Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (2.861)
Beoordelingen filteren
2.861 resultaten
Waardering van reizigers
2.151
504
125
51
30
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
2.151
504
125
51
30
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 2.861 beoordelingen
Beoordeeld op 1 september 2017


Een vakantie niet te vergeten.
Een royale ontvangst,op een traditionele indiase manier.
Personeel was zeer vriendelijk vooral Dhr Aslam van de restaurant afdeling.
Alles wat je in de Bollywood films ziet kan je daar verwachten.
Er is genoeg te doen in het hotel.
Maar ze geven je ook advies als je naar centrum wilt.
Kort om een aanrader en ik zal er zeker wel weer naar toe gaan.

Groeten
Puneet seistani
Amsterdam.
The Netherlands

Datum van verblijf: augustus 2017
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank Puneet S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 25 oktober 2016

Prima hotel met een prima keuken: de bedden zijn uitstekend en alle alle voorzieningen zijn van goed tot heel goed. Het personeel is -naar de gewoonte van het land- buitengewoon vreiendelijk en geinteresseerd.

Kamertip: Beneden heb je een tuintje met zitje;dit is in de winter heel aangenaam met een temp.onder de 25 graden.
Datum van verblijf: oktober 2016
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Engelsman49
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Jai Mahal P, General Manager van Jai Mahal Palace, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 29 oktober 2016
Google-vertaling

Dear Guest,

Greetings from the Jai Mahal Palace !!

Thank you for your recent stay and taking your precious time out in sharing your valuable feedback with us.

We are delighted to note about your overall positive feedback towards various services and facilities you experienced in the hotel.

Thank you once again for your feedback and recommending our hotel to others. We look forward to having you stay at the Jai Mahal Palace once again on your next visit to Jaipur !!

Kindest Regards,
Ashok S Rathore
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 18 februari 2016 via mobiele applicatie

In februari dit hotel bezocht. Hadden een prachtige kamer in een bijgebouw van het hotel. Leuke ontvangst en vriendelijk en behulpzaam personeel. Erg goede restaurants. Zowel Indiase als Europese gerechten op de kaart. Prachtige tuin met een heerlijk zwembad en tennisbanen. Goede ligging om Jaipur te verkennen.

Datum van verblijf: februari 2016
Reistype: Reisde met een partner
Bedank 55bertv
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Jaimahal, General Manager van Jai Mahal Palace, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 19 februari 2016
Google-vertaling

Dear Guest,

Greetings from Jai Mahal Palace, Jaipur!!

Thank you so much for taking out your precious time to post a great review on Trip Advisor about our hotel.

It has been our privilege to have you stay with us. We have always been earnest in our endeavor to extend the very best of the Taj to our guests.

We are glad to note about your overall positive feedback towards various services and facilities you experienced in the hotel. It is our pleasure to convey your feedback to all team members.

Thank you once again and we look forward to welcome you back soon at Jai Mahal Palace on your next visit to Jaipur and assure you of our best services and attention at all times.

Kindest Regards,
Ashok S Rathore
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 21 oktober 2015

heerlijk hotel met een grote tuin en zalig buiten zwembad, volledige rust binnen de muren terwijl het hectische indiase leven buiten op straat verder gaat. Eten op het terras voor het hotel is een feest. kamers mooi en ruim

Datum van verblijf: februari 2015
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank rene2610
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Jaimahal, General Manager van Jai Mahal Palace, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 24 oktober 2015
Google-vertaling

Dear Guest,

Greetings from Jai Mahal Palace!!

Thank you so much for taking out your precious time to post a great review on Trip Advisor about our hotel.

It has been our privilege to have you stay with us. We have always been earnest in our endeavor to extend the very best of the Taj to our guests.

Thank you for sparing your valuable time to share your feedback on your recent stay at Jai Mahal Palace.

We are pleased to note that our services and facilities were to your satisfaction. Your positive feedback about the hotel is deeply appreciated and have been communicated to all the members of our team.

We thank you for your valuable comments and look forward to the pleasure of your continued visits and assure you of the best in service and hospitality.

Kindest Regards,

Ashok S Rathore
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 26 januari 2015 via mobiele applicatie

Piekfijn super stijlvol hotel in een ex paleis van de maharadja. Een service zoals je die verwacht in een " leading hotel of the world". Het hele domein baadt in een oase van rust te midden van de miljoenenstad Jaipur.Klasse tot in de kleinste details. Bwste indisch restaurant ooit. Een absolute aanrader en niet te missen.

Datum van verblijf: januari 2015
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank herman2725
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Jaimahal, General Manager van Jai Mahal Palace, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 30 januari 2015
Google-vertaling

Dear Guest,

Greetings from Jai Mahal Palace!!

Thank you for taking your precious time out in posting your valuable feedback on Tripadvisor.

It is very heartening to note your comments commending particularly the services you experienced in the hotel and we are glad that we have been able to showcase the true Taj hospitality and made your stay a memorable experience!

It will be my pleasure to share your thoughts with the rest of the team for them to feel proud and motivated!

The entire team Jai Mahal Palace, looks forward to welcoming you back again on your next visit to Jaipur! Please do not hesitate to contact the undersigned , should you need any assistance for your future visits !

Warm regards,

Ashok S Rathore
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken