Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Een uitgebluste vulkaan”

De beste prijzen voor -
Inchecken dd/mm/jjjj Uitchecken dd/mm/jjjj
Prijzen zijn voor 1 kamer, 2 volwassenen
Prijzen weergeven
Vergelijk de beste prijzen van de beste reiswebsites
en nog 11 websites!
Arenal Paraiso Hotel Resort & Spa
Beoordeeld als nr. 30 van 59 hotels in La Fortuna de San Carlos
1 augustus 2016 beoordeeld

Het park wordt goed onderhouden echter de huisjes zijn van binnen sterk verouderd. Koelkast werk niet en na reclamatie niet opgelost. Spa is matig en omgeving niet erg inspirerend. Alles leunt op een uitgebluste vulkaan en dat is te merken. Lokatie en de omgeving lijkt op een ouderenresort om busladingen mensen te dumpen om een uitgebluste vilkaan te zien.

Kamertip: Zorg dat de koelkast werkt en plaats er anders gewoon geen.
Bekijk meer kamertips
  • Verbleef: Juli, 2016, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Amoma.com
Bedank korm752
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Humberto A, eCommerce Manager van Arenal Paraiso Hotel Resort & Spa, reageerde op deze beoordelingGereageerd 5 augustus 2016

Geachte klant

Bedankt voor het delen van uw ervaring in ons hotel met ons allemaal . Customer service en de tevredenheid van onze klanten is erg belangrijk voor ons . We altijd aandacht besteden aan alle suggesties en opmerkingen om elke dag te verbeteren.

Ons hotel is gelegen in de prachtige omgeving van La Fortuna , dat de vulkaan Arenal huizen , deze vulkaan is een van de grootste in Costa Rica en als het actief is , maar in rust, niet gedoofd.

Vanuit onze kamers zullen onze klanten een van de beste uitzichten , omgeven door prachtige tuinen en een gevoel van vrede en rust te hebben. In onze faciliteiten kunt u genieten van warmwaterbronnen, spa, zwembaden regelmatig begeleid , onder andere tours . Alles is een aanvulling op uw bezoek aan La Fortuna , een onvergetelijke ervaring.
Wij zenden groeten en kijk ernaar uit om weer dienst.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (1.278)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

4 - 10 van 1.278 beoordelingen

28 juli 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Park doet luxe aan en is leuk opgezet, wij zaten helaas in een huisje vlakbij een groot P terrein. Huisje was redelijk netjes maar de koelkast was vies en deed het niet. We hebben aangegeven dat deze het niet deed maar ze deden niets. Er zijn hot tubs en dat ziet er erg leuk uit. De wet bar ziet er uit als het zeeleeuwen verblijf uit Artis. Het ontbijt was niet smakelijk. Alles zag eruit alsof het er al uren had gelegen.

Verbleef: Juli, 2016, reisde met familie
Bedank Femmus
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Humberto A, eCommerce Manager van Arenal Paraiso Hotel Resort & Spa, reageerde op deze beoordelingGereageerd 29 juli 2016

Het spijt ons dat kleine details niet hebben toegestaan ​​u genieten van onze faciliteiten in volle , alles wat je raden onze klanten is erg belangrijk voor ons . We nemen altijd actie op het voor en dus in staat om een betere service te bieden elke dag.

In ons hotel kunt u genieten van 13 warmwaterbron zwembaden, allemaal met verschillende temperaturen , plus twee reguliere zwembaden en een natte bar . Ook begeleide spa-diensten en we zijn zeker dat je zal houden tours.

In ons restaurant kunt ontvangt altijd de beste deal en genieten van de meest verse eten en de beste kwaliteit. Onze medewerkers zullen u altijd helpen met uw verzoeken om uw bezoek iets bijzonders te maken

Met vriendelijke groet .

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 mei 2016 beoordeeld

Groot huisjespark. Standaardkamer die ruim is. Voorzien van airco. Schoon en fijne badkamer. Mooie aangelegde tuin die goed verzorgd wordt. Een paar keer gaan wandelen en van genoten net als van de hotpools. Zo lekker en volledig tot rust gekomen! In het restaurant ook in de avond lekker gegeten. Ontbijtbuffet is uitgebreid en lekker met een vlotte bediening.

Verbleef: Mei, 2016
Bedank Liesbeth L
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Humberto A, eCommerce Manager van Arenal Paraiso Hotel Resort & Spa, reageerde op deze beoordelingGereageerd 27 mei 2016

Beste gast

Hartelijk dank voor het in aanmerking komen ons TripAdvisor , een van de belangrijkste plaatsen in de wereld reizigers.

We zijn blij om te zien dat alles in orde was tijdens zijn bezoek en dat onze faciliteiten heeft dit mogelijk gemaakt.

In ons hotel ontvangt altijd de beste service. Ons personeel is altijd attent op uw wensen en proberen ze snel en professioneel te vervullen.

Onze faciliteiten bieden het beste uitzicht op de Arenal vulkaan en maken de perfecte combinatie van ontspanning en avontuur . U vindt altijd wel iets te doen en iets nieuws te ontdekken tijdens een verblijf bij ons dit te vinden. Het restaurant biedt alle maaltijden , altijd met de beste kwaliteit en variatie.

Nogmaals bedankt voor uw opmerkingen en hopen u weer te dienen in de nabije toekomst.

Groeten .

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 februari 2016 beoordeeld

Hotel ligt uit de drukte van het stadje en heeft leuke hotsprings. De huisjes zijn jammer genoeg wel dringend aan renovatie toe (badkamer was vuil en de gordijnen moesten dringen gewassen worden) en het restaurant is aan de dure kant. Het ontbijt is was wel OK. Een tip, rij terug naar het stadje en je kan er voor een prijsje lekker gaan eten.

  • Verbleef: Februari, 2016, reisde met een partner
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Kurt W
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Humberto A, eCommerce Manager van Arenal Paraiso Hotel Resort & Spa, reageerde op deze beoordelingGereageerd 26 februari 2016

Beste gast

Heel erg bedankt voor jullie reacties . Luisteren naar je onze klanten is de beste manier om te verbeteren en bieden een betere service elke dag. We hebben kennis genomen van uw suggesties genomen en zullen wij onmiddellijk te werken op hen.

In ons restaurant kunt u genieten van alle maaltijden , hetzij met onze service buffet of à la carte . Ons menu biedt een breed scala aan keuzes voor elke smaak en heeft tevens de beste kwaliteit aan de dag vol energie te beginnen en geniet van onze faciliteiten.

Wij zenden groeten en hopen de kans om opnieuw serveren als je reisplannen brengen u geluk hebt

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 februari 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Een zeer aangenaam hotel met mooie kamers en lekker zwembad voorzien van zwembad bar. De ligging is perfect en kijkt recht op de vulkaan Arenal. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Een gemis is een gezellige bar waar je kunt borrelen 's avonds of bij slecht weer...

Verbleef: Februari, 2016, reisde met een partner
Bedank Peterwiering63
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Humberto A, eCommerce Manager van Arenal Paraiso Hotel Resort & Spa, reageerde op deze beoordelingGereageerd 12 februari 2016

Beste gast

Hartelijk dank voor het delen met ons uw ervaring in ons hotel. We zijn blij om te zien dat uw verblijf aangenaam was en dat onze faciliteiten waren in staat om uw bezoek speciaal te maken.

Vanuit ons hotel zal altijd preferentiële uitzicht op de prachtige Arenal vulkaan , naast genieten van uitgebreide faciliteiten.

Wij zijn blij met uw feedback en commentaar. We kijken ernaar uit om weer serveren u wanneer uw reisplannen brengen u naar de La Fortuna.

Groeten.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
8 augustus 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Ik ben blij dat de wereld bestaat uit een verschillende mensen met verschillende perspectieven. We hielden absoluut van deze plek, van de eenvoud en de ligging. De zwembaden zijn geweldig, en het eten is lekker. Als u 5 -sterren verwacht, ga dan ergens anders heen. Als u een interessante plek zoekt met comfortabele bedden, dan is deze plek geweldig.

Bedank Jetfamily
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.co.uk. De oorspronkelijke versie bekijken
Humberto A, eCommerce Manager van Arenal Paraiso Hotel Resort & Spa, reageerde op deze beoordelingGereageerd 13 augustus 2015
Google-vertaling

Dear Jeff

Thank you for such an honest review. We are glad to see that you had a great stay and that enjoyed of our services and facilities. At Arenal Paraíso, we aim to please our guests and make their stays an unforgettable event. We can see we succeeded with you

Thank you again for sharing your experience with us.

Best regards.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
7 juli 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Zoals hierboven al staat: Centraal maar toch afgelegen, de hot springs zijn zeer leuk.

Maar hier toch een wijze tip voor gratis hotsprings:

Als je vanuit La Fortuna komt en je rijdt voorbij Arenal Paraiso, kom je na een tijdje bij Tabacon.
Hier rijdt je voorbij en na ongeveer 500 meter kom je aan een geel poortje.
Hier ga je langs en je volgt het padje een klein beetje naar beneden, dan ga je linksaf onder de weg door. Nu ben je bij GRATIS HOTSPRINGS!

Er waren alleen maar vriendelijke locals, zeker een aanrader als je graag gratis en zeer leuke hotsprings hebt

Verbleef: Juli, 2015, reisde met familie
Bedank joran_2170
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Humberto A, eCommerce Manager van Arenal Paraiso Hotel Resort & Spa, reageerde op deze beoordelingGereageerd 15 juli 2015

Dear Joran

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaringen in ons hotel hier in TripAdvisor. Het is heel belangrijk voor ons om te horen over het verblijf van onze klanten als het ons helpt om een ​​betere service te bieden elke dag.

We zijn blij om te zien dat genieten van onze warme en alles tijdens zijn verblijf was zoals verwacht .

Nogmaals bedankt voor uw opmerkingen, uit alle Arenal Paraiso sturen we groeten .

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hotels die je misschien ook aanspreken ...
Reizigers hebben ook deze hotels in La Fortuna de San Carlos bekeken
op 8 km afstand
Arenal Lodge
Arenal Lodge
nr. 22 van 59 in La Fortuna de San Carlos
839 beoordelingen
op 1,8 km afstand
Los Lagos Hotel Spa & Resort
Los Lagos Hotel Spa & Resort
nr. 19 van 59 in La Fortuna de San Carlos
1.479 beoordelingen
op 1,8 km afstand
Arenal Manoa Hotel
Arenal Manoa Hotel
nr. 12 van 59 in La Fortuna de San Carlos
1.878 beoordelingen
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
op 5,3 km afstand
Hotel Lomas del Volcan
Hotel Lomas del Volcan
nr. 10 van 59 in La Fortuna de San Carlos
1.584 beoordelingen
op 0,7 km afstand
Volcano Lodge & Springs
Volcano Lodge & Springs
nr. 15 van 59 in La Fortuna de San Carlos
3.027 beoordelingen
op 1,3 km afstand
Arenal Springs Resort and Spa
Arenal Springs Resort and Spa
nr. 13 van 59 in La Fortuna de San Carlos
2.528 beoordelingen
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven

In Arenal Paraiso Hotel Resort & Spa geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Aanvullende informatie over Arenal Paraiso Hotel Resort & Spa

Adres: 7 kms from La Fortuna downtown, Arenal Volcano National Park, La Fortuna de San Carlos 84-4417, Costa Rica
Locatie: Costa Rica > Provincie Alajuela > Arenal Volcano National Park > La Fortuna de San Carlos
Voorzieningen:
Fitnesscentrum / sportruimte Gratis ontbijt Gratis snelle internetverbinding (wifi) Gratis parkeren Restaurant Roomservice Spa Suites Zwembad Rolstoeltoegang
Stijl hotel:
Nr. 16 spahotel in La Fortuna de San Carlos
Prijsklasse: € 87 - € 180 (Op basis van de gemiddelde tarieven voor een standaardkamer)
Hotelcategorie:3,5 ster(ren) — Arenal Paraiso Hotel Resort & Spa 3.5*
Aantal kamers: 118
Reserveringsmogelijkheden:
TripAdvisor is een trotse partner van TripOnline SA, Expedia, Hotels.com, 5viajes2012 S.L., Booking.com en Agoda, dus je kunt je reserveringen bij Arenal Paraiso Hotel Resort & Spa met vertrouwen boeken. We helpen maandelijks miljoenen reizigers het perfecte hotel te vinden voor vakantie- en zakenreizen, altijd met de beste kortingen en speciale aanbiedingen.
Ook bekend als:
Arenal Paraiso Hotel Resort And Spa
Arenal Paraiso Hotel La Fortuna De San Carlos
Hotel Arenal Paraiso

Is dit uw TripAdvisor-vermelding?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding