Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (375)
Beoordelingen filteren
375 resultaten
Waardering van reizigers
228
92
31
20
4
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
228
92
31
20
4
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 375 beoordelingen
Beoordeeld op 2 maart 2018

Dit hotel wordt gerund door een Nederlandse eigenaresse. Zij is heel vriendelijk. Wij hadden niet veel verwachtingen van dit hotel, het is voor ons geboekt door Costa Rica online (Riksja) vanwege de afstand tussen San Gerardo en Puerto Vieja, die anders wel erg groot zou zijn. Het hotel ligt op de helling van een zeer aktieve vulkaan, dat vonden wij wel enigszins spannend, waar we ook met de eigenaresse over gepraat hebben. Zij hebben niet veel hinder ondervonden of nog steeds ondervinden van de uitbarstingen. Wel wat scheuren hier en daar van de aardbevingen. Wij voinden het daarom een geruststellend idee dat de bedden van zeer dik staal waren gemaakt, zodat je daar kan onder kruipen bij calamiteiten. Wij hadden kamer 3 met mooi uitzicht op het dal met de stad Turrialba. Echter als we door onze kamerdeur naar buiten gingen op het terrasje hadden we voluit zicht op de vulkaan, die regelmatig rook uitstoot die ver weg naar de rechterkant verdween. Het ontbijt vonden wij goed en wij hebben er ook in de avond lekker gegeten. In de middag zijn er uren waarin je gratis koffie en thee kunt pakken. Wij werden dus hartelijk ontvangen met koffie en cake! Het hotel heeft geen lift! De volgende dag hebben wij een prachtige tocht van 28 km raften over de rivier gedaan! Als 60 plussers werden wij zeer goed begeleid door de captain en hebben wij genoten van de mooie natuur en rivier. Absoluut een aanrader als je van raften houdt. Het hotel kan het raften ook voor je boeken. Het kostte 80 dollar per persoon, raften is dan van 10-17 uur met een heerlijke lunch tussendoor en 2 keer zwemmen. Het raften was voor ons een van de hoogtepunten van onze vakantie in Costa Rica!

Kamertip: Kamer 3 op de eerste verdieping geeft in principe uitzicht op beide kanten
Datum van verblijf: februari 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank connievanbeelen
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
guayabolodge, Owner van Guayabo Lodge, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 8 maart 2018
Google-vertaling

Hello Connie,
Thank you so much for your kind words! We hope to see you here some day again! The Turrialba Volcano and the rafting options are certainly a highlight. As for the volcano,you can reach up to La Central at around 2700 mt height. The views from here are spectacular and I will post a photo I took yesterday for you to see. Check our Trip Advisor photos.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 19 februari 2018 via mobiele applicatie

Groot hotel gelegen aan de voet van de vulkaan, kamer was compleet met keukentje en grote badkamer, wel ijskoud en dat in putje zomer.
Ontbijt was basic maar net voldoende. Tuin is ooit mooi geweest maar kan nu een opknapbeurt gebruiken. Kamers met zicht op vulkaan en stad Turrialba.
We mochten langer op de kamer blijven daar deze niet geboekt was voor volgende gasten, top.
Kamer was niet echt proper.

Datum van verblijf: februari 2018
Reistype: Reisde met een partner
1  Bedank PatrikVd
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
guayabolodge, Owner van Guayabo Lodge, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 24 februari 2018
Google-vertaling

Dear Patrik,
Your complaints are vague. Your photos show the room was in order. You reserved a standard double and were upgraded free of charge to a Mountain Suite: we wanted to give you a surprise treat!

Let us first clarify what your expenses were:
you spent: USD 117,52 (tax included) for the beautiful mountain suite, with complementary breakfast. Between 3 and 5 pm we serve coffee and tea free of charge in our lounge. Then you spent USD 9,23, taxes included, for a total of 3 drinks (1 beer and 2 coca cola). You did not have dinner at the lodge, but if you would have, you would have spent from USD 5.5 to a maximum of USD 23 (for a 3 course meal, taxes included).
If this is too expensive for you, there are plenty of options in town and you could have stayed at a hostel in Turrialba.

We are not a big hotel: we are a family run lodge with a total of 27 rooms for our guests.

Check a map before you travel: Costa Rica is in the Northern hemisphere. This means that the months of January and February can be cold. You do not feel this at sea level. But up on the volcano the difference with coastal temperatures can be of 15 degrees or more. So if you come from a beach, you need to bring a sweater and or coat to the lodge.

Most people enjoy our garden and walking areas. They are a little wild, with different small garden types (tropical cloud forest, fruits and vegetables, anthuriums and lilies, other flowers and orchids, etc.) in a larger setting and this attracts the great bird life we enjoy at the moment. Pity you did not enjoy this.

At our reception we are happy to solve any problems you might have: we are there for you and want to make your stay as enjoyable as possible! By the way, the first photos you posted of the Turrialba volcano were awsome: obviously you did enjoy going up there! Pity you removed them.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 22 oktober 2017 via mobiele applicatie

Wij (ik en mijn vriendin) hebben 5 nachten in dit hotel (lodge) doorgebracht. Dit hotel heeft een mooi onderhouden tuin (veel vogels) en is prachtig gelegen in de bergen, met uitzicht op de actieve vulkaan. Wat ons het meest is bij gebleven is de oprechte interesse en vriendelijkheid van de eigenaar en het personeel. We konden met alles bij hen terecht en in de ochtend bij het goed verzorgde ontbijt werd er naar de dag gevraagd en werden tips etc. gegeven gegeven. Wij hebben het hier heel erg naar onze zin gehad en kunnen Guayabo Lodge aan iedereen aanbevelen. Team Guayabo Lodge, nogmaals bedankt voor de goede zorgen.

Datum van verblijf: oktober 2017
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Andrew_091983
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
guayabolodge, recepcionista van Guayabo Lodge, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 23 oktober 2017
Google-vertaling

Hi Andrew,

Thank you very much for your friendly opinion.
We really enjoyed to have you as a guest in Guayabo Lodge for the 5 days.

Hope we see you soon again!

Best regards,

Julia

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 26 september 2017 via mobiele applicatie

Wij hadden dit hotel als tussenstop geboekt, en zouden hier 2 nachten verblijven.
We kwamen smiddags rond 3 uur aan. We vonden het al niet zo leuk omdat het erg koud en bewolkt was, dus we hadden al bedacht dat wij maar één nacht wilde blijven in plaats van twee nachten. In de Lobby waren wij daarvoor even aan het bellen, maar de eigenaresse hoorde dit, en zij vond het heel gek dat wij het niet zo leuk vonden hier. We moesten met haar mee lopen ik kreeg een stok in mijn handen geduwd, moest dichte schoenen aantrekken en moest een uur gaan hiken, wat helemaal niet ons ding is. Zij ging vertellen over allerlei planten en bloemen en aan het eind kwamen wij bij een waterval, die niks voorstelde in vergelijking wat je voor watervallen hebt in Costa Rica. Wij waren ook heel moe want wij hadden net 5 uur lang gereden.
Ze was erg opdringerig en ookal gaven wij aan dat we terug wilde ze bleef van alles laten zien.
Toen wisten wij het zeker, wij blijven hier geen nacht langer.
We hebben daar ook avond gegeten, ook dat was echt heel vies. Ik kreeg varkensvlees, wat heel taai was met zure saus.
In de avond zaten er hele grote insecten.
Ik heb eigenlijk geen goed woord over voor dit hotel.
Als je van sport houd en koud weer dan moet je hier zijn. Je kunt hiken, raften en paardrijden. Ook kun je de vulkaan beklimmen, die wij overigens niet eens hebben gezien door de vele bewolking.
Nooit meer!

Datum van verblijf: september 2017
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank Lucille U
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
guayabolodge, Propietario van Guayabo Lodge, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 30 september 2017
Google-vertaling

Hello Lucille, I am very sorry to hear your embittered reaction. When you drive up from the coast, like you did, then our cloud forest area does feel chilly. And it is normal that in the afternoon the sky gets cloudy and it can rain. This is why it is called a cloud forest environment. Don't forget that we are at 1500m asl, so our temperatures are mild and actually very pleasant.

You expressed you wanted to go on driving to Limon, and were not happy with the fact the the organiser of your tour had booked you in our hotel.

So, when you said you were not tired at all and wanted to hike in a rainforest, I tried to make you happy and took you to see our cloud forest reserve (free of charge and in my own time). For this I suggested that closed shoes were better, so you went and changed your shoes (voluntarily) and I gave you each a walking stick, which your husband greatly appreciated! If I remember well he also really loved the tucans we saw near the natural pools (no waterfall, as we don't have one).

Pity this went so wrong and caused you such bitterness. This was not my intention in any way! Also, don't forget that insects are parte of Nature and are attracted by light.
Sincerely, Rossana Lok

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 24 september 2017

Uitstekende lodge, uiterst vriendelijke ontvangst, mooie kamers, en als primeur, een 'vers' gehakt pad naar een rivier om te zwemmen. Prima gelegen om de vulkanen te bezoeken, met prachtige uitzichten op weg naar de Turrialba.

Datum van verblijf: september 2017
  • Reistype: Reisde met familie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
1  Bedank Bart M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
guayabolodge, recepcionista van Guayabo Lodge, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 27 september 2017
Google-vertaling

Hi Bart!

Thank you very much again. I hope we have the possibility to welcome you and your family another time in Guayabo Lodge.

The Guayabo Lodge Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken