Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (169)
Beoordelingen filteren
169 resultaten
Waardering van reizigers
45
79
27
13
5
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
45
79
27
13
5
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 169 beoordelingen
Beoordeeld op 16 maart 2017

Het zijn eenvoudige maar schone kamers, die in een mooie omgeving / tuin staan. Het personeel is vriendelijk en ze serveren een goed ontbijt. Daarbij heb je uitzicht op de vulkaan, wat natuurlijk erg mooi is.

Datum van verblijf: februari 2017
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Esther D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Laura P, Gerente van Eco Arenal Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 18 maart 2017

Beste gast,

We willen jullie enorm bedanken voor de tijd neemt om ons uw feedback geven op basis van uw recente verblijf in ons hotel.

Het is leuk om te weten dat je genoten hebt tijdens uw verblijf bij ons. Ons personeel was erg blij om u te verwelkomen en zorgen dat u zich thuis voelt.

Het zal een eer om u opnieuw te ontvangen in de toekomst.

Beste wensen,
Nathalia Araya
Manager - Hotel Eco Arenal


Dear Guest,

We want to thank you immensely for taking the time to leave us your feedback according to your recent stay in our hotel.

It is nice to know that you enjoyed during your stay with us. Our staff was very happy to welcome you and make you feel at home.

It will be an honor to receive you in the future again.

Best Regards,
Nathalia Araya
Manager – Hotel Eco Arenal


Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 3 februari 2017

Goed bereikbaar.
Vriendelijk personeel.
Nette kamer.
Mooie ligging aan de voet van de vulkaan. We hadden prachtig helder weer en de vulkaan dus in volle glorie kunnen zien.
Veel te doen in de omgeving

Kamertip: Naast kamer 18 zitten de bomen vol met leguanen
Datum van verblijf: januari 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Denisev820
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Laura P, Propietario van Eco Arenal Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 1 maart 2017
Google-vertaling

Dear Guest,

We want to thank you immensely for taking the time to leave us your feedback according to your recent stay in our hotel.

We are glad you liked our Hotel, the staff we have is always willing to help our guests and and the kindness you felt is a reflex of our humble but beautiful culture.
We are blessed with a tropical weather that some times give us the chance to enjoy the magnificent volcano and the places that surround it to practice the activities you like the must.

We hope you can come back again and serve you again. and why not you could try the activities you couldn´t do this time.

Best Regards,
Nathalia Araya
Manager – Hotel Eco Arenal

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 29 januari 2017

Leuke lodge, ruim 2 km buiten toeristisch La Fortuna, goed bereikbaar via nieuwe asfaltweg. Vriendelijke receptie, eenvoudig ontbijtrestaurant met weinig keuze. Prima zwembad. Huisjes voldoende ruim, sanitair is in orde. Airco erg lawaaiierig. We zaten op de eerste verdieping en hadden een klein balkon met tafel en stoelen. Koelkast met minibar. Handdoeken voor zwembad liggen klaar. Wifi bij zwembad en receptie plus restaurant, redelijke snelheid.
Park mooi aangekleed met grasvelden, toegangsweg met palmbomen, veel bloeiende struiken. Geen zicht op re Arenal.

Datum van verblijf: januari 2017
Bedank Henk v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Laura P, Propietario van Eco Arenal Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 1 maart 2017
Google-vertaling

Dear Guest,

We want to thank you immensely for taking the time to leave us your feedback according to your recent stay in our hotel.

Thanks for all your comments we are glad you liked the hotel and La fortuna
We are blessed to live in a tropical area that provide us with an amazing flora and fauna
The location of this hotel is also great because the distance from La fortuna and the nature that surround it
Talking bout the breakfast variety we apologize to not satisfy all your spectations we have a limited menu but becuase we don´t use buffet instead of this we offer you a really fresh food prepared for you at the moment you ask for it.
However we will consider this to improve our service and cuality

We hope you can come back and let us be your hosts again to give you the best service and make your stay as pleasant as we can.

Best Regards,
Nathalia Araya
Manager – Hotel Eco Arenal

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 22 juli 2016

Zeer mooie lodge aan de voet van de vulkaan. Met wat geluk hebben we de vulkaan in volle glorie gezien! Het ontbijt is eenvoudig maar goed, en wordt uitgeserveerd! Kolibri's vliegen voor de ontbijtzaal. We wouden de combinatie excursie doen maar deze was tot onze schrik $185,- pp. Personeel kwam met het idee de locaties los te bezoeken (waterval, nationaal park, hangingbridges, spa) en waren nu met eigen vervoer maar $70,- pp kwijt. Zeer behulpzaam!

Hotel was schoon, en een lekker zwembad, ideale uitvalsbasis om even te ontspannen

Datum van verblijf: juli 2016
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
1  Bedank Sander C
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Laura P, Propietario van Eco Arenal Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 26 juli 2016
Google-vertaling


Beste gast,

We willen jullie enorm bedanken voor de tijd neemt om ons uw feedback geven op basis van uw recente verblijf in ons hotel.

Ik ben blij om te lezen dat onze medewerkers u heeft geholpen om de opties die het best past bij uw verwachtingen en dat mag u een bezoek aan de prachtige tochten en plaatsen die onze stad te bieden.

Het streven om je te ontspannen, wij bieden u de mogelijkheid om gecombineerde tour die door externe bureaus, die voordelen, zoals vervoer, natuurgids, lunch, diner, snacks etc geven, maar er is ook een andere optie: bezoek elke plaats door uw eigen middelen, die ook een leuke ervaring, omdat het stelt u in staat op eigen houtje, de wonderen die zijn ondergebracht in de buurt van de prachtige Arenal vulkaan.

We drukken je weer dat we zijn zeer verheugd te hebben bereikt dat u een goed verblijf bij ons hebben gehad. Waarlijk, dat geeft ons het gevoel dat onze inspanningen de moeite waard zijn.

Beste wensen,
Nathalia Araya
Manager - Eco Arenal Hotel


Dear Guest,

We want to thank you immensely for taking the time to leave us your feedback according to your recent stay in our hotel.

I am glad to read that our staff has helped you to find the options that best fit your expectations and that allowed you visit the wonderful tours and places that offer our town.

Aiming to make you relax, we offered you the option of combined tour provided by external agencies, which give benefits such as transportation, naturalist guide, lunch, dinner, snacks etc, but there is also other option: visit each place by your own means, which is also a nice experience because it allows you explore on your own, the wonders that are housed around the magnificent Arenal Volcano.

We express you again that we are very pleased to have achieved that you have had a good stay with us. Truly, that makes us feel that our efforts are worthwhile.

Best Regards,
Nathalia Araya
Manager - Eco Arenal Hotel

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 4 juni 2016 via mobiele applicatie

Prima maar niet bijzonder. Personeel is erg vriendelijk. Zwembad is simpel maar netjes en schoon. Onze kamer was netjes, maar wederom niet bijzonder. En we hadden kakkerlakken op de badkamer. Dit kan ook komen doordat het echt tegen de bosrand aan ligt. Tuin is netjes onderhouden. Ontbijt was goed maar met als zo veel niet super. Ligging is wel echt ideaal, net buiten het centrum van La Fortuna! Prima uitvalsbasis om de omgeving te verkennen.

Datum van verblijf: juni 2016
Reistype: Reisde met een partner
Bedank rluc86
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Laura P, Propietario van Eco Arenal Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 29 juni 2016

Beste gast,

We willen jullie enorm bedanken voor de tijd neemt om ons uw feedback geven op basis van uw recente verblijf in ons hotel.

We zijn blij om te horen dat ons personeel was vriendelijk met je mee.

Wij willen u vertellen dat het normaal is om kleine dieren zoals insecten rond de kamers hebben, dit omdat we omringd door veel van de natuur, dus als ze een raam of deur open te zien, van de gelegenheid gebruik om naar binnen te gaan, vooral als er snack of voedsel de kamer, maar gelukkig zijn ze weerloze dieren.

Nogmaals bedankt voor jullie reacties.

Beste wensen,
Nathalia Araya
Manager - Eco Arenal Hotel

Dear Guest,

We want to thank you immensely for taking the time to leave us your feedback according to your recent stay in our hotel.

We are pleased to hear that our staff was friendly with you.

We want to tell you that it is normal to have small animals like insects around the rooms, this because we are surrounded by lots of nature, so if they see a window or door open, take the opportunity to go inside, especially if there are snack or food the room, but fortunately they are defenseless animals.

Thanks again for your comments.

Best Regards,
Nathalia Araya
Manager - Eco Arenal Hotel

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken