Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Wat een gaaf hotel!”

Xandari Resort & Spa Restaurant
Geclassificeerd als nr. 5 van 250 Restaurants in Alajuela
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 20 - US$ 90
Gegevens restaurant
13 augustus 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij zijn een gezin met 4 kinderen en zijn hier 2 nachten geweest. Wij hadden 2 prima plus villa's met een prachtig uitzicht! Deze liggen in een prachtig aangelegd park. Mooi zwembad en uitstekende service. Echt een aanrader!

Datum van bezoek: augustus 2017
Bedank erwinv398
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (198)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 198 beoordelingen

5 maart 2017 beoordeeld

Super goed restaurant , wel aan de prijs , vooral de franse keuken !
Een biertje kost 6 a 7 dollar excl. 23 % tax en service.

Datum van bezoek: februari 2017
Bedank JackyHilversum
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 september 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Ruime mooie kamers, net een appartement. Mooie zwembaden met o.a een infinity pool. Fruitgaard en watervallen op hotelterrein. 15 a 20 min van vliegveld. Geen horeca of winkels op loopafstand. Uitgebreid gezond ontbijt. Geen tv op kamer wel WiFi. Frisdrank, sapjes en water in koelkast op hotelkamer gratis/inbegrepen. Onze hotelkamer was niet gehorig en had wel gordijnen (zie andere comments). Spa is prijzig.

Datum van bezoek: september 2016
1  Bedank Harald_S1976
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 december 2015 beoordeeld

Het hotel heeft een lekkere keuken en een mooi terras met uitzicht over de vallei. Er zijn 3 zwembaden waarvan 1 groot dat recent gebouwd is en waar je een mooi uitzicht hebt op de vallei; er is een wandelparcours aangelegd in de immense tuin langsheen vele prachtige bloemen en planten.

Datum van bezoek: februari 2015
Bedank Vago21
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 juli 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

We zijn hier twee keer wezen eten. Het restaurant is behoorlijk, het personeel zeker correct en vriendelijk, maar het mooiste is het uitzicht over de stad vanuit het terras van het restaurant. Je ziet de hele stad en zeker s avonds is dat supermooi.

1  Bedank CieC
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
XGerente, Manager van Xandari Resort & Spa Restaurant, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 2 augustus 2015

Dank u voor uw bezoek aan onze twee keer restaurant, we zijn Gald te horen dat u een goede maaltijd ervaring gehad. Het uitzicht vanuit het restaurant zo geweldig. Dank u voor het nemen van uw tijd om ons te herzien

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Xandari Resort & Spa Restaurant bekeken, bekeken ook

Alajuela, Provincie Alajuela
Alajuela, Provincie Alajuela
 

In Xandari Resort & Spa Restaurant geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding