Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.118)
Beoordelingen filteren
1.118 resultaten
Waardering van reizigers
592
382
106
24
14
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
592
382
106
24
14
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 1.118 beoordelingen
Beoordeeld op 22 april 2014

Ligt centraal in de oude binnenstad van San Jose, 500 meter van het goudmuseum en allerlei winkels, eetgelegenheden.Kamers zijn ruim,netjes,en goed onderhouden.Mooi tuintje met zwembad en jacuzzi, vriendelijk personeel.Ontbijt is lekker maar beetje weinig, maar je betaalt hier ook niet echt veel, dus niet klagen.Wifi werkt goed,

Kamertip: Vraag een kamer met zicht op zwembad, is rustiger en de wifi werkt er beter
Datum van verblijf: april 2014
  • Reistype: Reisde alleen
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank PatrikVd
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
AdvisorHST, Owner van Hotel Santo Tomas, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 augustus 2014
Google-vertaling

Hoi Patrik, Grote Review, bedankt, Thomas

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 5 maart 2014

Een prima hotel, op loopafstand van het centrum. We hadden een kamer op de begane grond, schoon, groot, heerlijke douche met warm water, maar een beetje gehorig. Zeer vriendelijke en behulpzame staf. Het ontbijt was een beetje saai.

Kamertip: Vraag een kamer op de tweede verdieping. De houten vloeren zijn nogal gehorig als je beneden ligt.
Datum van verblijf: februari 2014
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Annelies K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
AdvisorHST, Owner van Hotel Santo Tomas, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 maart 2014

Hola Annelies, WOW! Happy Ending om een ​​reis, dat is geweldig. Uitstekende om te weten dat we geholpen om blijvende herinneringen te creëren voor uw Costa Rica Adventure. Dank U voor de mooie beoordeling. Safe Travels Thomas

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 17 september 2012 via mobiele applicatie

fijn en veilig hotel met zwembadje en jacuzzi. wij hadden gewoon een standaardkamer ; prima bed, ruim genoeg. badkamer met warm water, super!
Vriendelijke mensen bij de receptie. De ontbijtjongen ( niet de oudere man) was nou niet bepaald behulpzaam te noemen. Ontbijt vrij eenvoudig in vergelijk met goedkopere hotels.
Pluspunt is de centrale ligging, alhoewel San Jose nou niet bepaald Amsterdam te noemen is qua fraaiheid.
Dicht bij het Carribian busstation, nog geen 10 min lopen.
Voor ons was dit het prettigste hotel waar wij verbleven in San Jose , maar ook verre weg het duurste.
Ondanks de prijs zou ik hier een volgende keer zeker weer boeken

Datum van verblijf: september 2012
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank IjsduikertjeTP
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
AdvisorHST, Owner van Hotel Santo Tomas, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 20 mei 2013

Hello IjsduikertjeTP, Wonderful recensie heb je geschreven voor ons. Ja, we hebben een zeer geschikte locaties om te wandelen naar alle bezienswaardigheden en is ideaal voor tour ophalen en afzetten. We hebben veel gezinnen die hier met hun kinderen en echt genieten van het zwembad, lekker warm bubbelbad en waterglijbaan!
Nogmaals bedankt zoveel Thomas

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 27 januari 2012

Mooie ruime kamer in het nieuwe gedeelte van het hotel. Behulpzame eigenaar en een goede keuken.

Datum van verblijf: januari 2012
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Ellen B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
AdvisorHST, Owner van Hotel Santo Tomas, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 20 mei 2013

Hoi Ellen, ja veel van onze kamers zijn zeer ruim en met een 5 meter hoge plafonds en handgemaakte tegelvloeren of mooi hout. Wij bieden 24/7 tour en reizen service en de locatie is slechts 4 blokken van de centrale laan en alle attracties. We hebben veel Nederlanders famlies verblijf bij ons hier tot enkele dagen aanpassen en tehn beginnen ze gaan. En de meeste van de tijd hun laatste avond hier ook. Warmste Groeten Thomas

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
Beoordeeld op 13 mei 2011

Ik wilde geen pleisterpaleis, zoals het Hilton. Na wat zoeken op het internet koos ik Hotel Santo Tomas en hoopte ik op geluk.
Het was alles wat ik wilde.
Op het eerste gezicht was ik verrast door het uiterlijk van de straat en het afgesloten hek, maar het hotel is zeker brandschoon, de kamers zijn, hoewel ze geen magnetrons, etc. hebben, ruim.
Het personeel was zeer behulpzaam en beleefd.
Het decor is ouderwets.
Het eten in het restaurant is heel goed met een goede selectie dat prachtig wordt geserveerd.
Er zijn buiten zitgedeeltes en een klein zwembad.
Ik kan dit hotel sterk aanbevelen.

1  Bedank LadyReaper
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.com. De oorspronkelijke versie bekijken
Meer beoordelingen bekijken