Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Perfect location”
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Villa -
1 slaapkamer, 1 badkamer, met plaats voor 4 gasten
Playa Flamingo, provincie Guanacaste

Reizigersbeoordelingen

Heel goed - gebaseerd op 5 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Engels
  • Alles
Alles
Eerst Engels
Alles
Alles
Susan H
Surrey
Niveau 6 bijdrager
264 beoordelingen
105 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 183 nuttige stemmen
Beoordeeld op 14 februari 2018 voor een verblijf in januari 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
19 mrt 2018
Hi, Sue and Derek! Thank you for your visit to our little corner of Paradise! We always strive to offer our guests a safe, quiet and inviting atmosphere in which to relax and enjoy the climate and surrounding ambiance. Although the vistas from a couple of our other apartments are perhaps even more enticing, your Suite was located adjacent to one of our large swimming pools with spacious sunning terraces, surrounded by tropical gardens, offering sparkling views of the nearby hills and gentle Paacific ocean. Sunset is a special time here at Villas Casa Loma where we try to encourage an open appreciation of the natural wonders that surround us here! As you discovered, a wide variety of excellent restaurants abound in the area...many of them situated either on or near the spectacular beaches ...At Villas Caa Loma, you are never far from a mouth-watering culinary experience! We are always delighted to help with planning day tours designed for individual hedonistic experiences... Fishing, sailing, surfing, golfing, standup paddle, mountain biking, horseback riding, river cruises, hot springs and volcano visits are but a few of the exciting possibilities just minutes from our property. Knock yourself out, or curl up under a palm with a good book.The real joy is that you can do it all - or nothing at all ... The choice is always yours! Again, thank you for your visit. Do come back again...Costa Rica is missing you both! PURA VIDA! Tom and Igor
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Keith B
Toronto, Canada
2 beoordelingen
Beoordeeld op 17 oktober 2017 voor een verblijf in maart 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
19 okt 2017
So nice to have you with us yet again, Keith! You seem to have found the perfect spot for your Seduko and sunning on your own private patio - close to one of the pools, too! It seemed to us like you had just arrived when you announced that you were having to go home after only 3 months... Time has a tendency to go by quickly when you are pursuing the things that you most enjoy!
Since your departure, several new restaurants have opened in the area and new entertainment nights are being introduced. We seem to have a wealth of talented musician and singers here, which makes dining out a special experience here in our little corner of Paradise...
We are looking forward to your next visit - and so are your parrot friends, monkeys and other wildlife that still visit daily!
Costa Rica is missing you!
PURA VIDA
Tom and Igor
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Atlanta
Beoordeeld op 2 maart 2011 voor een verblijf in februari 2011
Google Vertalen naar het Nederlands
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Prijs/kwaliteit Kamers
Locatie Hygiëne
Inchecken/receptie Service
Reisgroep: Friends
Je leeftijdgroep 45-54
Zou ik deze vakantiewoning aan mijn beste vriend(in) aanbevelen?  
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.
Antwoord van management
2 mrt 2011
We so enjoyed your recent visit to VCL again, and thank you for sharing yet another birthday with us here, Andria... There are indeed a multitude of activities, dining experiences and natural wonders to see here in our little corner of Paradise... Recently a large family reunion was here and spent a month expoloring the area, deep sea sportfishing, kayaking, zip line, horseback riding, visiting rain forest preserves, volcanos, etc.... Like you, they realized that the possibilities are endless. These experiences keep bringing people like yourself back for more!... We appreciate your kind comments and look forward to your return... PURA VIDA! Tom and Igor
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC of haar partners.
Mississauga Ontario
Beoordeeld op 27 februari 2011 voor een verblijf in januari 2010
Google Vertalen naar het Nederlands
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Prijs/kwaliteit Kamers
Locatie Hygiëne
Inchecken/receptie Service
Reisgroep: Spouse / significant other
Je leeftijdgroep 55-64
Zou ik deze vakantiewoning aan mijn beste vriend(in) aanbevelen?  
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.
Antwoord van management
27 feb 2011
Thank you for your kind words...We are all missing you here this year... Quite a few of your friends have returned and are asking where you are... We trust that next year will bring you both back here to our little corner of Paradise! ... Weather here has been predictably warm and wonderful., of course. Hardly a drop of rain here since early December ... We spent some hours recently watching whales splashing in the bay from the upper terrace. Spectacular! ...This season has been very exciting this year again, with superb entertainment at the restaurants and lots of activities both day and night... (Flamingo Beach continues to be in full swing.) ... We have several new restaurants that have opened in the area, so the choices for dining out are even broader... Of course, we are looking forward to seeing you both soon. Warmest regards from all of us here at Villas Casa Loma!
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC of haar partners.
Beoordeeld op 25 februari 2011 voor een verblijf in november 2010
Google Vertalen naar het Nederlands
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Prijs/kwaliteit Kamers
Locatie Hygiëne
Inchecken/receptie Service
Reisgroep: Spouse / significant other
Je leeftijdgroep 65+
Zou ik deze vakantiewoning aan mijn beste vriend(in) aanbevelen?  
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.
Antwoord van management
25 feb 2011
Thank you, J & B ! ... We trust that you are both thawed out after your brief return North, and that the beaches of Fla. are living up to your expectations again... We have had a terrific year here, with lots of returning guest/friends, plus animal and birdlife! ... We now have the road to the back of our wildlife preserve opened up again, so one can easily walk for a couple of killometers into the forest... Olga the cat had 3 kittens, so more wildlife around now! ... We spotted several deer, coatimundis and numerous other beasts recently... This really is a little Paradise...One that we are happy to share with others!) ... With fond memories of a wonderful visit with you both...be well and hope to see you again here in our little corner fo Paradise... Tom and Igor , Willy, Ernesto and Lorena - VILLAS CASA LOMA
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC of haar partners.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen