Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Heerlijk gegeten”
Beoordeling van Ma Ma Gui

Ma Ma Gui
Geclassificeerd als nr. 4 van 88 Restaurants in Playa Samara
Certificaat van uitmuntendheid
Keukens: Frans
Dineropties: Na sluitingstijd, Bezorgen, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Bezorgen, Reserveringen
21 augustus 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Als voorgerecht hadden we de schotel met vlees en kaassoorten gedeeld. Heerlijk uitgesproken smaken met lekker brood. Een prima start. Als hoofdgerecht de risotto met zalm en de tagliatelle met rode snapper. Heerlijke gerechten met heel veel variatie in smaken. Als toetje nog de vanille ijsjes met chocola en een uitstekende cappuccino om het diner compleet te maken. Fijne bediening van een enthousiaste en goedlachse jonge ober. Echt een aanrader dit restaurant!!

Datum van bezoek: augustus 2018
Bedank rvissers
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (565)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

3 - 7 van 565 beoordelingen

8 augustus 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Weinig Italiaanse restaurants die zo heerlijk koken met waanzinnig lekkere en verse combinaties. De starters met tonno en pesce di spada waren gewoon fantastisch!! Goddelijk, echt top!!

Datum van bezoek: augustus 2018
Bedank karinw278
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 juli 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

We hebben hier twee keer uitzonderlijk goed gegeten. De pasta’s (vers) zijn verrukkelijk! Een echte aanrader! En op afstand het beste restaurant in Samara, misschien wel Costa Rica. Het verbaast ons dat dit restaurant niet op nummer 1 staat.

Datum van bezoek: juli 2018
Bedank Margriet V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Gigio P, Owner van Ma Ma Gui, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 27 juli 2018
Google-vertaling

Let is express all our gratitude for being such a loyal customers.
We are honored to receive such a good accolade!
For the ranking, naturally we should be number one for ever, but i assume the algorithm of trip advisor get sometimes confused.
What we care is our consistency of serving good creative food.
Thank you again
Best
Gigio Palazzo

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 juni 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Wat hebben wij hier lekker gegeten! Zeker een parel van Samara te noemen. Niet goedkoop, maar elke cent waard. Zowel het eten als de bediening en ook zeker de sfeer...alles klopt! Zeer aan te raden. Wij hebben nog 1 dag hier, gaan wij morgen dus weer hier eten.

Datum van bezoek: juni 2018
Bedank Jurgita I
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Gigio P, Owner van Ma Ma Gui, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 27 juli 2018
Google-vertaling

Thank you for your kind words. It makes us proud for what we do!
Thanks again and we hope to welcome again in the future.
Best Regards
Gigio Palazzo

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 maart 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk Italiaans eten. Goede pasta en pizza en zeer vriendelijk personeel. Ook het vleesplateau en visplateau waren erg goed. Aanrader vanuit ons hotel en terrecht!

Datum van bezoek: maart 2018
Bedank Patty L
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Gigio P, Owner van Ma Ma Gui, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 april 2018
Google-vertaling

Thank you very much

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Ma Ma Gui bekeken, bekeken ook

Playa Samara, provincie Guanacaste
Playa Samara, provincie Guanacaste
 
Playa Samara, provincie Guanacaste
Playa Samara, provincie Guanacaste
 
Playa Samara, provincie Guanacaste
Playa Samara, provincie Guanacaste
 

In Ma Ma Gui geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding