Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Boek nu, betaal bij aankomst
US$ 153
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis parkeren
  • Gratis ontbijt
Gratis annuleren tot 26/07
Boek nu, betaal bij aankomst
US$ 190
US$ 92
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Zwembad
  • Aan het strand
Gratis annuleren tot 28/07
US$ 123
US$ 119
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Aan het strand
  • Restaurant
Luna Lodge(Carate)
US$ 234
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis parkeren
  • Zwembad
Finca Exotica Ecolodge(Carate)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 68
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis parkeren
  • Gratis ontbijt
Hotel Las Brisas(Punta Arenas)
Gratis annuleren tot 26/07
Boek nu, betaal bij aankomst
US$ 107
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Marenco Beach & Rainforest Lodge(Corcovado National Park)
TripAdvisor
Zie aanbieding
TripAdvisor
Zie aanbieding
Corcovado Paradise(Corcovado National Park)
TripAdvisor
Zie aanbieding
Beoordelingen (372)
Beoordelingen filteren
372 resultaten
Waardering van reizigers
275
66
19
5
7
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
275
66
19
5
7
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 372 beoordelingen
27 april 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

We hadden een heerlijke tijd hier. Alles was perfect. Ontzettend vriendelijke staf. Bediening geweldig. Heerlijk gegeten. Relaxen op het strand in de hangmat en heerlijke lunch op het strand. Bungalow prima voor elkaar, heerlijke Buitendouches en een fantastische bed. Kortom een plek om nog een keer naar terug te gaan.

Verbleef: april 2017, reisde met een partner
Bedank Christel S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 mei 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Bijzondere locatie in de jungle. Voor kinderen te weinig te doen. En je moet wel tegen de hitte kunnen, met name de luchtvochtigheid. Verder erg vriendelijk personeel en heerlijk eten. Onderweg met de boot al veel dieren gezien zoals een kaaiman en een luiaard.

Verbleef: mei 2016, reisde met familie
Bedank MLSchok
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
StevenLill, Owner van Casa Corcovado Jungle Lodge, reageerde op deze beoordelingGereageerd 23 augustus 2016
Google-vertaling

I'm glad that these guests enjoyed the location and the beauty of our Hotel. It can be a little boring and hot for some children but they do love the pool and the beach, that usually keeps them happy. It sounds like our guides and kitchen staff did a good job, a big gold star for them! All the best. Steven Lill owner\founder

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 maart 2016 beoordeeld

De lodges zijn prachtig en ruim en gelegen temidden van het regenwoud.
De natte landing is spectaculair en avontuurlijk, alsook de tractor die ja naar boven brengt naar de receptie.
De sunset-bar biedt een prachtig panorama van de ondergaande zon.
De gidsen die de wandelingen in het regenwoud begeleiden zijn heel professioneel, vriendelijk en klant vriendelijk.

  • Verbleef: maart 2016, reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
1  Bedank Marc V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
StevenLill, Owner van Casa Corcovado Jungle Lodge, reageerde op deze beoordelingGereageerd 8 april 2016
Google-vertaling

The rains that fall during the evening and in the early morning hours make for great sleeping weather and add another element to the sounds of the jungle. The panorama of the setting sun from the '' Sunset Bar'' is always a fantastic end to a good day. Of course I recomend that you try one of our tropical fruit Margaritas. Steven Lill owner\founder

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
31 december 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Met een boot vanaf Sierpe naar dit resort, een prachtige tocht. Commentaar en uitleg wordt door een te enthousiaste (niet authentieke) begeleider gegeven, alsof de groep alles mooi en bijzonder moet vinden (vogels, aapjes). Daar aangekomen, in de prachtige natuur, een aangelegd park met de ene mooie boom na de andere en tropische vogels die er rondvliegen, ruime verblijven, wordt het schema van eten (verplichte afname van drie maaltijden per dag, vast tijdstip!) uitgelegd en krijgt iedereen als start een overigens lekkere lunch. Daarna gaat iedereen naar diens verblijf, maar dit vindt plaats groepsgewijs (de groep waar je mee aankwam), waarna 1 voor 1 diegene bij diens verblijf wordt afgezet. Door het schemagewijze van de opzet (etenstijden), miste ik een bepaalde relaxte sfeer. Het eten - ontbijt en diner - is erg matig (diner is eigenlijk slecht voor dit type resort), de lunch is prima. Wat blijkt: er zijn twee koks: voor het ontbijt en de lunch, de andere voor het diner. Het personeel is servicegericht, maar erg gehaast (beïnvloedt de sfeer) en ze missen soms overzicht. De manager is een baasje (ego), soms is hij te strak voor het moment en de setting (ik ben daar gast!), wat hij probeert te verbergen en te ontkrachten. Is hij werkelijk geïnteresseerd in zijn gasten? I doubt it. Al met al: wel een ervaring rijker om er te zijn geweest, 2x geweldig gedoken. Echter, geen herhaling om hier terug te keren.

Verbleef: december 2015, reisde alleen
Bedank Wouter K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
StevenLill, Owner van Casa Corcovado Jungle Lodge, reageerde op deze beoordelingGereageerd 13 januari 2016
Google-vertaling

It' seems that this guest from the Netherlands enjoyed the boat ride to the hotel, the grounds and accommodations and the tropical atmosphere but was not completely happy with some of the details of the food service and attenion he received at the hotel. I'm sorry he didn't 100% enjoy his stay with us but I am happy he had a great time scuba diving at Cano Island. Steven Lill owner\founder

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 december 2015 beoordeeld

Wij hebben een 3-daags verblijf gehad op deze prachtige locatie. Na een 1,5 uur durende boottocht naar Casa Corcovado in gezelschap van gids Cynthia en resident manager Steven, kwamen we aan. Tijdens de tocht stopte de boot soms abrupt omdat de 'kapitein' iets aan de oevers of in de bomen zag. Heel alert en attent en zo konden wij foto's maken van een krododil, een aantal racoons en mooie vogels. Bij aankomst, inderdaad natte voeten, werden we per tractor naar het centrale punt gebracht. Daar was de receptie, de salon, het zwembad, de bar wn het restaurant. Na een heerlijke lunch, geservereerd door de altijd vriendelijke Eduardo en Alonso, werden we door Cynthia naar bungalow 7 gebracht. Prachtig, met 4 bedden, ruime badkamer, separaar toilet. Aanbeveling voor badkamer en toilet: opnieuw betegelen want de steentjes vloer is heel onprettig aan je blote voeten, scherp en onaangenaam. Jammer dat er geen AC was, zeker omdat de luchtvochtigheid meer dan 90% is. Gelukkig werken de fans naar behoren, alhoewel het niet echt afkoelt.
De snorkel excursie viel tegen vanwege het slechte zicht in het water, zeer troebel en eigenlijk is 1 uur te kort, zeker omdat je al 45 min nodig hebt om er te komen.
De wandeltocht door het oerwoud was prima en ook naar de waterval. Cynthia heeft ons veel laten zien. Het hotel heeft voor iedereen laarzen ter beschikking en dat was zeker nodig omdat het veel geregend had.
Dit geldt ook voor het ter beschikking stellen van zwemvliezen en snorkels voor de snorkel excursie.
Wat het eten betreft, geen culinaire hoogstandjes, maar zeker smakelijk en meer dan voldoende. Dit geldt ook voor het ontbijt en de cocktails die Eduardo en Alonso maken zijn voortreffelijk. Ze staan je altijd vriendelijk te woord en niets is hen te veel. Dit gelst ook voor alle overige medewerkers van Casa Corcovado.

Verbleef: december 2015
Bedank Thea1212
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
StevenLill, Owner van Casa Corcovado Jungle Lodge, reageerde op deze beoordelingGereageerd 12 januari 2016
Google-vertaling

I'm glad that these guests from the Netherlands had a good time with us at Casa Corcovado. It is too bad that it seems that the water was murky at Cano Island the day of thier snorkeling excursion. Thank you for coming and I hope you will return. Steven Lill owner\founder

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken