheid waren onovertroffen, zéér zeker een aanrader.

Kamertip: Er zijn maar drie kamers, alles is heel kleinschalig en vlak bij elkaar. Maximum aantal gasten is zes !!
Datum van verblijf: november 2017
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank PeterBeus1789as
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Plum1mp, Owner van Plumbago Guest House, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 15 december 2017
Google-vertaling

Dear PeterBeus1789as
thank you for your review - your words were welcoming and appreciated by us all at Plumbago - Robbie has done an excellent job with his waitering as you have mentioned :-) he was impressed with your great comment - thank you!
we hope to see you again in the future - wishing you a wonderful Christmas and a great New year - all the best to you all for 2018
Warm regards
ilara Robbie Family and Staff

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 30 november 2017

Heerlijk comfortabel onderkomen. De gastvrouw Ilara en gastheer Rob zijn enorm vriendelijk en behulpzaam. En ze kan fantastisch koken. Echt heerlijk gegeten. Mooie tuin met zwembad en terrassen. Samengevat een fantastische plek. Dank voor jullie gastvrijheid Ilara en Rob.

Datum van verblijf: november 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Inge T
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Plum1mp, Owner van Plumbago Guest House, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 12 februari 2018
Google-vertaling

Dear Inge T
your mesage was so nice to read ! thank you for taking the time to write about The Plumbago Family
we hope to see you again soon!
take care and keep in touch
warm regards the PLUMBAGO FAMILY
ilara and Robbie

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 26 november 2017

Zeer goede en luxe locatie. Gastheer en gastvrouw uiterst hartelijk en behulpzaam. Voortreffelijk eten. Mooi zwembad. Goed uitgangspunt voor het rijden van de Panoramaroute. We hebben hier 2 nachten tot volle tevredenheid doorgebracht.

Datum van verblijf: november 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank tjhb1
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Plum1mp, Owner van Plumbago Guest House, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 27 november 2017
Google-vertaling

Dear tjhb1
A quick note to say thank you so much for the lovely review on trip Advisor for us all here at Plumbago :-)
your comments are much appreciated - we do hope to see you again !!
Merry Christmas and a fabulous 2018 to you all
warm regards ilara Rob and the Plumbago family

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken