Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Hotel Presidente(San José)
US$ 153
US$ 105
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Hotel Santo Tomas(San José)
US$ 61
US$ 52
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Balmoral Hotel(San José)
US$ 106
US$ 93
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 178
US$ 144
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Barcelo San Jose(San José)
US$ 134
US$ 107
Bookit.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis parkeren
  • Inclusief ontbijt
US$ 115
US$ 102
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 149
US$ 108
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Hotel Aranjuez(San José)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 65
US$ 55
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Cocoon Hotel(San José)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 39
Expedia.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Hotel Del Rey(San José)
US$ 119
US$ 112
Expedia.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Beoordelingen (1.040)
Beoordelingen filteren
1.040 resultaten
Waardering van reizigers
665
302
48
16
9
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
665
302
48
16
9
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
5 - 10 van 1.040 beoordelingen
3 augustus 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Onze eerste 2 nachten in CR hier verbleven. Ruime kamers, lekkere bedden. Badkamers klein, maar voldoen. Lekker ontbijt. Park La Sabana een paar minuten lopen. Helaas niet op loopafstand van het centrum, dat was bij nader inzien toch wel leuk geweest.

Verbleef: augustus 2017, reisde met familie
Bedank Judith B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
SofiaHon, Gerente van Apartotel La Sabana, reageerde op deze beoordelingGereageerd 9 augustus 2017

Bedankt voor uw recensie! Zo blij dat je genoten van je verblijf bij ons! We zijn een beetje uit het centrum van San José, niet in het hart van het centrum. Hoewel dit betekent dat er een klein wandeling nodig is om naar het historische centrum te komen, betekent dit ook dat u weg bent van het geluid en gedoe van het stadscentrum. Dicht genoeg om te genieten, en ver genoeg om te voelen alsof je in de oase in het midden van de stad bent!

Bedankt voor het schrijven, ik hoop dat we je binnenkort weer op de hoogte hebben! Beste wensen!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 juni 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Net kleinschalig hotel met verschillende faciliteiten. De kamer die wij hadden (2 slaapkamer appartement) beschikt over keuken en zitgedeelte die allebei ruim opgezet zijn. Parkeren op het hotelterrein zelf mogelijk!

Mooi zwembad en goede internet verbinding. Een zeer goed en divers ontbijt in de ochtend! Kortom, goed hotel dichtbij de luchthaven en het centrum van San Jose.

Verbleef: juni 2017, reisde met vrienden
Bedank Vincent G
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
SofiaHon, Gerente van Apartotel La Sabana, reageerde op deze beoordelingGereageerd 27 juni 2017

Hartelijk dank voor uw opmerkingen! We zijn zo blij dat u van je verblijf genoten hebt, en dat je verbonden kan blijven met ons sterke WiFi-netwerk! Wij hebben een breedband draadloos netwerk in het hele hotel met back-up internetleverancier, zodat u altijd snel en betrouwbaar bent binnen handbereik! Ik hoop u de gelegenheid te hebben om u binnenkort weer te hosten. Beste wensen!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
7 maart 2017 beoordeeld

Na een lange vlucht prima hotel om aan te komen. Vriendelijke ontvangst, goede service en schone kamer. Buffetontbijt was goed met voldoende keuze. Van brood tot fruit tot bonen met rijst. Loopafstand naar het centrum is ongeveer 10 minuten.

  • Verbleef: februari 2017, reisde met een partner
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank Patrick V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
SofiaHon, Gerente van Apartotel La Sabana, reageerde op deze beoordelingGereageerd 8 maart 2017

Hartelijk dank voor je recensie jou! Zo blij dat je genoten hebt van uw verblijf bij ons !! De mooie dames in de keuken zijn niet alleen de vriendelijkste mensen die je ontmoet, ze zijn ook zeer getalenteerde !! Elke dag ze voor te bereiden vers zelfgebakken brood, perfect om te gaan met je 's ochtends koffie!

Hoop om meer nieuwe recepten volgende keer dat u een bezoek, met vriendelijke groet!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 januari 2017 beoordeeld

Naar een lange vlucht werden we heel gastvrij ontvangen bij La Sabana. Er wad iets mis met de creditcard maar we konden eerst lekker douchen en naar bed. Geen probleem dat we het morgen zoude uitzoeken.

Verbleef: januari 2017, reisde met familie
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank jcabe_920833
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
SofiaHon, Gerente van Apartotel La Sabana, reageerde op deze beoordelingGereageerd 15 januari 2017

Hartelijk dank voor je recensie jou! Zo blij dat konden wij u van harte welkom en bieden een broodnodige rust en vrede na een lange vlucht. Service is onze eerste prioriteit, zo blij dat je kon dat te ervaren! Hoop te kunnen om opnieuw serveren u zeer binnenkort. Beste wensen!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 augustus 2016 beoordeeld

Een vriendelijke plek op een beetje afgelegen plek in San Jose. Zeer aardig personeel, kamers zijn gedateerd maar voldoende. Wij hadden kamer met uitzicht op parkeerplaats, was iets minder. Maar verder een fijne plek, bij een leuk stadspark, lekker zwembad en heerlijk ontbijt. Prima start van onze reis!

  • Verbleef: augustus 2016, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Bleb14
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
SofiaHon, Gerente van Apartotel La Sabana, reageerde op deze beoordelingGereageerd 26 augustus 2016

Dank u voor uw opmerkingen die u ! We zijn blij dat je genoten hebt van uw verblijf , in het bijzonder onze service en ontbijt. Een van onze belangrijkste kenmerken is dat we graag onze gasten te verwennen !

Ik ben erg blij te kunnen melden dat we in het midden van de volledige renovatie van alle keukens in onze appartementen . Op uw volgende bezoek krijgt u een compeltamente nieuwe en bijgewerkte keuken ! Wij hopen het snel te laten zien !

Bedankt voor je tijd en wensen u een goede dag , groeten !

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken