Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
US$ 160
US$ 116
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis parkeren
  • Zwembad
Besparingsmelding! 28% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 28% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 161 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

US$ 103
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis parkeren
  • Inclusief ontbijt
US$ 100
US$ 97
Expedia.com
Zie aanbieding
  • Inclusief ontbijt
  • Zwembad
Rihana Guest House(Marsa Alam)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 42
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Jaz Dar El Madina(Marsa Alam)
US$ 306
US$ 210
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis parkeren
  • Inclusief ontbijt
US$ 178
US$ 170
Priceline
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis parkeren
  • Inclusief ontbijt
Besparingsmelding! 40% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 40% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 284 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

US$ 152
US$ 135
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis parkeren
  • Inclusief ontbijt
Jaz Grand Resta(Marsa Alam)
US$ 176
US$ 159
Orbitz.com
Zie aanbieding
  • Gratis parkeren
  • Zwembad
US$ 138
US$ 121
Priceline
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis parkeren
  • Inclusief ontbijt
US$ 134
US$ 120
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis parkeren
  • Zwembad
Beoordelingen (1.832)
Beoordelingen filteren
1.840 resultaten
Waardering van reizigers
935
607
186
76
36
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
935
607
186
76
36
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
29 - 34 van 1.840 beoordelingen
31 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Het hotel was super goed!
Eten ook zeer goed en een zeer mooi huisrif.
Ook de kamer was erg netjes en mooi.
Personeel super vriendelijk.
Het animatie team was super leuk en maakte het hartstikke leuk voor alle kinderen en mensen.
Sue was een meisje van het animatie team en was super aardig en grappig en maakte het leuk voor iedereen.
Al met al was het een erg goed hotel!
Zeker een aanrader!

Verbleef: mei 2018, reisde met vrienden
Bedank Robin D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Farid G, General Manager van The Three Corners Sea Beach Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd 1 juni 2018

Beste Robin,


Hartelijk dank dat u de tijd neemt om uw ondersteunende beoordeling online te schrijven en Sea Beach Resort aan te bevelen aan onze lezers.
Bedankt voor een geweldige beoordeling en we zijn erg blij dat je je tijd met ons hebt genoten.
Bedankt dat je hebt gekozen om je vakantie bij ons door te brengen en we kijken ernaar uit je binnenkort weer te verwelkomen.

Vriendelijke Groeten

Farid Guirguis
General Manager
gm-seabeach@threecorners.com

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Super resort, meest vriendelijke personeel dat ik in tijden tegen ben gekomen. Geweldig animatie-team die jong en oud proberen te vermaken, Sue Totti en Henni zijn geweldig. Mooi zwembad en genoeg ruimte om lekker te relaxen.
Enige minpuntje is dat de WiFi in de lobby niet erg betrouwbaar is, valt vaak uit

Verbleef: mei 2018, reisde met familie
Bedank Rowan R
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Farid G, General Manager van The Three Corners Sea Beach Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd 25 mei 2018
Google-vertaling

Dear Rowan

Thank you for taking the time to share your review with us.
We appreciate your valuable feedback as it helps us identify the areas we can improve the guest experience.
I am happy to read that you appreciated the effort of our animation team.

We appreciate your feedback and will work on it to improve where needed

Thanks again and we hope that we can welcome you again in our hotel.


Farid Guirguis
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Het hotel is fantastisch en de zee adembenemend mooi, het personeel doet er alles aan je een fijne vakantie te bezorgen. Sue en Totti van het animatie team zijn erg lief en doen hun best je te vermaken.

Verbleef: mei 2018, reisde met een partner
1  Bedank frankensteintje
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Farid G, General Manager van The Three Corners Sea Beach Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd 23 mei 2018
Google-vertaling

Dear Frankensteintje

Warm greetings from The Three Corners Sea Beach, it is nice to hear you had amazing experience with us and willing to recommend our property. It is clear that you really enjoyed your time with us that and we are happy you had stress-free time

Looking forward to welcome your good self in the very near future

Farid Guirguis
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Een TripAdvisor-lid
1
18 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Mooi resort,wel afgelegen .
Kamers en eten ruim voldoende.
Personeel zeer vriendelijk,vooral de mensen van de animatie . ( Totti en hany )
Direct aan het strand.
Gaan zeker nog eens terug
Fred en Marion uit Doorn

Verbleef: mei 2018, reisde met een partner
Bedank Een TripAdvisor-lid
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Farid G, General Manager van The Three Corners Sea Beach Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd 19 mei 2018

Beste Fred en Marion,

Hartelijk bedankt om de tijd te nemen een beoordeling te schrijven en ons aan te bevelen aan de tripadvisor lezers.

Wij zijn erg blij dat u een fantastische vakantie had bij ons en wij hopen om u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen.

Nogmaals bedankt voor uw lovende beoordeling

Vriendelijke Groeten

Farid Guirguis
General Manager
gm-seabeach@threecorners.com

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Heel fijn hotel super lief personeel zijn de hele dag vriendelijk kamers netjes en schoon animatie is ook super vooral de shows savonds heel afwisselend, elke avond een verrassing veel humor wij komen zeker nog eens terug

Verbleef: mei 2018, reisde met een partner
Bedank fred692
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Farid G, General Manager van The Three Corners Sea Beach Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd 19 mei 2018

Beste Fred,


Hartelijk bedankt om de tijd te nemen een beoordeling te schrijven en ons aan te bevelen aan de tripadvisor lezers.

Wij zijn erg blij dat u een fantastische vakantie had bij ons en wij hopen om u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen.

Nogmaals bedankt voor uw lovende beoordeling

Vriendelijke Groeten

Farid Guirguis
General Manager
gm-seabeach@threecorners.com

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken