Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Family and I enjoyed our stay. It was really nice.”
andere reiziger heeft deze accommodatie geboekt

Beoordeling van Parsonage Duplex

Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Vakantiewoning -
3 slaapkamers, 3 badkamers, met plaats voor 8 gasten
Gulf Shores, Alabama

Reizigersbeoordelingen

Heel goed - gebaseerd op 13 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Engels
  • Eerst Nederlands
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Engels
Eerst Nederlands
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
301lenah
1 beoordeling
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
Beoordeeld op 25 september 2017 voor een verblijf in september 2017
Google Vertalen naar het Nederlands
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Service
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Aanbevolen voor:
Vakantie met vrienden Grote groepen
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
  • Was er wifi/internettoegang in de woning?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Ohio
Beoordeeld op 13 maart 2014 voor een verblijf in januari 2014
Google Vertalen naar het Nederlands
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Prijs/kwaliteit Kamers
Locatie Hygiëne
Inchecken/receptie Service
Zou ik deze vakantiewoning aan mijn beste vriend(in) aanbevelen?  
Aanbevolen voor:
Oudere reizigers
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.
Memphis
Beoordeeld op 24 oktober 2013 voor een verblijf in oktober 2013
Google Vertalen naar het Nederlands

Prijs/kwaliteit Kamers
Locatie Hygiëne
Inchecken/receptie Service
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.
louisiana
Beoordeeld op 22 juni 2013 voor een verblijf in juni 2013
Google Vertalen naar het Nederlands
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Zou ik deze vakantiewoning aan mijn beste vriend(in) aanbevelen?  
Aanbevolen voor:
Ruwe reizigers
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.
LA
Beoordeeld op 24 februari 2013 voor een verblijf in februari 2013
Google Vertalen naar het Nederlands

Prijs/kwaliteit Kamers
Locatie Hygiëne
Inchecken/receptie Service
Zou ik deze vakantiewoning aan mijn beste vriend(in) aanbevelen?  
Aanbevolen voor:
Stelletjes Oudere reizigers
Op luxe gestelde reizigers
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.
Montgomery
Beoordeeld op 17 februari 2011 voor een verblijf in februari 2011
Google Vertalen naar het Nederlands

Prijs/kwaliteit Kamers
Locatie Hygiëne
Inchecken/receptie Service
Pluspunten: the location
Minpunten: the hard mattress
Reisgroep: Spouse / significant other
Je leeftijdgroep 45-54
Zou ik deze vakantiewoning aan mijn beste vriend(in) aanbevelen?  
Aanbevolen voor:
Jonge vrijgezellen Vakantie met vrienden
Stelletjes Gezinnen met kleine kinderen
Gezinnen met tieners Toeristen
Op luxe gestelde reizigers
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.
Arkansas
Beoordeeld op 24 juni 2009 voor een verblijf in juni 2009
Google Vertalen naar het Nederlands

Prijs/kwaliteit Kamers
Locatie Hygiëne
Inchecken/receptie Service
Pluspunten: Right on beach, not crowded
Minpunten: Would like walkway over dune
Reisgroep: Family (extended)
Je leeftijdgroep 55-64
Zou ik deze vakantiewoning aan mijn beste vriend(in) aanbevelen?  
Aanbevolen voor:
Vakantie met vrienden Stelletjes
Oudere reizigers Gezinnen met kleine kinderen
Gezinnen met tieners Toeristen
Grote groepen Op luxe gestelde reizigers
Ruwe reizigers
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen