Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.096)
Beoordelingen filteren
1.096 resultaten
Waardering van reizigers
626
283
115
53
19
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
626
283
115
53
19
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 1.096 beoordelingen
Beoordeeld op 1 oktober 2019 via mobiele applicatie

Een zeer vriendelijk ontvangst waarna we naar onze kamer zijn begeleid. De kamer was zeer verzorgd en goed onderhouden. Wellicht door het weer, maar het was wel redelijk 'klam' in de kamer (airco was de oplossing). De kamer had uitzicht op de binnentuin, welke goed is onderhouden.

Het ontbijt was zeer goed verzorgd.

Datum van verblijf: oktober 2019
Reistype: Reisde met een partner
Bedank 88Martijn
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
LionRoarsHotels, Manager van The Robberg Beach Lodge, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 8 oktober 2019
Google-vertaling

Hello Martjin,

Thank you for staying with us. We are so thrilled to hear that you enjoyed your room, the service, food and views - the perfect combination to a well-deserved getaway!

We hope to accommodate you again in the near future.

Best wishes,
- The Robberg Beach Lodge team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 9 maart 2019 via mobiele applicatie

Wat kregen wij een warm ontvangst bij the Robberg Beach Lodge in Plettenberg!
Super vriendelijke en behulpzame bediening, die wil dat je een goed stay hebt.
Ze helpen je met de koffers uit de auto naar boven dragen.
Gezellige sfeer.
De standaard kamer is erg ruim, licht, netjes en schoon.
Heerlijk liggende bedden.
Koelkastje en safe aanwezig.
Ligbad, wastafels en aparte douche.
Vanuit de kamer, heb je een buitenzitje.
Gezellige lobby met bar.
Grasveld met zitjes en klein zwembad.
Een simpel Engels ontbijt.
We hebben genoten van ons verblijf en vinden dit een echte aanrader.

Datum van verblijf: maart 2019
Reistype: Reisde met een partner
Bedank WvdL2015
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 13 februari 2018 via mobiele applicatie

Dit hotel ligt direct aan de boulevard langs de zee midden in een luxe wijk van Plettenberg. Er zijn maar een zeer beperkt aantal kamers met zeezicht, hotel bestaat uit meerdere gebouwen. Wij zaten in een kamer met binnentuin en zwembad, prachtig en goed verzorgd. De tuin en zwembad zijn echter ook toegankelijk voor de overige gasten, waardoor er vreemde situaties kunnen ontstaan, nl. dat er geen plek is voor de mensen die een kamer grenzend aan de kleine binnentuin en het kleine zwembad hebben! Ontbijt is prima. We gebruikten eenmaal het diner in het hotel zelf, dat was niet slecht, maar absoluut geen hoogstandje. We lieten hotel een restaurant bespreken, op hun uitdrukkelijk aanbieden dat zij dat graag voor ons deden, zonder ons daarvan op de hoogte te stellen bleek dat bij aankomst in het betreffende restaurant niet gelukt te zijn. Dankzij de soepele opstelling van het restaurant konden we uiteindelijk toch terecht! De vijf sterren begrijpen wij dus niet helemaal.

Datum van verblijf: februari 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Roetje1
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
100roaringlions, Owner van The Robberg Beach Lodge, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 7 maart 2018
Google-vertaling

Thank you for taking the time to review your stay at The Robberg Beach Lodge. We appreciate your positive feedback on what you have enjoyed most about your stay, as well as where you feel we are able to improve our guests experience at our lodge in future. We hope that you have traveled home safely and that you will consider visiting us again in future. Best wishes, The Bailey Family & The Robberg Team.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 29 november 2017

Hotel gelegen direct aan het strand. Je wordt vriendelijk in de lobby ontvangen met een drankje. Het hotel bestaat uit meerdere gebouwen die aan elkaar verbonden zijn door kleine paden. Wij verbleven in het robberg house. Zeer mooie ruime kamer. Wij hadden twee enkele bedden gekregen, maar zijn een stel en wilde graag een tweepersoons bed. Hier werd gelijk gehoor aan gegeven en de topping van de boxspring werd vervangen door een tweepersoons matras. Elke avond wordt het bed nog eens opnieuw klaar gemaakt voor de nacht en wordt er een lampje voor je aangedaan op de kamer zodat je niet in het donker ''thuis'' komt. Ook belangrijk kamers zijn erg schoon.
Ontbijt was prima in orde, met ruime keuze.
Team zeer gastvrij, ze denken allemaal met je mee. Reserveringen voor whale watching en restaurants maken ze voor je.
Het hotel heeft ook een rooftop, waar je met wat te drinken lekker kan zitten.

Datum van verblijf: oktober 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
Bedank Loes91
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
100roaringlions, Owner van The Robberg Beach Lodge, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 december 2017
Google-vertaling

Thank you so much for your lovely feedback on your stay at The Robberg Beach Lodge! We are thrilled to hear that there are only positive memories and experiences to recall as you look back on your experience, and that we were able to exceed your expectations with your accommodation too. We hope that we will have the pleasure of seeing you again soon! Best wishes, The Bailey Family & The Robberg Team.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 13 februari 2017 via mobiele applicatie

Dit hotel verdient geen status van een luxe vijfsterrenhotel.
Zie bijv. receptie, zitruimte, ontbijtruimte.
Piepkleine kamer waar we ons koffer zijdelings de kamer in moesten krijgen.
Kamer met 1 stoel, badkamer met 1 grote handdoek, 1 glas op de wastafel, geen aansluiting voor elektrische apparaten zoals scheerapparaat, elektrische tandenborstel, monddouche... Wc blijft vaak doorlopen, een wc borstel waarvan handvat gescheurd is en je blijft er dus na gebruik mee in je handen staan.
Een kleerkast met 1 (een!) kleerhanger. Toen we vroegen om wat meer kregen we paar krakkemikkige plastic gevalletjes die de naam hangertjes niet verdienen. Foto.
We hadden recht op een kamer met uitzicht op de tuin maar kregen een piepkleine kamer met uitzicht op een patio waar 2 plastic stoeltjes stonden en plastic tafel. Een zgn 5 sterren hotel onwaardig. Hekwerk met roestig slot waardoor je vanuit hoofdstraat onbeschermd was.
Er bestaan bij Robberg ook kamers met patio, maar we hadden een kamer met zicht op de tuin gereserveerd.
Ons inziens kregen we de verkeerde kamer, niet nr 1 zoals op onze papieren stond maar B2: er stonden ook verkeerde koffers op onze kamer. Later werden onze koffers gebracht, het handvat van een was afgebroken.
Dit terrein is volgebouwd om zo veel mogelijk kamers te creëren waardoor veel van uitstraling verloren gaat, bijv de 2 zwembaden.
Parkeerruimte was met afstandsbediening 's avonds niet toegankelijk?
Bij protest wordt beloofd kontakt op te nemen met hoofdkantoor maar niets meer gehoord.
Tv werkt niet, er komt iemand, later nog iemand want kon niet opgelost worden. Nieuwe tv naar 's avonds werkt tv weer niet. Weer gemeld en als we later terug komen staat tv aan en blijft werken.
Ontbijt goed maar niet echt bijzonder, eerder viersterren.
Goede kastruimte.
Vriendelijk personeel, prachtige ligging.
WiFi goed.

Datum van verblijf: februari 2017
Reistype: Reisde met een partner
Bedank mjb999
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
100roaringlions, Owner van The Robberg Beach Lodge, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 28 februari 2017
Google-vertaling

Thank you for taking the time to share your valuable feedback with us on where we need to improve our service and facilities at the lodge to avoid our guests leaving The Robberg Beach Lodge disappointed in future. We are sad to hear that this is the experience you have had with us and we apologize for any and all inconveniences caused during your stay.

We are currently renovating and refurbishing some of our rooms, and we hope that this will improve our guests experience in future.

Thank you again for bringing this information to our attention, we hope that you have traveled home safely. Best wishes, The Bailey Family & The Robberg Team.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken