Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Safari Club
Hotels in de buurt
US$ 157*
US$ 114*
Agoda.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 150*
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 406*
US$ 225*
Agoda.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 159*
US$ 140*
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Zwembad
US$ 114*
US$ 66*
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 115*
Expedia.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
US$ 113*
US$ 86*
Agoda.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Sunrock Guesthouse(Kempton Park)
US$ 113*
US$ 104*
Agoda.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 191*
US$ 144*
Agoda.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Zwembad
US$ 351*
InterContinental
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Zwembad
Beoordelingen (72)
Beoordelingen filteren
72 resultaten
Waardering van reizigers
34
30
7
1
0
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
34
30
7
1
0
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
11 - 16 van 72 beoordelingen
19 juni 2017 beoordeeld

Eenvoudig en kleinschalig, maar zeer mooie kamers, ruime douche, tv en WiFi aanwezig, zeer vriendelijke eigenaren en personeel, beperkt menu, maar gewoon ook zeer goed eten. Ideaal om na een lange vliegreis uit te rusten en voor de vliegreis terug ook weer je rust te nemen. Kan geen verbeterpunten bedenken. De vliegtuigen vliegen laag over, maar dit was niet hinderlijk.

  • Verbleef: juni 2017, reisde met familie
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank sanderengels046
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Safariclubmanager, Manager van Safari Club, reageerde op deze beoordelingGereageerd 22 juni 2017
Google-vertaling

Good morning
We are so glad you enjoyed your stay with us and we really appreciate you taking time to
write a review.
We look forward to have you stay with us again on your next visit to South Africa
Regards
Al

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 april 2017 beoordeeld

heel mooi en verzorgd hotel. Vriendelijke en behulpzame eigenaar en personeel.
Kamers zijn ook mooi ingericht met 2 aparte bedden en voorzien van airco.
Het ontbijt is ook goed verzorgd.
Minpuntje is de omgeving, buiten het complex niet erg veilig.
Maar voor de rest is het echt een aanrader voor een begin van een rondreis of een dagje Johannesburg.

  • Verbleef: maart 2017, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Ria1954
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Safariclubmanager, Manager van Safari Club, reageerde op deze beoordelingGereageerd 14 april 2017
Google-vertaling

Good morning Ria
Thank you the time taken to post a comment, we really appreciate the feedback from guests as we keep working at improving everyone's stay at the Safari Club.
Regards
Al

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 maart 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Sfeervolle en comfortabele plek om je rondreis door Zuid-Afrika te starten!
Mooie en rustige tuin om na je vlucht bij te komen, de kamers zijn ruim en netjes. Eten 's avonds prima.
Zeer attente eigenaar!

Verbleef: maart 2017, reisde met een partner
Bedank Astrid H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Safariclubmanager, Manager van Safari Club, reageerde op deze beoordelingGereageerd 15 maart 2017
Google-vertaling

Good morning Astrid
Thank you for taking time out to post a review of the Safari Club.
We really appreciate when clients make an effort to give us feedback.
Hope you enjoyed the rest of your stay in Southern Africa.
Regards
Al

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 maart 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Dichtbij de luchthaven, veilige locatie. Mooi domein, gezellig en comfortabele kamer met televisie en free WiFi.
Vriendelijk en behulpzaam onthaal en lekker eten.
Super gezellige zitruimte.
Auto staat binnen het afgesloten domein.

Verbleef: maart 2017, reisde met een partner
Bedank BartenA
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Safariclubmanager, Manager van Safari Club, reageerde op deze beoordelingGereageerd 6 maart 2017
Google-vertaling

Thank you very much for taking the time to post a comment.
We are very happy to hear you enjoyed your stay with us and trust you had a great holiday in South Africa
Regards
Al

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 januari 2017 beoordeeld

Eerste en enige overnachting in Johannesburg. Vriendelijke ontvangst. Omdat we met 3 kinderen reisden waren er 2 kamers voor ons geboekt, de receptioniste regelde echter voor ons 1 (meer dan) ruime kamer waar we samen in konden overnachten. Super gezellige bar boven om even te bekomen. De eetkamer kan wel wat sfeervolle aankleding gebruiken, de maaltijden zijn sober maar er is verder niets op aan te merken.
De eigenaar haalde voor onze dochters in Johannesburg twee t-shirts van het Hard Rock Café (omdat wij de weg niet vonden en geen tijd meer hadden), die haalden we één week later op toen we van Johannesburg naar Kaapstad vlogen. Hoe sympathiek is dat? Dankjewel!

Verbleef: december 2016, reisde met familie
Bedank niekevanvaerenbergh
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Safariclubmanager, Manager van Safari Club, reageerde op deze beoordelingGereageerd 27 januari 2017
Google-vertaling

Good afternoon Nieke
Thank you for your input and time taken to comment.
We have noted your comment about the dinning room and are looking at making it more comfortable . We are going to use softer lighting and change some of the pictures on the wall and maybe change the colour of one of the walls.
Regards
Al

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken