Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Standaard”
Beoordeling van Hard Rock Cafe Johannesburg

Hard Rock Cafe Johannesburg
Geclassificeerd als nr. 13 van 494 Restaurants in Sandton
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 7 - US$ 17
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd, Bezorgen, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd, Bezorgen, Reserveringen
6 april 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Leuke bar met een goed aanbod. Internationaal concept. Kwaliteit van het eten is goed, de burger was lekker

Datum van bezoek: maart 2018
Bedank jarnodegraaf
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HardRockCafeSA, Guest Relations Manager van Hard Rock Cafe Johannesburg, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 9 april 2018
Google-vertaling

Good day Jarno d,
Thank you for your 4* review! We are so pleased to hear that you had a good burger and that you enjoyed the bar area. We look forward to rocking with you again in the future.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (995)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 995 beoordelingen

19 februari 2018 beoordeeld

Leuk restaurant in het betere deel van Johannesburg. Heerlijk gegeten. En vriendelijke bediening door Moses. Een aanrader.
Als je in alle rust wil eten moet je hier niet zijn. De muziek staat erg hard. Geen rustig plekje te vinden. Maar dat past in het concept blijkbaar.

Datum van bezoek: januari 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank craanen1
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HardRockCafeSA, Manager van Hard Rock Cafe Johannesburg, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 21 februari 2018
Google-vertaling

Hi Craanen,
Thank you so much for your 5* review. We are happy to hear you liked our food & service, we will surely pass on your kind words to Moses. We will surely look into the sound levels for your comfort and hope to see you rocking with us once again.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 januari 2018 beoordeeld

Lekkere lunch op.
Gekozen voor de ribs. Zeer lekker. Het vlees viel gewoon van het bot. Precies zoals het hoort.

Als toetje de Home Made Apple Cobbler op.

Datum van bezoek: januari 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Vosk_s
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HardRockCafeSA, General Manager van Hard Rock Cafe Johannesburg, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 15 januari 2018
Google-vertaling

Hi Vosk,
Thank you so much for reviewing us. We are happy to hear you enjoyed our Ribs and apple cobbler. We look forward to seeing you rock with us once again.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 december 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Mooie vestiging, prima bediening, zeer behulpzaam personeel, prima eten, leuke entourage, winkel erbij. Mooie locatie

Datum van bezoek: september 2017
Bedank Navigate731973
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HardRockCafeSA, General Manager van Hard Rock Cafe Johannesburg, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 23 december 2017
Google-vertaling

Hi,
Thank you so much for your 5* rating. We are happy to hear that you had a great time and enjoyed our Food, Beverage and Service. We wish you a rocking festive season and happy holidays and look forward to seeing you again at our cafe.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 oktober 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Reeds diverse vestigingen van hardrock bezocht maar dit is toch wel een van de mooiere! Is ook pas 4 jaar oud. Heel ruim opgezet en een lang smal terras er voor. We hebben er niet gegeten, maar keuken is bij deze keten bijna overal gelijk.

Datum van bezoek: oktober 2017
Bedank Thera O
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HardRockCafeJHB, Guest Relations Manager van Hard Rock Cafe Johannesburg, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 27 oktober 2017
Google-vertaling

Hi Thera,

thank you for your 4* review. WE're thrilled that you found our cafe to be one of the nicer ones. ;-) I will be sure to pass on your kind words to my team. Be sure to visit us again when you're in the area.

Fijne Dag! :)

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Hard Rock Cafe Johannesburg bekeken, bekeken ook

 
Johannesburg, Greater Johannesburg
Sandton, Greater Johannesburg
 
Sandton, Greater Johannesburg
 

In Hard Rock Cafe Johannesburg geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding