Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
US$ 264
US$ 248
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Casa Luna Hotel & Spa(La Fortuna de San Carlos)
US$ 101
US$ 85
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Arenal Observatory Lodge & Spa(La Fortuna de San Carlos)
US$ 164
US$ 160
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis parkeren
  • Inclusief ontbijt
Tabacon Thermal Resort & Spa(La Fortuna de San Carlos)
US$ 368
Bookit.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Volcano Lodge & Springs(La Fortuna de San Carlos)
US$ 201
US$ 107
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis parkeren
  • Inclusief ontbijt
Hotel Lomas del Volcán(La Fortuna de San Carlos)
US$ 123
US$ 111
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis parkeren
  • Inclusief ontbijt
Arenal Hostel Resort(La Fortuna de San Carlos)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 40
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Brisas Arenal Hotel(La Fortuna de San Carlos)
US$ 100
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Arenal Lodge(La Fortuna de San Carlos)
US$ 129
US$ 90
Priceline
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis parkeren
  • Inclusief ontbijt
Nayara Springs(La Fortuna de San Carlos)
US$ 636
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Beoordelingen (3.603)
Beoordelingen filteren
3.603 resultaten
Waardering van reizigers
3.274
268
45
13
3
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
3.274
268
45
13
3
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 3.603 beoordelingen
29 augustus 2017 beoordeeld

Dit is tot zover het mooiste hotel wat wij tegen kwamen in Centraal Amerika. Alles hier is zo mooi. Vriendelijke personeel, wij kregen een upgrade naar een suite. Op onze trouwdag werd ons bed heel mooi met verse rozenblaadjes en ballonen opgemaakt. De jacuzzi was gevuld en bedekt met rozenblaadjes. Dit gebeurde met medewerking van ons dochter. Wij kregen een diner aangeboden met wijnarrangement. Gewoon in 1 woord geweldig. Dit Resort verdient verdient een dikke 10. Wij hebben het hier zo naar onze zin gehad. Ik had hier nog langer willen blijven, maar helaas moesten wij naar onze volgende bestemming.

Wij hebben in meerdere restaurants van dit resort gegeten en ze zijn allemaal goed.

Hier komen wij zeker terug.

Kamertip: Alle kamers zijn gewoon prachtig
  • Verbleef: augustus 2017, reisde met familie
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Narima S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
JairoQuesadaNayara, Gerente van Nayara Resort Spa & Gardens, reageerde op deze beoordelingGereageerd 5 september 2017
Google-vertaling

Thank you so much for describing Nayara Resort, Spa and Gardens as the best hotel in Central America. We're glad that you thought the staff was very kind and everything was really beautiful. We simply love it when our guests choose our hotel to help them celebrate such wonderful occasions, it is our mission to make sure you feel special, relaxed and extremely pampered. We really appreciate you letting us know that the food at the restaurants was delicious. It was our pleasure to host your special event and we hope to see you again soon!

Pura Vida,
Jairo Quesada
Resident Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 juli 2017 beoordeeld

Ja alles is hier gewoon af soms zelfs een beetje over de top .
Maar dat is geheel persoonlijk.
Zeer geschikt voor honeymoon koppels en mensen die eens lekker verwend willen worden.
Het fijne is is dat je ook gebruik mag maken van de faciliteiten het zuster adult only hotel , wanneer je vrij bent van kinderen natuurlijk.
Dit hotel is aan de andere kant van de brug gelegen , op een steenworp afstand.
Hier is ook een heel mooi nieuw zwembad met swim up bar gekomen.
Wij verbleven in een casita deluxe .
De casita heeft 1x per dag een kamer opmaak en in de avond een turn down service.
Ook krijg je in de avond een flesje water naast je bed met een versnapering erg leuk
Ook het super lekkere bed moet vermeld worden !
Het terras van de casita is lekker prive met buiten jacuzzi niemand kan je zien zalig !
En als klap op de vuurpijl mag je ook nog kosteloos naar internationale nummers bellen het kan gewoon niet op .
Het ontbijt buffet is erg uitgebreid .
Verse eieren , warme gerechten , verse cocos noot om uit te drinken , gluten vrije producten en verder gewoon teveel om op te noemen, alles en meer is aanwezig.
ook mag je sandwiches en granola bars meenemen voor de lunch.
Je kan als gast kiezen voor het ontbijt buffet of ala carte in het andere gedeelte.
Wat een luxe het lijkt wel een droom !!!
Wij gaan hier zeker terug komen.

Kamertip: Vraag om een Casita met goed uitzicht op de Arenal vulkaan !
  • Verbleef: februari 2017, reisde met een partner
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank JackyHilversum
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
JairoQuesadaNayara, Gerente van Nayara Resort Spa & Gardens, reageerde op deze beoordelingGereageerd 25 augustus 2017
Google-vertaling

Dear Jacky Hilversum,

We're glad that you found everything at the resort to be at a convenient distance, we love to be able to offer our guests the facilities of our sister property in case you want to explore a little further and take advantage of many other amenities. At Nayara Resort, Spa and Gardens, we think breakfast is a really great way to start a fun day, that's why we serve an amazing complementary spread (both buffet and a-la-carte, full of international options but also a good taste of the Costa Rican cuisine. Thank you again for your kind words, we hope to host your vacation again in the near future.

Pura Vida,
Jairo Quesada
Resident Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
7 april 2017 beoordeeld

We zijn al in veel hotels geweest over de hele wereld maar dit overtreft echt alles. Vanaf het moment dat je binnenkomt, naar je kamer wordt begeleid, de restaurants binnengaat, de sauna bezoekt........alles straalt kwaliteit, aandacht en verzorging uit. We hadden een kamer met uitzicht op de Arenal vulkaan en die was ook twee dagen zichtbaar.
De eerste avond hebben we genoten van een buffet in het Altamira restaurant en was de sortering en kwaliteit ongekend, we hebben ervan genoten en nog nooit zoiets meegemaakt. Idem voor het ontbijt de volgende ochtenden. De tweede avond hebben we gereserveerd in het 'Mis Amores' restaurant en dat was de enige tegenvaller gedurende ons verblijf. De Carpaccio was slechts 1 plakje met een klein beetje opvulling erbij en de opgediende vis had weinig smaak en de prijs was schandalig hoog van beiden. Prijs-kwaliteit was totaal niet in verhouding, schande!
We hebben een sauna behandeling gedaan die van grote klasse was.
Kortom, bij een volgend bezoek aan Arenal komen we hier zeker weer terug maar dan niet meer in Mis Amores.

Kamertip: Mooiste kamers zijn met uitzicht op de Arenal vulkaan
  • Verbleef: maart 2017, reisde met een partner
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank Menno D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
JairoQuesadaNayara, Gerente van Nayara Resort Spa & Gardens, reageerde op deze beoordelingGereageerd 25 augustus 2017
Google-vertaling

Dear Menno D,

We take great pride on being able to exceed the expectations of even the most experienced travelers. We're glad that you liked your room and that you were able to enjoy great views of the Arenal Volcano. Thank you for letting us know that you loved the breakfast buffet, we're constantly updating the menu to make sure that there are plenty of options for every taste, every age, every food preference (even a little something to take with you for an adventure packed day). We're terribly sorry to hear about your disappointment with the carpaccio, we hope you give us a chance to improve your dining experience next time you visit us. Thank you again and we hope to see you again soon.

Pura Vida,
Jairo Quesada
Resident Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 september 2015 beoordeeld

onze kamer was niet klaar en hebben gratis een update gekregen naar een suite..
Als dat niet AF was...2 nachten verbleven ...is een relax hotel...Waar niets moet en alles kan.Eten is gewoon geweldig alsook de bediening.

  • Verbleef: augustus 2015, reisde met familie
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank patrickvanhoutte
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 augustus 2014 beoordeeld via mobiele applicatie

We verbleven hier twee nachten en werden hartelijk (lees: met een lekker glaasje wijn) ontvangen. De kamer was groot en als kers op de taart is er de privé jacuzzi op het terras. Aan het hotel zijn drie restaurants verbonden, waarvan wij er twee hebben uitgetest. Het sushirestaurant is een echte aanrader. De tweede dag begon er echter een bulldozer te graven iets onders ons huisje en zaten we even zonder koud water. Dit was een minpuntje, maar het hotel heeft dit perfect opgelost door ons een korting te geven van 100 dollar. Wat voor ons voldoende was om het probleempje te compenseren. We zouden zeker terug naar dit hotel gaan, indien we nogmaals naar arenal zouden gaan.

  • Verbleef: augustus 2014
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank 99Lise66
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken