Wij waren eigenlijk zo onder de indruk van de Uprising beach resort, het begon eigenlijk al bij aankomst, we kwamen in de avond aan, na een vermoeiende reis. Nou is dat natuurlijk helemaal niet erg, maar na het inchecken werd er gewoon gezegd aan het eind van dit pad dan naar rechts en dan zit daar je bungalow. Het was behoorlijk donker en we liepen dus de bungalow twee keer voorbij. Toen we uiteindelijk de bungalow hadden gevonden, was het zo donker dat we met het licht van het fototoestel moesten zoeken hoe we de deur open kregen. Okee is een een kleinigheid, maar dan begin je toch al met een achterstand.
De kamer vonden we erg gedateerd, heel donker, niet heel erg schoon en allemaal net een beetje rommelig. De douche en de wc zijn buiten, de douche vind ik erg leuk buiten, maar de wc toch wat minder, het waaide heel erg toen wij er waren dus de deur klapte dan open en moest je dus ook s'nachts echt even je aankleden om naar de wc te gaan.
Onze WC lekte water, dit hebben we twee keer gemeld maar werd niks aangedaan.
Wij waren er maar 4 dagen, in die dagen alleen maar heel veel wind gehad en geen mooi weer, dus dan zit je toch veel binnen.
Het was ook echt niet ons type hotel, veel Australiërs en best druk. Je moet er natuurlijk wel van houden, veel activiteiten. Wij zaten in het eerste bungalow direct naast het zwembad, als honeymooners is dit gewoon niet ideaal, je had inkijk in je huis en veel drukte voor het huisje.
Wij zouden hier absoluut niet nog een keer verblijven. (moet ik wel zeggen dat alle andere hotels in de Pacific ons wel verwend hebben, wat een prachtige hotels heb je daar)
Het strand voor de deur is niet echt mooi, wat wel echt prachtig is de natuur buiten het hotel, je bent echt in de jungle.