Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Zoals altijd goed”
Beoordeling van Hard Rock Cafe Johannesburg

Hard Rock Cafe Johannesburg
Geclassificeerd als nr. 13 van 495 Restaurants in Sandton
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 7 - US$ 17
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd, Bezorgen, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd, Bezorgen, Reserveringen
13 januari 2018 beoordeeld

Lekkere lunch op.
Gekozen voor de ribs. Zeer lekker. Het vlees viel gewoon van het bot. Precies zoals het hoort.

Als toetje de Home Made Apple Cobbler op.

Datum van bezoek: januari 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Vosk_s
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HardRockCafeSA, General Manager van Hard Rock Cafe Johannesburg, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 15 januari 2018
Google-vertaling

Hi Vosk,
Thank you so much for reviewing us. We are happy to hear you enjoyed our Ribs and apple cobbler. We look forward to seeing you rock with us once again.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (996)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

3 - 7 van 996 beoordelingen

21 december 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Mooie vestiging, prima bediening, zeer behulpzaam personeel, prima eten, leuke entourage, winkel erbij. Mooie locatie

Datum van bezoek: september 2017
Bedank Navigate731973
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HardRockCafeSA, General Manager van Hard Rock Cafe Johannesburg, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 23 december 2017
Google-vertaling

Hi,
Thank you so much for your 5* rating. We are happy to hear that you had a great time and enjoyed our Food, Beverage and Service. We wish you a rocking festive season and happy holidays and look forward to seeing you again at our cafe.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 oktober 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Reeds diverse vestigingen van hardrock bezocht maar dit is toch wel een van de mooiere! Is ook pas 4 jaar oud. Heel ruim opgezet en een lang smal terras er voor. We hebben er niet gegeten, maar keuken is bij deze keten bijna overal gelijk.

Datum van bezoek: oktober 2017
Bedank Thera O
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HardRockCafeJHB, Guest Relations Manager van Hard Rock Cafe Johannesburg, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 27 oktober 2017
Google-vertaling

Hi Thera,

thank you for your 4* review. WE're thrilled that you found our cafe to be one of the nicer ones. ;-) I will be sure to pass on your kind words to my team. Be sure to visit us again when you're in the area.

Fijne Dag! :)

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 september 2017 beoordeeld

De ene Hard Rock café, is de andere. Als je er één hebt gezien, heb je ze allemaal gezien. niks bijzonder dus.

Datum van bezoek: juni 2017
Bedank MarcBlues1
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HardRockCafeJHB, Guest Relations Manager van Hard Rock Cafe Johannesburg, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 20 september 2017
Google-vertaling

Hi T,

Thank you for your feedback. We regret that you did not find your visit with us as memorable. We try to create a unique experience for each of our guests when visiting our cafe. We have failed to do so upon your visit. We hope that you will give us a second chance.
Fijne Dag! :-)

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 oktober 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Zoals alle hardrock çafe,s over de hele wereld een echte kroeg goed voor een ieder toegankelijk lekkere bieren en vele andere dranken zat aardig volk binnen gezellig

Datum van bezoek: oktober 2016
Bedank Ronald V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HardRockJoburg, General Manager van Hard Rock Cafe Johannesburg, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 26 oktober 2016
Google-vertaling

Hi Biertje!
Thank you for an awesome review. Congratulations on your 39th different HRC venue visit. We are glad to know you enjoyed everything at our cafe. We would love to see you again soon on your next visit.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Hard Rock Cafe Johannesburg bekeken, bekeken ook

 
Johannesburg, Greater Johannesburg
Sandton, Greater Johannesburg
 
Sandton, Greater Johannesburg
 

In Hard Rock Cafe Johannesburg geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding