Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
3 personen bekijken dit hotel
Expedia.com
US$ 160
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 17-12-21
Hotels.com
US$ 160
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 17-12-21
JAZ
US$ 144
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 17-12-21
Booking.comUS$ 160
Agoda.comUS$ 196
PricelineUS$ 219
alle 15 aanbiedingen bekijken
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (2.383)
Beoordelingen filteren
2.383 resultaten
Waardering van reizigers
1.888
410
58
8
19
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
1.888
410
58
8
19
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 2.383 beoordelingen
Beoordeeld op 24 maart 2020

Ondanks dat we vanwege Corona maar 3 dagen in het hotel zijn geweest was het weer genieten. Met name de restaurant staff, inclusief keuken is zeer service gericht. Kamers , hoewel wat ouder zijjn prima onderhouden.

Datum van verblijf: maart 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank willemk2014
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
JazSolaya1, Manager van Jaz Dar El Madina, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 26 maart 2020

Beste Gasten,

Bedankt voor uw keuze om uw vakantie door te brengen in Jaz Dar El Madina.
Mijn team en ik willen u ook bedanken voor uw kritische en waardevolle feedback.
U heeft ons gemotiveerd om te blijven streven naar continue verbetering van de service.

Nogmaals bedankt voor uw bezoek aan ons hotel en voor de feedback.
We kijken er naar uit u weder te zien.

Ashraf El Sayed
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 4 maart 2020 via mobiele applicatie

Een week met de familie. Was een geweldige ervaring, uiteraard lekker weer, lekker eten en genieten. Je wordt verwend door het personeel, niks is te veel. Ook met de familie een echte aanrader. Ik zeg op voor een herhaling.

Datum van verblijf: maart 2020
Reistype: Reisde met familie
Bedank NikeZeewolde
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
JazSolaya, Manager van Jaz Dar El Madina, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 4 maart 2020
Google-vertaling

Dear Nike,

sunny greetings from Jaz Dar El Madina. Thank you for choosing to stay at the Dar El Madina and taking time to leave this wonderful review of our hotel. It is great to hear that your stay was very good and you enjoyed the staff hospitality. We try so hard to make each guest stay as seamless and pleasant as possible and we are happy that we have done so with your family. Until your next travels to Marsa Alam, we will be patiently waiting for your return as it was a pleasure having you in our hotel.

Kindest Regards
Ashraf El Sayed
General Manager
Jaz Solaya
Jaz Dar El-Madina

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 18 februari 2020

Voor de vierde keer in dit mooie gezellig ressort geweest en elke keer is het weer super geregeld van ontbijt tot en met diner alles even lekker ook het restaurant op het strand is top met name broodje tonijn ook de kamer was weer piekfijn in orde alles weer even schoon en om niet te vergeten de bediening altijd even vriendelijk doen er alles aan om het naar je zin te maken wat ons betreft tot volgend jaar
Gr Kees en Astrid van Eijk nieuwkoop

Datum van verblijf: februari 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank 340astridv
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
JazSolaya, Manager van Jaz Dar El Madina, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 18 februari 2020
Google-vertaling

Dear Astrid,

Thank you very much for your comments regarding your stay at Jaz Dar El Madina.
We look forward to your words of praise. We will of course forward your positive comments to the employees concerned.
Your satisfaction is the best reward for our employees who work every day to offer you impeccable service.
We hope to see you again soon.

Kindest Regards
Ashraf El Sayed
General Manager
Jaz Solaya
Jaz Dar El-Madina

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 16 februari 2020 via mobiele applicatie

Fijn hotel met goede service en voorzieningen. Persoonlijke aandacht en kleine extra’s die het verblijf erg aangenaam maken. We hebben aan aantal dagen flinke wind gehad en bij dit hotel heb je daar het minste last van omdat het in een carré vorm om het zwembad ligt en dat het zwembad verwarmd is wat niet bij ieder hotel zo was. Eten was goed en voldoende keus je kunt ook a la cart eten bij restaurants in de buurt. Aanrader!

Datum van verblijf: februari 2020
Reistype: Reisde met een partner
Bedank AnsBok
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
JazSolaya1, Manager van Jaz Dar El Madina, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 16 februari 2020
Google-vertaling

Dear AnsBok,

Sunny greetings from Jaz Dar El Madina. Thank you for choosing to stay at the Jaz Dar El Madina and taking time to leave this wonderful review of our hotel. It is great to hear that your stay was very good and you enjoyed the staff hospitality. We try so hard to make each guest stay as seamless and pleasant as possible and we are happy that we have done so with your family. Until your next travels to Marsa Alam, we will be patiently waiting for your return as it was a pleasure having you in our hotel.

Kindest Regards
Ashraf El Sayed
General Manager
Jaz Solaya
Jaz Dar El-Madina

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 15 februari 2020

Wat een geweldig resort! Klein en fijn. Veel aandacht van staf en bedienend personeel. Ontzettend hartelijk en betrokken. Een aanrader voor stellen en gezinnen die rust zoeken maar op z'n tijd ook wel in zijn voor een voorstelling of een dansje.
Veel keuze uit lekker eten, ook in aanpalende restaurants, zoals Momo, een Aziatisch pareltje in Marsa Alam.

Datum van verblijf: februari 2020
Reistype: Reisde met een partner
1  Bedank AduardinGroningen
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
JazSolaya1, Manager van Jaz Dar El Madina, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 16 februari 2020
Google-vertaling

Dear Aduardin,

Sunny greetings from Jaz Dar El Madina. Thank you for choosing to stay at the Jaz Dar El Madina and taking time to leave this wonderful review of our hotel. It is great to hear that your stay was very good and you enjoyed the staff hospitality. We try so hard to make each guest stay as seamless and pleasant as possible and we are happy that we have done so with your family. Until your next travels to Marsa Alam, we will be patiently waiting for your return as it was a pleasure having you in our hotel.

Kindest Regards
Ashraf El Sayed
General Manager
Jaz Solaya
Jaz Dar El-Madina

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken