Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Super”
Beoordeling van Dambar & Steak House

Dambar & Steak House
Geclassificeerd als nr. 14 van 130 Restaurants in Kingman
Keukens: Steakhouse
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Barscene, Grote groepen
Dineropties: Lunch, Diner, Na sluitingstijd, Reserveringen
11 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Goed eten, snelle bediening, vriendelijke bediening en de ribjes waren PRIMA. Zeker niet duur. Echt een aanrader

Datum van bezoek: mei 2018
Bedank lamsterdam80
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (954)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 954 beoordelingen

2 november 2017 beoordeeld

De ontvangst en bediening was vriendelijk. De keuze op de kaart is uitgebreid (maar verlang toch niet te veel van Amerikaanse restaurants als je Europese resto's gewoon bent). Al bij al een faire prijs/kwaliteit en goede maaltijd

Datum van bezoek: september 2017
Bedank Johan C
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 september 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk gegeten. Wij hadden de ranch cut en cowboy cut. Beide werden geserveerd met een salade (verrassend lekker), aardappelvariant en cowboy beans. Broodjes met boter vooraf, water en 2e glas cola werden niet in rekening gebracht. Porties waren zo groot dat we helaas geen ruimte meer hadden voor een toetje. Kosten totaal (excl fooi): 55 dollar. Reserveren was niet nodig.

Datum van bezoek: september 2017
1  Bedank wvt1982
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 juli 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Omdat we de fastfood zat waren via Tripadvisor dit restaurant bezocht vanwege de recensies. Op zich een leuke entourage en echt een western beleving met in het midden pool biljarts en te harde rock muziek. De naam steakhouse maakt het waar want steak was goed en niets op aan te merken. Helaas waren de overige gerechten zeer matig wat jammer was en niet volgens beschrijving geseveerd. USA en culinair gaan niet samen en dat was hier zeker het geval.

Datum van bezoek: juli 2017
Bedank Marcel S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 januari 2017 beoordeeld

Steakhouse aanbevolen door de eigenaar van ons motel El Travatore. Een beetje een cowboy uitstraling, en leuk aangekleed. Heerlijk gegeten, en daarbij zat ook de grote steak die we daar zeker moesten gaan eten!

Datum van bezoek: september 2016
Bedank honeyha
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

In Dambar & Steak House geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding