Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Playa samara; Pura vida.”
Beoordeling van Samara Beach

Samara Beach
Van tevoren boeken
Meer info
US$ 60,00*
Vanaf
Ocean Seafari Tour in Sámara
Geclassificeerd als nr. 4 van 12 dingen om te doen in Playa Samara
Certificaat van uitmuntendheid
Attractiegegevens
26 augustus 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Gewoon heerlijk genieten! Het water is vrij warm en de golven kunnen redelijk hoog zijn. Verder zijn er genoeg bedjes te verkrijgen (gratis mits je een consumptie pakt bij desbetreffende bar)

Oh en voor de beginnende surfer is het al helemaal tof! Je kan overal surfplanken huren en evt lessen.

Datum van activiteit: augustus 2017
Bedank nickyb342
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (1.387)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen
Filteren

14 - 18 van 1.387 beoordelingen

29 juli 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Super bestemming om te leren surfen en lekker lunchen op het strand. Prima gratis bedjes en strandstoelen in ruilen voor een consumptie

Datum van activiteit: juli 2017
Bedank Edwin V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 mei 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

We hadden geen hoge verwachtingen van dit strand, maar het was hier zalig. Mooi strand, heerlijke warme zee, leuke strandtenten met fijne ligbedjes en superrelaxed sfeerrrtje! We brachten hier een paar zalige dagen door, even bijkomen van al dat rondtrekken in Costa Rica.

Datum van activiteit: februari 2017
1  Bedank MarijkeKroket
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 februari 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Leuk hotel in hartje Samara. Wij waren daar eind december, hotel was vol geboekt door de lacals, maar bij het zwembadje was heel rustig, daar komen ze dus niet voor Simpel hotel met de tuin

Datum van activiteit: december 2016
Bedank IrinaK1660
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Bekijk meer beoordelingen
15 februari 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Nog relatief rustig strand, breed en wijds. Lekkere zee, leuke tentjes waar je op n bedje kan zitten en eten en drinken. Fijn plekje

Datum van activiteit: februari 2017
1  Bedank MarijkeKroket
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Samara Beach bekeken, bekeken ook

Playa Samara, provincie Guanacaste
 
Playa Samara, provincie Guanacaste
Playa Samara, provincie Guanacaste
 

In Samara Beach geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding